1 star: very bad, unacceptable
Positive
Negatieve klantbeleving. Nieuwe aangekochte huismerk toners van 123inkt die defect zijn, geluidmaken, empty of error meldingen geven. Dus hoog risico op niet correct werkende toner. Dan de retour "hebben we niet ontvangen en daarom kunnen we niets crediteren". Ik heb alle communicatie van defecten op mail staan. De toners zelf naar kiala punt gebracht. Resultaat geen creditnota of vervangende toner ... Men gaat er bij 123inkt ervan uit dat men een 0% foutenratio heeft. Ik vroeg om een billijk voorstel want uiteindelijk heb ik wel betaald maar niets kunnen gebruiken. Helaas maar de macht van de grote bedrijven is de ondergang van klantenservice.
SuggestionsAls er duidelijk mailverkeer is met concrete vragen en afbeeldingen over problemen, bijbestelling door klant van dezelfde toner. Dan moet men er ook alles aan doen dat de klant een compensatie ontvangt en dit niet enkel overlaten aan procedure waarbij ook nog een risico is verbonden om zich niet te moeten verantwoorden voor wat feitelijk wel hun verantwoordelijkheid is.