Mijn vorige Epson was stuk.Nu vervangen door de XP-4200.Dit type werkt zowel met wifi als usb.Naar de usb heb ik wel even moeten zoeken.Zit zogezegd vooraan het toestel,neen zit aan de zijkant in inham.Daar ik nog werk met windows 10 64bit heb ik het zekere voor onzekere genomen dus de XP-4200.Voor de cardridges en kleuren kon ik dit gewoon doen via de front het wijst zich uit.Op de site van Epson https://epson. be vind men de software en drivers die men nodig heeft.De installatie viel dus goed mee.Ondertussen al een document afgeprint,zeer goed.Toestel heeft gewone cartridges,ben deze gewoon.Als men cartridges moet vervangen,best even met schudden voor men kleefband verwijderd.Ik ben in ieder geval tevreden nu u.
Beste Catharina, Heel erg bedankt voor uw positieve review. Fijn te lezen dat u tevreden bent. Graag tot een volgende bestelling! Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Betaling was niet doorgegaan... Volgende dag een telefoontje gekregen van medewerker dat ze het opgemerkt hadden en de bestelling gingen opsturen en ik nadien kon betalen. Prima service dus. Bij openen van de doos nog eens twee balpennen en een tippex - rolletje ontdekt. Leuk extraatje dus. Gevolg : Bij 123inkt.be kom ik ZEKER terug!!!
Beste Wim, Heel erg bedankt voor de 9 sterren en uw positieve review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw bestelling en onze service. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan beantwoorden wij deze graag. Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Goede inkt patronen en snelle levering
Beste Jaak, Heel erg bedankt voor uw positieve review. Fijn te lezen dat u tevreden bent. Graag tot een volgende bestelling! Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Buiten de prijs/kwaliteit ook snelle levering !
Beste Franky, Heel erg bedankt voor de 10 sterren en uw positieve review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw bestelling. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan beantwoorden wij deze graag. Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
zondagavond omstreeks 21h30 besteld maandag voormiddag geleverd met de Post
Beste Leo, Heel erg bedankt voor uw positieve review. Fijn te lezen dat u tevreden bent. Graag tot een volgende bestelling! Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Ik sluit me aan bij de algemene tendens der reacties, positief voor wat men de gewone activiteiten van 123inkt kan noemen, maar o wee wanneer er iets misloopt. Zowel telefonische als schriftelijke klantendienst zijn ondermaats. Bovendien verschuilen ze zich achter "uitzonderlijke drukte" als eerste uitvlucht, maar zeg gerust dat het hier gaat om structurele drukte van een inderdaad overbelaste klantendienst, waarbij echter de vraag moet gesteld worden: "Hoe komt het dat een klantendienst overbelast is"?
Kort na het plaatsen van mijn bestelling voor originele HP-inkt werd ik door een medewerker van 123inkt.be benaderd om hun huismerk te proberen. Ik ben hierop ingegaan en het pakket werd de volgende dag geleverd. Helaas blijkt de inkt van het huismerk van slechte kwaliteit: bij het printen verschijnt alleen roos en geel, terwijl het document hoofdzakelijk blauw moet zijn, en er ontstaan zwarte strepen, waardoor het product niet geschikt is voor normaal gebruik. Ik heb direct contact opgenomen met de klantendienst, maar na meer dan twee weken en een herinneringsmail heb ik nog steeds geen reactie ontvangen. Op basis van deze ervaring vertrouw ik de klantenservice niet, en ik zal hier geen nieuwe bestelling meer plaatsen.
Beste Jea Dor, Het spijt ons te lezen dat u nog geen terugkoppeling ontvangen heeft op uw e-mails. We zitten momenteel in een uitzonderlijk drukke periode, waardoor onze reactietijd helaas langer is dan u van ons mag verwachten. Dit is uiteraard geen excuus, en wij zullen uw mail(s) dan ook zo snel mogelijk oppakken. Mocht u onmiddellijk verder geholpen willen worden, dan raden wij u aan om telefonisch contact op te nemen via het nummer 09 39 64 123. Alvast bedankt voor uw begrip. Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Bij opening van een zwarte inktpatroon heb ik gemerkt dat er een stukje ontbreekt. Het patroon werkt niet. Hoe kan ik een vervanging krijgen. Dank u
Beste Filip, Het spijt ons te vernemen dat u een defecte cartridge ontvangen heeft, goed dat u hier melding van maakt. Kan u ons een foto bezorgen op [email protected] aub? We zitten momenteel in een uitzonderlijk drukke periode, waardoor onze reactietijd helaas langer is dan u van ons mag verwachten. Dit is uiteraard geen excuus, en wij zullen uw mail(s) dan ook zo snel mogelijk oppakken. Alvast bedankt voor uw begrip. Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Alles is altijd correct in orde. Ik bestel bij hen al vele jaren en heb altijd een prima service ervaren/gekregen. Een top online winkel die alles in het werk stelt om klanten goed te bedienen. Geen opmerkingen op jullie werking, doe zo verder.
Beste Koen, Hartelijk dank voor uw jarenlange vertrouwen en deze fijne review. Het is geweldig om te lezen dat u onze service al die tijd als prima heeft ervaren. Wij blijven ons inzetten om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Nog een fijne dag gewenst en graag tot een volgende bestelling! Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
alles voldoet aan mijn wensen
Beste Piet, Heel erg bedankt voor de 10 sterren en uw positieve review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw bestelling. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan beantwoorden wij deze graag. Vriendelijke groeten, Het team van 123ink
Bestel een kabel van 3m. Ontvang een 2m kabel. Hang 18 min aan de lijn met de klantendienst. Ze gaan voor een oplossing zorgen. Hoe dom van mij om niet te vragen of de oplossing nog voor dit decennium of deze eeuw is. Hier koop ik nooit meer.
Beste Patrick, Het spijt ons te vernemen dat u niet tevreden bent. We zitten momenteel in een uitzonderlijk drukke periode, waardoor onze reactietijd helaas langer is dan u van ons mag verwachten. Dit is uiteraard geen excuus, en wij zullen uw klacht dan ook zo snel mogelijk oppakken. Indien u ons een klant- of factuurnummer kan bezorgen zullen wij even de status van uw melding nakijken. Alvast bedankt voor uw begrip. Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Dankzij de geweldige service kreeg ik mijn pakje in no time. Super prijs voor inktpatronen. Vind je nergens anders aan zo'n prijs!
Beste Kelly, Hartelijk dank voor uw fantastische review! Wat fijn om te lezen dat u uw pakje zo snel heeft ontvangen en tevreden bent over onze prijzen. We doen ons best om kwaliteit, snelheid én scherpe tarieven te combineren. Graag tot een volgende bestelling! Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
printer bestelling geplaatst 's avonds - volgende dag reeds geleverd prima levering van juist product
Beste klant, Heel erg bedankt voor uw positieve review. Fijn te lezen dat u tevreden bent. Graag tot een volgende bestelling! Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Zeer snelle en correcte levering
Beste Gerard, Heel erg bedankt voor de 10 sterren en uw positieve review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw bestelling. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan beantwoorden wij deze graag. Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Ik bestelde set van 3 verschillende document vs mapjes. Verschillende diktes. Allen waren prima kwaliteit en snel geleverd ik weet wat te bestellen volgende keer. Minstens 100 micron anders is het te onhandig om A4 documenten in te krijgen.
Beste Marc, Heel erg bedankt voor uw positieve review. Fijn te lezen dat u tevreden bent. Graag tot een volgende bestelling! Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
De klantvriendelijke website en snelle leveringen zijn ongeëvenaard. De ruime betaal keuzes en vertrouwen om ook achteraf te betalen , super. Klein verbeterpunt is de kwetsbare verpakking van printpapier, was gescheurd bij aankomst.
Beste Eric, Heel erg bedankt voor de 10 sterren en uw positieve review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw bestelling, wij geven uw feedback door aan de juiste dienst. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan beantwoorden wij deze graag. Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Deze firma heel goede levering na 1 dag al thuis geleverd. Huismerk van de firma heel goed voor canon printers
Beste Patrick, Heel erg bedankt voor uw positieve review. Fijn te lezen dat u tevreden bent. Graag tot een volgende bestelling! Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Al jaren fan van 123inkt! Deze webshop zorgt steeds voor een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding. De huismerken zorgen voor een aanzienlijk voordeel ten opzichte van de duurdere merken: betaalbare prijs, zonder in te boeten op de kwaliteit. Zelf kocht ik er onlangs mijn Brother ScannCut. Eén grote aankoop, maar alweer de beste prijs online!
Beste Annelien, Heel erg bedankt voor de 10 sterren en uw positieve review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw bestelling en over onze laagsteprijsgarantie! Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan beantwoorden wij deze graag. Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Normaal zou ik een 10/10 geven maar de laatste tijd zijn er moeilijkheden om er (vanuit België althans) een betaling via Bancontact door te krijgen. Hopelijk een tijdelijk probleem (bij de externe financiële provider?) Daarnaast vind ik het ook jammer dat er (bij mij in de buurt) geen ophaalpunten meer zijn bij BPost. De dienstverlening van PostNL is doorgaans ondermaats. Voor het overige alleen maar lof voor de dienstverlening van 123inkt zelf.
Beste Luc, Bedankt voor uw review en de 8 sterren. Het spijt ons te vernemen dat het niet altijd lukt om via Bancontact te betalen, wij zouden dit graag bekijken. Is het mogelijk ons hier een screenshot van te sturen wanneer dit voorkomt? Dit mag worden gestuurd naar [email protected]. Indien u de verzending niet met PostNL of bpost went te ontvangen kan u ook kiezen voor DPD. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan beantwoorden wij deze graag. Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Ontvangen op 5 Feb, verkeerde inkt patroon. retour aangevraagd. Op 18 Feb nog steeds geen deftig antwoord, enkel dat het druk is
Beste Wilfried, Aan de hand van uw e-mailadres hebben wij uw klantgegevens niet kunnen vinden. Het spijt ons te lezen dat u nog geen terugkoppeling ontvangen heeft op uw e-mails. We zitten momenteel in een drukke periode, waardoor onze reactietijd helaas langer is dan u van ons mag verwachten. Dit is uiteraard geen excuus, en wij zullen uw mail(s) dan ook zo snel mogelijk oppakken. Mocht u onmiddellijk verder geholpen willen worden, dan raden wij u aan om telefonisch contact op te nemen via het nummer 09 39 64 123. Alvast bedankt voor uw begrip. Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Ik bestelde 2 cartridges voor mijn Canon-printer maar bij de ingebruikname van de tweede cartridge zaten strepen in de print. Na een eenvoudig mailtje met foto van de print als bewijs, kreeg ik onmiddellijk een nieuwe cartridge toegestuurd. De volgende dag was alles reeds in orde. Bedankt voor de eerlijke service!
Beste Anne, Heel erg bedankt voor uw positieve review. Fijn te lezen dat u tevreden bent. Graag tot een volgende bestelling! Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Ik had eerst een e-mail naar jullie gestuurd met afdrukvoorbeelden. Er was duidelijk een printerprobleem. Op mijn e-mail kreeg ik geen antwoord. Dus 3 dagen later heb ik getelefoneerd naar jullie klantendienst en dezelfde dag werd het probleem al opgelost. Ik weet dat ik in de toekomst altijd zal telefoneren mocht er nog een probleem voorvallen. Er zijn ook geen lange wachttijden aan de telefoon. Ook de personen van de klantendienst waren heel vriendelijk en behulpzaam.
Beste Christian, Heel erg bedankt voor uw positieve review. Fijn te lezen dat u tevreden bent. Op het moment is het inderdaad beter om ons telefonisch te contacteren. Bedankt voor uw begrip. Graag tot een volgende bestelling! Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Beste, Ik heb mijn bestelling heel goed ontvangen. Het product voldoet aan mijn wensen, en is tevens van een zeer goede kwaliteit. Ik ben heel tevreden over mijn aankoop.
Beste Luc, Heel erg bedankt voor uw positieve review. Fijn te lezen dat u tevreden bent. Graag tot een volgende bestelling! Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Snelle verzending, goede service. Als er een probleem of een vraag is, wordt dit steeds snel opgelost. Ook de 123inkt-cartridges werken prima ip mijn H-printer.
Beste Ivan, Heel erg bedankt voor de 10 sterren en uw positieve review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw bestelling. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan beantwoorden wij deze graag. Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Na een levering van niet-bruikbaar alternatieve toners bij een concurrent van 123, bestel ik originele toners bij 123. Daarop krijg ik telefoon van 123 om toch het huismerk te nemen (goedkoper) en garandeert men dat deze WEL werken. Een beetje achterdochtig en na herhaalde garantie bestel ik toch het huismerk. Tot mijn verwondering werken deze toners probleemloos en ben ik ook nog eens goedkoper gediend. Dank u.
Beste klant, Heel erg bedankt voor de 10 sterren en uw positieve review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw bestelling. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan beantwoorden wij deze graag. Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Kleinhoefstraat 5 A14
2440 Geel
Met bijna 5 miljoen klanten is 123inkt marktleider op het gebied van online verkoop van inktpatronen, toners en fotopapier. Sinds de start in 2003 in België en 2000 in Nederland is 123inkt één van de snelstgroeiende en meest succesvolle webwinkels van België en Nederland. Bij 123inkt.be vindt u overzichtelijk het grootste assortiment printer benodigdheden voor de beste prijzen. Slimme logistieke processen en uitstekend voorraadbeheer zorgen ervoor dat ruim 97% van alle orders binnen 24 uur wordt bezorgd.