Pluspunten

Prima geregeld, doorgegeven dat het op stock lag en daarna snelle levering.

Pluspunten

Ik zou het fijn vinden, als jullie een mail zouden sturen, dat de bestelling is ontvangen en wordt verzonden. Nu kwam het pakket onaangekondigd.

Pluspunten

Super snelle levering. Uitstekend verpakt.

4 stars: good service, well treated

Positive

Very positive overall

Suggestions

No

Pluspunten

Omdat mijn schoenen bij de importeur besteld moesten worden kreeg ik netjes een mail van Oxener. Derhalve toch nog snel geleverd.

Afterpay was te snel met de rekening. Ik had de schoenen nog niet binnen. Het zou beter zijn toch eerst de levering aftewachten en dan pas de rekening sturen.

Pluspunten

Snel geleverd ook toen het product niet op voorraad bleek te zijn. Top.

Geen!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Product gekocht en betaald, daarna bericht gekregen dat product niet meer beschikbaar was en geld teruggestort gekregen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel bezorgd!

Ik had geen idee of jullie het product al op de post hadden gedaan of niet, een bevestigingsmail dat de product bij jullie de deur uit is lijkt mij heel fijn. Er zitten een paar krassen op mijn product, dit is acceptabel, maar wel jammer uiteraard.

Pluspunten

Snelle, uitstekende dienstverlening!!

Is al uitsteken.

Pluspunten

Vip service, helemaal top

Pluspunten

Snelheid levering Prima prijs Goede produkten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De communicatie met de firma Oxener verliep uitermate plezierig.

Ik zou graag eerder op de hoogte gesteld willen worden wanneer ik mijn bestelling kan verwachten.

Pluspunten

Service, benadering klanten, TOP!!!

Ga zo door!!

Pluspunten

omdat oxener maat 7 hadden aangegeven als maat 40 waren de schoenen te groot ze hebben zonder probleen mij een retourlabel gestuurd zodat ik de schoenen kosteloos kon gterug sturen. top

Pluspunten

Snelle levering Goede website en foto's product komt overeen met getoond product

Pluspunten

Prima website, prima service

Dat retourzenden geld kost

Pluspunten

snelle verzending nette verpakking artikel in perfecte staat

Pluspunten

ben al jaren tevreden over/bij OXENER!!!

geen

Pluspunten

Snelle levering en heel fijn achteraf betalen

Loseweg 59

7315BC Apeldoorn

Over Oxener

Oxener Schoenen is een familiebedrijf dat in 1905 is opgericht. De familie Oxener is in 1905 begonnen als schoenmakerij, dit is uitgegroeid tot een van de betere en bekendste schoenwinkels van Apeldoorn en omstreken. Bij het honderdjarig bestaan van Oxener kregen wij het predicaat hofleverancier, iets waar wij erg trots op zijn! Oxener Loseweg verkoopt dames en heren schoenen, wij zijn gespecialiseerd op het gebied van comfort maar hebben ook een uitgebreide collectie exclusieve en meer trendy merken. Tevens is Oxener de trotse eigenaar van de eerste Van Bommel shop-in-shop die gevestigd is op de eerste etage van de winkel. Oxener is zich altijd blijven ontwikkelen, in 1983 openden wij een tweede winkel in het centrum van Apeldoorn, de City Shoebox. Een trendy dames en heren winkel plus een hippe kinderwinkel. Oxener Loseweg en Oxener City Shoebox richten zich beide op het midden / hoog segment. Een aantal jaar later is Oxener online gegaan en zijn wij een webshop gestart. Bestel uw dames, heren en kinderschoenen online of bezoek een van onze Oxener schoenenwinkels in Apeldoorn. Geen verzendkosten van nieuwe collectie, Snelle levering en Veilig betalen!