Prima onlineapotheek

Zeer tevreden voor de verscheidenheid ,kwaliteit en lage prijzen.

In korte tijd leverbaar aan de plaats van mijn Leuze. En het geen dat ik bestel is juist wat ik nodig heb als supplement voor mijn gezondheid.

vlotte levering

Blij om te kunnen bestellen dicht bij huis en daardoor de Belgische economie te steunen.Ik ben geen regelmatige on line besteller.Zeer positieve ervaring

Dit was mijn eerste ervaring met Viata en ik moet zeggen dat alles vlot verlopen is zowel bestelling ,bezorging als betaling

Très bons produits

Je suis satisfaite de la rapidité de vos envois

Efficacité et rapidité

Une commande passée sur internet à 16 heures est livrée chez nous, à l'autre côté de la Belgique le lendemain à midi. Bravo.

Snelle levering maar bestellen, zoeken minder vlot

Zoekfunctie werkt niet goed. Als je een merknaam invult vb van een voedingssupplement, geeft het systeem geen resultaten of slechts beperkt aantal producten van dit merk. Niettegenstaande het middel in voorraad is.

Juist begonnen ;et product

Ben juist met de kuur begonnen . Kan dus nog geen besluit trekken . Later kan dat natuurlijk wel .

il n'y a plus que chez Viata que je trouve du prunasin phyto

RAPIDITER DE LIVRAISON

Ik raad Viata aan

Interessante prijzen en snelle levering

snelle levering perfect

ZONDER PROBLEMEN BESTELLEN

EXELENT

Zeer snelle levering

Agréablement surpris

Bon rapport qualité prix ,suivit de la commande excellent et les délais de livraison respecté.

Vrij goede prijs/kwaliteit

Vrij goede prijs/kwaliteit en snelle verzending

Heel tevreden over het gamma producten en de service

Ben heel tevreden over het gamma producten en service.

super

heel goed verder geholpen,heel tevreden

Commandé avant 16 h reçu le lendemain

Comme écrit sur le site commandé avant 16 h reçu le lendemain

Snel, makkelijk.

Betrouwbaar. Alle producten makkelijk te vinden in de website.

Blij met viata

Goedemorgen. Na advies van oude kennis bestel bij viata over medicamenten kan ik nog niks zeggen (te vroeg) maar over prijs en service 5 sterren.

Heel tevreden

Veel keuze en goede prijzen

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!

Snelle levering en goeie kwaliteit

Gebruiksvriendelijke website en snelle service!

Snelle en correcte bediening!

Een zaak waar ik alles vind dat ik nodig heb snelle levering als je voor 16 uur besteld volgende dag in huis echt top

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.