Perfect, zowel gegevens ivm producten als info omtrent levering

De informatie ivm de producten is goed. Ik heb een hekel aan om de 5 minuten een mail te ontvangen met de positie van mijn pakje. 1 mail van Viata met een link is voldoende en dat was zo. Ik ben tevens heel tevreden over B-post : terug 1 mail; snelle, correcte en levering volgens aangegeven tijden.

TOP bedrijf op alle vlakken

PRIMA LEVERING, KEUZE VAN ARTIKELEN,GOEDE INFO INDIEN NODIG, PRISVORMING, ZEER TEVREDEN

perfect

Ben heel tevreden. Altijd correcte bestelling. Op tijd geleverd.

Goede service en prijs

Geregeld extra kortingen op producten die ik regelmatig bestel! Af en toe extra kortingscode

Zeer goede ervaring

Snel, efficiënt, correcte prijzen.

Geweldig!

Niks op aan te merken! Scherpe prijzen, goed verpakt, snel geleverd met een gratis staaltje en een bedanking.

Vlotte aankoop en levering

Vlot alle producten gevonden tegen een interessante prijs. Bestelling ging makkelijk, en de volgende dag was alles al geleverd. Product in een glazen fles ook extra beveilgd.

Je suis très satisfaite.

Commande rapide, livraison rapide, colis bien emballé. Merci :-)

Steeds een fijne ervaring

Steeds een fijne ervaring om iets te kopen bij Viata. Sommige artikels zijn interessant geprijsd en regelmatig passeren er leuke acties. Bovendien is het openen van hun pakjes een waar plezier. Alles wordt mooi verzorgd en veilig verpakt. Het lijken keer op keer echte geschenkjes.

altijd top prijs en levering

steeds super snelle levering en goede prijs

Goed en snel

Goed en snel

Het is erg mooi

Het is erg mooi en de behandeling is op tijd verzonden. Het is meer dan geweldig. Bedankt

tevreden vlugge levering

goed produkt, maar werking naa een maand

heel goed

Mijn ervaring goed product en goede prijs en van de levering ben ik ook tevreden. v

Uitstekend zoals altijd

Ik bestel inmiddels al jaren bij Viata. Goede producten tegen concurrerende prijzen. Vooral goede en snelle service. De chat werkt prima bij vragen!

Vlugge service!

Ik was verrast dat het zo vlug geleverd is. Dat is leuk, maar is wat mij betreft geen topprioriteit. Het is wel belangrijk als men iets dringend nodig heeft, dat men hierop kan rekenen. Dus TOP!

snel levering; top producten

Ik kan me voorstellen dat ik meer producten bij Viate ga bestellen.

in 1 woord ...... top

veel producten , goedkoper en heel snelle levering . gewoon top

jullie hebben iets dat ze bij farmaline niet meer hebben prostaforce dus bestel ik nu telkens alles bij jullie

Slechte ervaring!

Bestelde een product - bij aflevering werd een verkeerdelijk, niet besteld product, geleverd. Heb dan ook een e-mail gestuurd naar uw diensten.

Ik heb mijn bestelling snel en in goede staat ontvangen

Viata

Goede service, prima communicatie en vooral heerlijk om het geleverde pakje open te maken: vriendelijk kaartje ingestopt. Doet altijd deugd. Aanrader!

LIVRAISON RAPIDE

QUALITE ER INFORMATIONS DES PRODUITS CONSEILLER

Fantstisch

Altijd snel en correct

Commande rapide et facile

Rien à redire au niveau de la commande mais par pitié, arrêter l'envoi de brochure et autres papiers inutiles, par respect pour notre planète

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.