Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, ook goed retour systeem, wel jammer van de levering verzendkosten voor eigen rekening plus de retour verzendkosten ook

Website ok, maar soms lijken maten er te zijn, die bij doorklikken dan toch niet op voorraad blijken te staan, zoekfilters werken blijkbaar niet goed door.

Pluspunten

Heel goede service

Pluspunten

snelle levering, goede producten

geen

Pluspunten

geen verzendkosten boven een bepaald bedrag

Pluspunten

Helaas schoen te groot. Heel goede service bij retournering !

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Retourkosten zijn voor eigen rekening dit is voor mij een reden om niet meer bij Oxener te bestellen. Schoenen moet je altijd eerst passen.

Pluspunten

Snelle afhandeling.

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en snelle reourbetaling na retourzending

Betere controle op de levering, de bestelde maat werd niet geleverd. De kosten van de retournering Ad € 6,95 dienden zelf te worden betaald. In totaal is aan sten € 1,95 heen - en €. 6,95 voor retourzendjng te worden gedragen. Teveel in vergelijking met andere webshops.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering. Telefonisch contact gehad over de te bestellen schoenen. Verliep allemaal vlotjes. Niets mis mee

Te belachelijk voor woorden dat voor schoenen in de sale extra verzendkosten moet worden betaald en voor schoenen in de reguliere verkoop niet. Ik heb al bij veel digitale aanbieders van schoenen aankopen gedaan, maar nergens deze afwijkende betaalregeling meegemaakt. Omdat ik de schoenen graag wilde hebben, ben ik toch overstag gegaan en heb - onder protest - deze 1,95 toch extra betaald. Om deze reden beveel ik uw bedrijf niet aan anderen aan.

Pluspunten

zeer klantvriendelijk

toegankelijkheid Webshop is niet zo duidelijk

Pluspunten

Snelle verzending

Ook gratis retour aanbieden

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Schnell, korrekt, Ware wie beschrieben

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Prima op tijd geleverd zoals opgegeven.

Gebruik a.u.b. liever geen stickers die heel moeilijk van de zool te verwijderen zijn.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering, bevestigingsmail etc allemaal optijd ontvangen

Nvt

Pluspunten

Heel snelle levering, makkelijk ook het retourneren, als de artikel niet naar wens is.

Misschien bij het retourneren een antwoordnummer om gratis te retourneren!

Pluspunten

Op site iets meer info geven over hoe de maten vallen, breedte etc. en materiaal van de voering. Is vooral bij kinderschoenen prettig.

Pluspunten

Super. Snel en correct.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel verstuurd Groot aanbod Goede sale

Slecht verpakt, de schoenen lagen los door de transportverpakking. Jammer!

4 stars: good service, well treated

Loseweg 59

7315BC Apeldoorn

Over Oxener

Oxener Schoenen is een familiebedrijf dat in 1905 is opgericht. De familie Oxener is in 1905 begonnen als schoenmakerij, dit is uitgegroeid tot een van de betere en bekendste schoenwinkels van Apeldoorn en omstreken. Bij het honderdjarig bestaan van Oxener kregen wij het predicaat hofleverancier, iets waar wij erg trots op zijn! Oxener Loseweg verkoopt dames en heren schoenen, wij zijn gespecialiseerd op het gebied van comfort maar hebben ook een uitgebreide collectie exclusieve en meer trendy merken. Tevens is Oxener de trotse eigenaar van de eerste Van Bommel shop-in-shop die gevestigd is op de eerste etage van de winkel. Oxener is zich altijd blijven ontwikkelen, in 1983 openden wij een tweede winkel in het centrum van Apeldoorn, de City Shoebox. Een trendy dames en heren winkel plus een hippe kinderwinkel. Oxener Loseweg en Oxener City Shoebox richten zich beide op het midden / hoog segment. Een aantal jaar later is Oxener online gegaan en zijn wij een webshop gestart. Bestel uw dames, heren en kinderschoenen online of bezoek een van onze Oxener schoenenwinkels in Apeldoorn. Geen verzendkosten van nieuwe collectie, Snelle levering en Veilig betalen!