snelle bediening en uitgebreide informatie van de producten

Bestelling van producten wordt snel geleverd.Men geeft duidelijke en begrijpelijke informatie van aangeboden producten

Rapidité, efficacité , meilleurs prix

!

geen

geen

Formidabel

Vlot en correct

Zeer goede ervaring met Viata!

Snelle en verzorgde afhandeling van mijn bestelling !

Vlotte levering

Mijn product besteld op woensdag en de donderdag al geleverd. Ik had nog een vraag ivm product en kon m’n vraag stellen via de chat online, en deze werd na 5 min beantwoord. Top

Uitstekend!

Snelle levering, correcte prijzen..... enz Een tevreden nieuwe klant

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Heel positief

Vlotte verkoop, verzorgd verpakt. Vriendelijk kaartje erbij

snelle service

snelle service

Snelle en korekte levering

Heb bestelling produkt(revogan)indikkingsmiddel clear.soms al volgende dag aan huis geleverd,klein puntje van ontevredenheid, Doosjes zitten niet altijd de juiste hoeveelheid in..,..

Jamais déçue, le personnel de Viata.be fait toujours de son mieux pour un suivi correct.

Excellent Service

Very happy for the excellent service..!! Thankss!!

Bestelling heel goed ontvangen niet lang moet wachten op mij´ Bestelling Ik dank u

correct en prijsbewust

steeds goede bediening

Snel geleverd, goed verpakt

Goede prijs, betrouwbare webshop

Bon rapport qualité prix

Bon vendeur produit pharmaceutique. Bonne réduction avec parfois code promo. À recommander

Parfait

Commandé à 11h et livré le lendemain, un service et un emballage parfait

Impeccable, rien à redire : prix intéressants, livraison rapide et toujours conforme à la commande.

J'aurais voulu ajouter à mon commentaire en une ligne que les collaboratrices sont d'une amabilité remarquable, toujours au service des clients.

Vlug en goed aangekomen.

Goede producten

Goede producten maar bepaalde producten zijn duur

Eerste en perfecte ervaring Alles super snel en correct geleverd

Snelle en verzorgde levering

Service rapide

Ma commande a été traitée très rapidement. Article reçu très vite , bien emballé et même reçu un code promo pour ma prochaine commande. Je recommande

uitstekend !

mijn chiropraxie heeft mij dat aanbeveelt enben er tevreden mee!

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.