1 2 3 inkt is top

Bestel steeds het huismerk gaat veel langer mee ,Nog nooit een probleem gehad een heel tevreden klant

Kwaliteitsproducten en uitstekende service

Uitgebreide keuze aan producten, vlotte en snelle afhandeling en thuis geleverd

Goede scanner "Canon CanoScan LiDE 400", snel geleverd

Canon CanoScan LiDE 400 A4 flatbedscanner voldeed aan onze verwachtingen. Er stond een correcte beschrijving op de webside. Heeft een goede resolutie. Het installeren ging vlot. De scanner werd ook snel geleverd. We zijn heel tevreden.

Positief!

Snel geleverd, alles in orde!

Zoals gewoonlijk, heel goed

Zoals gewoonlijk levert 123inkt.be mijn bestellingen op de manier waar ik mee gewend ben. Snel en correct ( en ook nog aan een betere prijs ) . Nog nooit een probleem mee gehad. Dus blijf ik verder klant van 123inkt.be.

Besteld en betaald product niet geleverd

Bestelde en betaalde AA-batterijen zouden door BPost geleverd worden, maar de doos was opengescheurd en de batterijen waren verdwenen. Na melding bij de klantendienst van 123inkt, na 3 weken nog geen enkele reactie…

Zeer tevreden over 123inkt!

Ik heb onlangs alweer een bestelling geplaatst bij 123inkt en ben hier ontzettend tevreden over, vooral over de snelle levering. De website is overzichtelijk en bestellen gaat eenvoudig. De producten waren goed verpakt. Ik kan 123inkt van harte aanbevelen!

Al jarenlang trouwe klant bij 123 Inkt van toen ze nog relatief klein waren. Nog steeds tevreden over hun service ook al zijn ze nu met hun miljoenen klanten een "grote speler " geworden. Prijzen zijn nog steeds attractief en leveringen snel en correct met vaak een kleine attentie. Doe zo voort.

Zeeeer tevreden

Altijd een snelle levering en top kwaliteitinkt van het huismerk!!

Reeds jaren tevreden klant

Ben reeds jaren tevreden klant, 1 keer een probleem gehad met de huismerk-inkt voor mijn vorige printer, zeer snel en correcte support gekregen, ook een nieuwe cartridge in garantie ontvangen. Deze maand opnieuw zoiets voor gehad met mijn nieuwe printer. Ook weer heel snel en goed geholpen geweest, deze keer lag de fout bij mezelf, maar toch hebben ze mij perfect geholpen. Het geeft me een gevoel van een groot bedrijf qua kwaliteit en een familiebedrijf qua service te zijn, kortom zeer tevreden!

Formidastisch

123 biedt echt alles aan wat je op kantoor nodig hebt. Ik zocht zoetjes voor in koffie en die hebben ze aan een héél scherpe prijs. Héél snel geleverd in een stevige verpakking.

Precies zoals verwacht.

Kiezen van het juiste product verliep vlot, de bestelling eenvoudig. De volgende dag ontvangen. Dus alles precies zoals verwacht.

Deze inkt is PAKKEN goedkoper en ik doe er zeker 5 keer zolang mee. Steeds supersnelle verzending en altijd een leuk cadeautje erbij (stylo, tape,...) Ik ben fan en wil geen andere site meer!

supersnelle levering en inkt van huismerk doet het

levering was er supersnel en nog nooit problemen gehad met huismerk

TOP SERVICE

A l"écoute du client pour trouver une solution

Snel, degelijk en naar overeenkomst geleverd

Gemakkelijk bestellen en betalen maar vooral snel en correct geleverdp

Zeer goeie kwaliteit

Zeer goeie kwaliteit en het allerbelangrijkste zeer zeer snel geleverd. Bij manier van spreken uw printer zegt dat uw inkt op is en hij wacht op nieuwe inkt en u kan dat zo snel vervangen , want ze ligt al in uw brievenbus .

te late levering

we zijn dinsdag 16.12.2025 , 22.43 h , het pakje is nog steeds niet geleverd.

Levering niet zoals besteld

Ik had een reinigingsset besteld maar in plaats daarvan kreeg ik losse cartridges waardoor kleine afsluitdopjes ontbraken. Dit werd gemeld aan de klantendienst maar ik kreeg tot op heden hierop geen antwoord. Ook de verpakking was in de hoek van de doos beschadigd.

Toner is nooit geleverd geweest!

Na bestelling en betaling van een toner heb ik niets ontvangen. Na een mail te sturen om een oplossing krijg ik niets te horen van 123inkt. Schandalig dit.

Zo vlot en gemakkelijk

Duidelijke website waar ik met alle gemak mijn bestelling kon plaatsen. De levering was goed te volgen en ja… alles verliep zo vlot!

Super snelle service

Besteld en de volgende dag geleverd. Super tevreden.

uitstekende levering en kwaliteit van de producten

Zoals correct en snel geleverd. Altijd leuke extraatjes. Stylo's heb ik nu wel genoeg. Misschien eens iets anders ? :)

Super en topservice altijd snel

Altijd super snelle levering , en altijd correct je krijgt er ook altijd nog wat bij die handig is balpennen , stiften, wij blijven klant

Heel goede en snelle service!

Heel goede en snelle service!

5 Kleinhoefstraat A14

Geel 2440