Pluspunten

Duidelijke communicatie via mail, snelle levering, pakketje goed verpakt.

Pluspunten

Goed geholpen met de website door een medewerkster. En de volgende dag al thuis

Pluspunten

Erg goed bedrijf met zeer goede service

Pluspunten

Pluspunten

Snel,goed

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Verzendkosten en retourkosten. Niet echt klantvriendelijk.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Mijn bestelling is correct verlopen er is niets op aan temerken zowel van Oxener als van de bezorger. Bedankt,

Pluspunten

Overzichtelijke site, snelle levering van kwaliteitsschoenen

Pluspunten

Snele levering, altijd goede kwaliteit

Dat zou ik niet weten. Ik ben altijd hdel tevreden, zowel in de winkel als met mijn internet-aankopen

Pluspunten

snelle levering. Uitstekende service bij ruiling

Pluspunten

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehoudem

Pluspunten

Pluspunten

Alles perfect

Pluspunten

Goede levering, goed verpakt en wat ik ervan verwacht had.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt. Prachtige collectie schoenen!!

Het is altijd prettig als je een bericht ontvangt wanneer de bestelling naar je is verzonden zodat je weet wanneer je de levering kunt verwachten. Dit is wat mij betreft een puntje voor verbetering.

Pluspunten

Fijne webshop,

De bezoring van PostNL is erg vertraagd en moeilijk te volgen via de PostNL app. Ik heb sterk het vermoeden dat er een storing in zit. Verbeterpunt voor Oxener is om een optie te geven dat je als klant je schoenen bij een PostNL locatie kan afhalen.

Pluspunten

Groot assortiment, zowel de winkel als de internetshop zijn klasse.

Continueren!

Pluspunten

pakket is met zorg ingepakt netjes

bezorgtijden is 3 keer veranderd dan reken je erop en dan wordt het weer later

Pluspunten

Na 1 telefoon gesprek en uitleg van de beschadiging op mijn aankoop .werd ik netjes te woord gestaan.en is het probleem telefonisch verholpen.ik kreeg alsnog korting.dank u wel.

Pluspunten

- Snelle levering (& nog sneller dan aangekondigd op de website) - Gratis levering - Betrouwbare informatie op de website

Pluspunten

Goede kwaliteit. Goede levering.

Pluspunten

Supersnelle levering, netjes verpakt en de mogelijkheid om via afterpay te betalen

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Snel bezorgd, netjes, fijne schoenen! Leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat! Ik voelde me een beetje jarig.

Loseweg 59

7315BC Apeldoorn

Over Oxener

Oxener Schoenen is een familiebedrijf dat in 1905 is opgericht. De familie Oxener is in 1905 begonnen als schoenmakerij, dit is uitgegroeid tot een van de betere en bekendste schoenwinkels van Apeldoorn en omstreken. Bij het honderdjarig bestaan van Oxener kregen wij het predicaat hofleverancier, iets waar wij erg trots op zijn! Oxener Loseweg verkoopt dames en heren schoenen, wij zijn gespecialiseerd op het gebied van comfort maar hebben ook een uitgebreide collectie exclusieve en meer trendy merken. Tevens is Oxener de trotse eigenaar van de eerste Van Bommel shop-in-shop die gevestigd is op de eerste etage van de winkel. Oxener is zich altijd blijven ontwikkelen, in 1983 openden wij een tweede winkel in het centrum van Apeldoorn, de City Shoebox. Een trendy dames en heren winkel plus een hippe kinderwinkel. Oxener Loseweg en Oxener City Shoebox richten zich beide op het midden / hoog segment. Een aantal jaar later is Oxener online gegaan en zijn wij een webshop gestart. Bestel uw dames, heren en kinderschoenen online of bezoek een van onze Oxener schoenenwinkels in Apeldoorn. Geen verzendkosten van nieuwe collectie, Snelle levering en Veilig betalen!