Zeer goede prijs

Mijn vorige Epson was stuk.Nu vervangen door de XP-4200.Dit type werkt zowel met wifi als usb.Naar de usb heb ik wel even moeten zoeken.Zit zogezegd vooraan het toestel,neen zit aan de zijkant in inham.Daar ik nog werk met windows 10 64bit heb ik het zekere voor onzekere genomen dus de XP-4200.Voor de cardridges en kleuren kon ik dit gewoon doen via de front het wijst zich uit.Op de site van Epson https://epson. be vind men de software en drivers die men nodig heeft.De installatie viel dus goed mee.Ondertussen al een document afgeprint,zeer goed.Toestel heeft gewone cartridges,ben deze gewoon.Als men cartridges moet vervangen,best even met schudden voor men kleefband verwijderd.Ik ben in ieder geval tevreden nu u.

Prima service & nog een leuk extraatje erbij

Betaling was niet doorgegaan... Volgende dag een telefoontje gekregen van medewerker dat ze het opgemerkt hadden en de bestelling gingen opsturen en ik nadien kon betalen. Prima service dus. Bij openen van de doos nog eens twee balpennen en een tippex - rolletje ontdekt. Leuk extraatje dus. Gevolg : Bij 123inkt.be kom ik ZEKER terug!!!

Tevreden

Goede inkt patronen en snelle levering

M prijs/kwaliteit

Buiten de prijs/kwaliteit ook snelle levering !

ongelooflijke goede service

zondagavond omstreeks 21h30 besteld maandag voormiddag geleverd met de Post

Alles goed, tot je de klantendienst nodig hebt.

Ik sluit me aan bij de algemene tendens der reacties, positief voor wat men de gewone activiteiten van 123inkt kan noemen, maar o wee wanneer er iets misloopt. Zowel telefonische als schriftelijke klantendienst zijn ondermaats. Bovendien verschuilen ze zich achter "uitzonderlijke drukte" als eerste uitvlucht, maar zeg gerust dat het hier gaat om structurele drukte van een inderdaad overbelaste klantendienst, waarbij echter de vraag moet gesteld worden: "Hoe komt het dat een klantendienst overbelast is"?

Slechte kwaliteit en klantenservice - niet bestellen!

Kort na het plaatsen van mijn bestelling voor originele HP-inkt werd ik door een medewerker van 123inkt.be benaderd om hun huismerk te proberen. Ik ben hierop ingegaan en het pakket werd de volgende dag geleverd. Helaas blijkt de inkt van het huismerk van slechte kwaliteit: bij het printen verschijnt alleen roos en geel, terwijl het document hoofdzakelijk blauw moet zijn, en er ontstaan zwarte strepen, waardoor het product niet geschikt is voor normaal gebruik. Ik heb direct contact opgenomen met de klantendienst, maar na meer dan twee weken en een herinneringsmail heb ik nog steeds geen reactie ontvangen. Op basis van deze ervaring vertrouw ik de klantenservice niet, en ik zal hier geen nieuwe bestelling meer plaatsen.

Niet goed deze keer

Bij opening van een zwarte inktpatroon heb ik gemerkt dat er een stukje ontbreekt. Het patroon werkt niet. Hoe kan ik een vervanging krijgen. Dank u

Al vele jaren prima ervaringen met inkt 123.be

Alles is altijd correct in orde. Ik bestel bij hen al vele jaren en heb altijd een prima service ervaren/gekregen. Een top online winkel die alles in het werk stelt om klanten goed te bedienen. Geen opmerkingen op jullie werking, doe zo verder.

perfect

alles voldoet aan mijn wensen

Verkeerd product ontvangen en GEEN klantenservice

Bestel een kabel van 3m. Ontvang een 2m kabel. Hang 18 min aan de lijn met de klantendienst. Ze gaan voor een oplossing zorgen. Hoe dom van mij om niet te vragen of de oplossing nog voor dit decennium of deze eeuw is. Hier koop ik nooit meer.

Super service!

Dankzij de geweldige service kreeg ik mijn pakje in no time. Super prijs voor inktpatronen. Vind je nergens anders aan zo'n prijs!

Zeer vlotte en correcte levering

printer bestelling geplaatst 's avonds - volgende dag reeds geleverd prima levering van juist product

zeer goed

Zeer snelle en correcte levering

Snel geleverd breed assortiment

Ik bestelde set van 3 verschillende document vs mapjes. Verschillende diktes. Allen waren prima kwaliteit en snel geleverd ik weet wat te bestellen volgende keer. Minstens 100 micron anders is het te onhandig om A4 documenten in te krijgen.

Superservice

De klantvriendelijke website en snelle leveringen zijn ongeëvenaard. De ruime betaal keuzes en vertrouwen om ook achteraf te betalen , super. Klein verbeterpunt is de kwetsbare verpakking van printpapier, was gescheurd bij aankomst.

pauwels patrick thuismerk bestelling

Deze firma heel goede levering na 1 dag al thuis geleverd. Huismerk van de firma heel goed voor canon printers

Aanrader

Al jaren fan van 123inkt! Deze webshop zorgt steeds voor een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding. De huismerken zorgen voor een aanzienlijk voordeel ten opzichte van de duurdere merken: betaalbare prijs, zonder in te boeten op de kwaliteit. Zelf kocht ik er onlangs mijn Brother ScannCut. Eén grote aankoop, maar alweer de beste prijs online!

Bijna perfect...

Normaal zou ik een 10/10 geven maar de laatste tijd zijn er moeilijkheden om er (vanuit België althans) een betaling via Bancontact door te krijgen. Hopelijk een tijdelijk probleem (bij de externe financiële provider?) Daarnaast vind ik het ook jammer dat er (bij mij in de buurt) geen ophaalpunten meer zijn bij BPost. De dienstverlening van PostNL is doorgaans ondermaats. Voor het overige alleen maar lof voor de dienstverlening van 123inkt zelf.

nogal negatief na meer dan 25 jaar klant

Ontvangen op 5 Feb, verkeerde inkt patroon. retour aangevraagd. Op 18 Feb nog steeds geen deftig antwoord, enkel dat het druk is

Garantie toegepast zonder problemen

Ik bestelde 2 cartridges voor mijn Canon-printer maar bij de ingebruikname van de tweede cartridge zaten strepen in de print. Na een eenvoudig mailtje met foto van de print als bewijs, kreeg ik onmiddellijk een nieuwe cartridge toegestuurd. De volgende dag was alles reeds in orde. Bedankt voor de eerlijke service!

Snel geholpen

Ik had eerst een e-mail naar jullie gestuurd met afdrukvoorbeelden. Er was duidelijk een printerprobleem. Op mijn e-mail kreeg ik geen antwoord. Dus 3 dagen later heb ik getelefoneerd naar jullie klantendienst en dezelfde dag werd het probleem al opgelost. Ik weet dat ik in de toekomst altijd zal telefoneren mocht er nog een probleem voorvallen. Er zijn ook geen lange wachttijden aan de telefoon. Ook de personen van de klantendienst waren heel vriendelijk en behulpzaam.

Heel tevreden.

Beste, Ik heb mijn bestelling heel goed ontvangen. Het product voldoet aan mijn wensen, en is tevens van een zeer goede kwaliteit. Ik ben heel tevreden over mijn aankoop.

Steeds perfecte service.

Snelle verzending, goede service. Als er een probleem of een vraag is, wordt dit steeds snel opgelost. Ook de 123inkt-cartridges werken prima ip mijn H-printer.

Een helpende deskundige die ook nog een goedkopere oplossing aanbrengt.

Na een levering van niet-bruikbaar alternatieve toners bij een concurrent van 123, bestel ik originele toners bij 123. Daarop krijg ik telefoon van 123 om toch het huismerk te nemen (goedkoper) en garandeert men dat deze WEL werken. Een beetje achterdochtig en na herhaalde garantie bestel ik toch het huismerk. Tot mijn verwondering werken deze toners probleemloos en ben ik ook nog eens goedkoper gediend. Dank u.

Kleinhoefstraat 5 A14

2440 Geel

Over 123inkt.be

Met bijna 5 miljoen klanten is 123inkt marktleider op het gebied van online verkoop van inktpatronen, toners en fotopapier. Sinds de start in 2003 in België en 2000 in Nederland is 123inkt één van de snelstgroeiende en meest succesvolle webwinkels van België en Nederland. Bij 123inkt.be vindt u overzichtelijk het grootste assortiment printer benodigdheden voor de beste prijzen. Slimme logistieke processen en uitstekend voorraadbeheer zorgen ervoor dat ruim 97% van alle orders binnen 24 uur wordt bezorgd.