Pluspunten

Goede service en snelle levering!

Tip kan zijn de verpakking leuke kan of eventueel als kado te laten verzenden!

1 Stern: sehr schlecht, inakzeptabel

Positive

Der Service ist soweit gut. Nur ist es sehr schade und ärgerlich das der Kunde das Porto bezahlen muss, wenn die Schuhe nicht passen und daher retourniert werden müssen. Das kostet beinahe 20 Euro und muss ich als Kunde bezahlen. Nicht gut !!!

Verbesserungspunkte

Rückporto muss der Lieferant zahlen, nicht der Kunde !

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, snelle retour afhandeling.

Pluspunten

Oplossings gericht denken indien nodig. Goede adviezen.

De voorraad up to date houden.

Pluspunten

Bestelling snel in huis Goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering.

Pluspunten

Vlugge bezorging.

Portokosten voor eigen rekening

Pluspunten

Heel klantvriendelijk, snelle levering en persoonlijk handgeschreven berichtje erbij met een attentie omdat levering 1 dag later was dan normaal. Maar ik vond het nog snel!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid van leveren en redelijk goede prijs / kwaliteit verhouding

Pluspunten

Pluspunten

Zeer snelle levering, binnen één dag geleverd. Track en Tracé zodat je de zending kan volgen.

Pluspunten

Nette afhandeling van foute levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- Ruim assortiment.

- Duidelijkere beschrijving van producten (ik heb schoenen teruggestuurd omdat er alsnog ook klittenband aan de zijkanten zat, terwijl ik dacht dat het alleen een rits en veters betrof). - Duidelijkere instructies over hoe terug te sturen. Hiervoor heb ik moeten mailen, maar ik zou deze informatie eigenlijk op de site verwachten.

4 stars: good service, well treated

Positive

Snel, correct en afterpay mogelijk

Suggestions

Breder assortiment luxere schoenen en high end merken

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De schoenen zijn uitstekend

De schoenen waren niet op voorraad zodat onduidelijk werd wat de levertijd was. De gratis portemonnaie die ik er meteen bijbesteld had, is niet geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke nota. Mail informatie

Tijdstip van leveren. Vokgen via track en trace

Loseweg 59

7315BC Apeldoorn

Over Oxener

Oxener Schoenen is een familiebedrijf dat in 1905 is opgericht. De familie Oxener is in 1905 begonnen als schoenmakerij, dit is uitgegroeid tot een van de betere en bekendste schoenwinkels van Apeldoorn en omstreken. Bij het honderdjarig bestaan van Oxener kregen wij het predicaat hofleverancier, iets waar wij erg trots op zijn! Oxener Loseweg verkoopt dames en heren schoenen, wij zijn gespecialiseerd op het gebied van comfort maar hebben ook een uitgebreide collectie exclusieve en meer trendy merken. Tevens is Oxener de trotse eigenaar van de eerste Van Bommel shop-in-shop die gevestigd is op de eerste etage van de winkel. Oxener is zich altijd blijven ontwikkelen, in 1983 openden wij een tweede winkel in het centrum van Apeldoorn, de City Shoebox. Een trendy dames en heren winkel plus een hippe kinderwinkel. Oxener Loseweg en Oxener City Shoebox richten zich beide op het midden / hoog segment. Een aantal jaar later is Oxener online gegaan en zijn wij een webshop gestart. Bestel uw dames, heren en kinderschoenen online of bezoek een van onze Oxener schoenenwinkels in Apeldoorn. Geen verzendkosten van nieuwe collectie, Snelle levering en Veilig betalen!