2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede prijs en achteraf communicatie

Er voor zorgen dat de webshop up to date is. Ik had een paar schoenen in maat 43.5 besteld en kreeg 2 dagen later te horen dat ze er niet meer waren terwijl de maat nog aanwezig was op de webshop op het moment dat ik de bestelling plaatste. Ik kreeg ook te horen dat ze geen alternatief hadden terwijl er daar met mij niet over gesproken was. Dit vind ik een gemiste kans.

Pluspunten

Reeds lang bestaande firma, wat vertrouwen inboezemt. Ik zal zeker nog terugkomen op uw site. Mijne vrouw kocht bij u voor de allereerste keer online en was erg aangenaam verrast.

Op dit moment niet.

Pluspunten

De positieve punten aan mijn bestelling bij Oxener is de snelle levering en de zorgvuldigheid ervan.

Verbeterpunt met betrekking tot de bestelling is een track and trace mogelijkheid, nu was er geen mogelijkheid om te controleren wanneer of hoelaat het pakket werd geleverd.

Pluspunten

Snelle service en mooie schoenen

Normaal worden er altijd extra veters bijgeleverd (in een schoenendoos van Floris van Bommel). Nu zat er echter maar in 1 van de 2 schoenendozen extra veters.

Pluspunten

service = goed

mogelijkheid tot betalen in winkel bij afhalen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klant vriendelijkheid Top services Uitstekende schoenen

Pluspunten

Snelle levering!

2 sterren: slechter dan verwacht

Jammer dat je eerst op de site de schoenen kan bestellen en betalen. Dan denk je een blij kind te hebben omdat je de schoenen verwacht en uit eindelijk blijken jullie ze niet eens te hebben . Beetje teleurstellend

Pluspunten

Ben al jaren klant, zeer tevreden, voor het eerst gebruik gemaakt van aankoop via internet,ook tot volle tevredenheid.

Pluspunten

Fantastische kwaliteit mooie schoenen, en snel geleverd! Ik ben er blij mee!

Ik zou voor jullie fantastische zaak geeb verbeterpunten weten. Ik ben over alles tevreden.. prachtige zaak, interessante collectie, en zulke aardige mensen in de winkel..

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik had schoenen besteld en betaald met Ideal in de webwinkel van Oxener. Na 3 dagen niets gehoord te hebben heb ik een Email gestuurd. De dag daarna kreeg ik de melding via Email dat helaas de schoenen niet meer geleverd konden worden. Dit was een zeer slechte (eerste) ervaring met de webwinkel van Oxener..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Alle bestelde artikelen stonden wel op de site met mededeling voorradig maar waren dat uiteindelijk niet !

Pluspunten

Goede en perfekte afhandeling

Pluspunten

Duidelijke website! De volgende dag al bezorgd! Opmerking via klantencontact dezelfde dag nog beantwoord!

Geen!

Pluspunten

Snelle levering. Makkelijk te bestellen .

Pluspunten

Supersnelle levering!

Pluspunten

after pay

Pluspunten

Snelle afhandeling bij retourzending! Super

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering, bij retour snelle en nette afhandeling

Heb ik op dit moment niet

Pluspunten

Prima gegaan, schoenen zijn snel geleverd

Toen ik de schoenen al in huis had, kreeg ik bericht dat ze verzonden waren, dat was dus een beetje te laat

Pluspunten

İk ben zeer tevreden over Oxener.. Ze zijn ook echt snel met de bezorging

Loseweg 59

7315BC Apeldoorn

Over Oxener

Oxener Schoenen is een familiebedrijf dat in 1905 is opgericht. De familie Oxener is in 1905 begonnen als schoenmakerij, dit is uitgegroeid tot een van de betere en bekendste schoenwinkels van Apeldoorn en omstreken. Bij het honderdjarig bestaan van Oxener kregen wij het predicaat hofleverancier, iets waar wij erg trots op zijn! Oxener Loseweg verkoopt dames en heren schoenen, wij zijn gespecialiseerd op het gebied van comfort maar hebben ook een uitgebreide collectie exclusieve en meer trendy merken. Tevens is Oxener de trotse eigenaar van de eerste Van Bommel shop-in-shop die gevestigd is op de eerste etage van de winkel. Oxener is zich altijd blijven ontwikkelen, in 1983 openden wij een tweede winkel in het centrum van Apeldoorn, de City Shoebox. Een trendy dames en heren winkel plus een hippe kinderwinkel. Oxener Loseweg en Oxener City Shoebox richten zich beide op het midden / hoog segment. Een aantal jaar later is Oxener online gegaan en zijn wij een webshop gestart. Bestel uw dames, heren en kinderschoenen online of bezoek een van onze Oxener schoenenwinkels in Apeldoorn. Geen verzendkosten van nieuwe collectie, Snelle levering en Veilig betalen!