Pluspunten

Makkelijk en snel

Pluspunten

Snelle service, goed verpakt en een leuk cadeau er bij!

jullie zenden een mail met de bevestiging van het account, waar user name en password uitgeschreven staan, niet zo handig :-)

Pluspunten

Snelle en nette levering, geen enkele aanmerking !

Het pakje zou volgende keer in een kleinere verpakking Mogen. Grote doos voor een klein voorwerp.

Pluspunten

De winkel in Apeldoorn is mij ook bekend en ze zijn daar erg netjes en vriendelijk. Zo ook wanneer je besteld via de website. Gewoon betrouwbaar en goede kwaliteit schoenen.

Pluspunten

Schoenen waren te groot. Heb ze terug gestuurd en alles is snel en goed afgehandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling. Bezorgadres tussentijds wijzigen was geen probleem. Retourneren in winkel ging vlot. Geld stond de volgende dag weer op mijn rekening.

Pluspunten

Sneĺle levering. Mooie en duidelijke webshop

Pluspunten

Prettige en heldere communicatie, ik werd goed op de hoogte gehouden van de levertijd.

Jammer dat de wat langere levertijd pas na plaatsen van bestelling duidelijk werd.

Pluspunten

Heel goede service

Pluspunten

prima op tijd geleverd ,leveringstijden nagekomen

Pluspunten

Pluspunten

Ik ben goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.

Kleinigheidje: Spelfout in mail: “Dit betekend dat wij niet alle maten fysiek op voorraad hebben maar deze wel direct voor u bij onze leverancier kunnen bestellen.” Betekent is met een t en niet een d

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Goed geholpen bij de aankoop van een paar schoenen. Beetje pech schoenen waren na 2 weken kapot. Probleem voorgelegd aan Frank en Peter en na overleg tot een uitstekende oplossing gekomen. Ben weer blij met mijn nieuwe schoenen die speciaal besteld waren voor mij.

Suggestions

Klant staat centraal en wordt goed geholpen. Dit wordt gewaardeerd, zou zegggen gewoon op deze wijze doorgaan.

Pluspunten

zeer klantvriendelijk personeel. Mooie winkel. zeer flexibel met omruilen van mijn schoenen.

Pluspunten

Snel in huis

Pluspunten

zeer geode service ook zelfs toen een maat niet meer leverbaar was. geode mail daarover ontvangen

Pluspunten

Duidelijke communicatie Snel geld terug

Pluspunten

Snel en goed geleverd Een tevreden klant

Pluspunten

Mooie collectie, goede kwaliteit

Meer berichtgeving over verzending na bestelling via webshop

Pluspunten

keurige snelle levering en retourafwerking

Pluspunten

Goede Service

Pluspunten

Goede duidelijke foto’s

?

Pluspunten

Goede service, snelle levering, duidelijke communicatie

Pluspunten

Correcte snelle levering

Nvt

Loseweg 59

7315BC Apeldoorn

Over Oxener

Oxener Schoenen is een familiebedrijf dat in 1905 is opgericht. De familie Oxener is in 1905 begonnen als schoenmakerij, dit is uitgegroeid tot een van de betere en bekendste schoenwinkels van Apeldoorn en omstreken. Bij het honderdjarig bestaan van Oxener kregen wij het predicaat hofleverancier, iets waar wij erg trots op zijn! Oxener Loseweg verkoopt dames en heren schoenen, wij zijn gespecialiseerd op het gebied van comfort maar hebben ook een uitgebreide collectie exclusieve en meer trendy merken. Tevens is Oxener de trotse eigenaar van de eerste Van Bommel shop-in-shop die gevestigd is op de eerste etage van de winkel. Oxener is zich altijd blijven ontwikkelen, in 1983 openden wij een tweede winkel in het centrum van Apeldoorn, de City Shoebox. Een trendy dames en heren winkel plus een hippe kinderwinkel. Oxener Loseweg en Oxener City Shoebox richten zich beide op het midden / hoog segment. Een aantal jaar later is Oxener online gegaan en zijn wij een webshop gestart. Bestel uw dames, heren en kinderschoenen online of bezoek een van onze Oxener schoenenwinkels in Apeldoorn. Geen verzendkosten van nieuwe collectie, Snelle levering en Veilig betalen!