perfect

alles op uur en tijd

ZAL KLANT BLIJVEN

zeer vlugge bediening, lage prijzen.

livraison rapide

livraison rapide et parfaite de ma commande. Pour une fois le livreur de chez bpost a même sonné à la porte (oui c'est rare)

Handige website, vlot kunnen bestellen. Ook de verzending was erg vlot.

zeer tevreden

altyd zeer tevreden door vlugge levering

perfect volgende dag al geleverd

als ik iets niet weet word ik geholpen

rapide et efficace

stock important, service rapide

Livraison rapide, rapport qualité prix très intéressant

E-shop très sérieux

Livraison ultra rapide, je recommande ++!

Correcte levering op een dag na bestelling.

perfect

een goed product

Prima, alles in orde

Alles zoals gepland.

SUPER, VLOT, wat wil je nog meer!

SUPER, VLOT, wat wil je nog meer!

Positief op alle vlakken

Heel tevreden

Snel geleverd keurige verpakking alles goed ontvangen Ben super tevreden

tijdige en correcte levering

tijdige en correcte levering

altijd juist en op tijd geleverd

altijd juist en op tijd geleverd

Goed geholpen met de vragen die ik gesteld heb

Had vrij veel besteld en had staaltjes gevraagd want nieuw merk voor mij en had daar graag wat van gehad. Heb 2 kleine staaltjes gekregen van ander merk en niets van wat ik kocht (Filorga). Mijn vriendin krijgt bij haar apotheek kei veel staaltjes zo heb ik het product leren kennen. Maar had ook wat willen uitproberen om meer van dit gamma te weten te komen om verder bij te kopen dit vind ik heel spijtig. Zonkan ik ook niet bijkopen hè Groetjes Isabelle vanvossem

zeer snelle levering

ik had besteld en 2 dagen erna allesal in huis, zeer content over de snelle levering

Onmiddellijk en snel verzending!

Vandaag besteld morgen geleverd

Hier nooit bestellen!

Ik heb medicatie besteld die gekoeld geleverd zouden worden. Ze kwamen aan in een normaal pakketje met 1 koelelement dat al lang ontdooid was. Direct de temperatuur gemeten en het gehele pakket was 21 graden. Contact opgenomen met de klantenservice, ik kreeg als reactie dat ik het gewoon in de koelkast kon zetten en kon gebruiken. Dat is niet alleen onjuist maar ook nog eens gevaarlijk. Hierna weigert Viata op mijn emails te reageren. Nu kan ik dus €60 in de prullenbak gooien. Hier moet je echt nooit bestellen!

perfecte behandeling!

Mijn bestelling verliep heel vlot. Ook de snelle levering was heel correct! Bedankt!

Uitstekende apotheek

Goede informatie wordt gegeven ivm medicatie, uitstekende service. Snelle levering, goede prijs. Apotheek om aan te bevelen !!!!!

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.