Ik ontving stipt de bestelling van 123inkt, maar mijn printer aanvaardt alleen de duurdere inktpatronen van canon zelf.
Beste Andreas, het spijt ons te lezen dat de cartridges niet aanvaard worden door uw printer. U kan steeds beroep doen op de levenslange garantie die u heeft op ons 123merk. Om u zo goed mogelijk verder te helpen, willen wij vragen om een foto van de melding en uw printertype te mailen naar [email protected], wij helpen u dan zo snel mogelijk verder. Het team van 123inkt
Patronen werden vlot geleverd, en bij het plaatsen in de printer werd ook aangegeven dat er opnieuw volle patronen inzaten. Toch kwam de inkt blijkbaar niet door, want de afdruk was nauwelijks te zien. Vanalles geprobeerd, niks hielp. Dus toch maar HP-patronen gekocht, maar ook daarmee was er nu een probleem: afdruk compleet ondermaats. Het lijkt erop dat de printer ontregeld is geraakt door het plaatsen van jullie patronen - maar ook dit probleem kreeg ik niet meer opgelost. Resultaat: nieuwe printer gekocht. Er is geen bewijs dat jullie patronen dit probleem hebben veroorzaakt, maar het zou toch wel een groot toeval zijn mocht mijn printer nét op dat moment de geest geven. Daarom plaats ik voortaan toch maar de duurdere HP-patronen ...
Beste Peter, het spijt ons te vernemen dat u een nieuwe printer heeft moeten aanschaffen, jammer dat u hiervoor niet eerder met ons contact opnam. Het gebruik van 123inkt-huismerkcartridges of -toners kan geen schade aan uw printer veroorzaken. Wij verkopen enkel artikelen die door een ISO9001-gecertificeerde fabrikant worden geproduceerd, dus volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Op het moment dat een van onze artikelen een defect vertoont, heeft u hier levenslang garantie op. Net zoals bij originele artikelen kan dit natuurlijk een keer gebeuren. U kunt hierbij denken aan een foutmelding of een slechte afdrukkwaliteit. Geen van deze problemen heeft echter invloed op de overige onderdelen in uw printer. Mocht u nog cartridges van ons 123merk voorradig hebben die u niet langer kan gebruiken, dan mag u hiervoor een mail sturen naar [email protected], wij zullen u dan voorzien met de nodige retourgegevens. Het team van 123inkt
Ik kocht fotopapier en ben hier zeer tevreden over. Zowel de service als het product zijn zeer goed in orde.
faut rester toute apres midi a la maison pour une livraison qui n aura jamais lieu au moins chez amazon ils tiennent leur engagement
Heel tevreden
Zoals altijd alles perfect en snel ontvangen
Na de aankoop van een artikel via de site gebeurde de levering stipt zoals afgesproken. De leverancier, een onderaannemer, heeft het artikel echter aanzienlijk beschadigd geleverd. 123inkt weigert tussenbeide te komen en verwijst hierbij naar een mail waarin gevraagd wordt steeds samen met de leverancier de pakketten te openen. Wat in deze niet gebeurde.
Beste Dries, het spijt ons te vernemen van deze ervaring. Bij levering door een externe leverancier wordt er expliciet gevraagd om bij enige schade aan de levering, de zending te weigeren. Helaas werd de schade pas later aan ons gemeld, waardoor het pakket niet langer kon geclaimd worden bij de leverancier. Onze excuses voor het ongemak. Het team van 123inkt
goede ervaring
De bestelde artikelen werden snel en verzorgd geleverd. Prima service.
Groot assortiment, zeer snelle levering en tot mijn verbazing gratis nog enkele verrassingen bijgevoegd
Voor een evenement zocht ik oranje papier aan een schappelijke prijs. Dat vond ik hier!
inktpatronen werken zeer goed, voor herhaling vatbaar
Snelle levering, aangevuld met tal van giften, bevatte de gevraagde artikelen en dit aan goede marktprijzen. gewoon niets op aan te merken.
Beste Carolus, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de bestelling, en de extra cadeautjes. Tot bij een volgende bestelling! Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Zoals steeds een goede product kwaliteit voor een leuke prijs
Beste Carl, Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze producten. Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Snelle levering van bestelling. Goed verpakt. Met een duidelijke opvolging van de zending. En interessante prijzen !
In de namiddag online besteld en dag nadien op het juiste adres geleverd. Bedankt!
Snelle en correcte levering
Beste klant, Bedankt voor uw positieve review. Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze service. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan helpen wij u graag verder. Vriendelijke groeten, het team van 123inkt
Goede kwaliteit en goede service
Beste klant, Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent van onze service. U mag deze positieve feedback ook steeds doorgeven aan vrienden en familie. Het 123inkt team
Alles in orde met de bestelling en snel geleverd. Er was een foutje i.v.m. de factuur en dit werd vrijwel meteen opgelost door de klantendienst (die zéér vlot te contacteren was). Zeker een aanrader.
Beste klant, Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij dat u onze service weet te appreciëren. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan helpen wij u graag verder. Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
ik zocht al een tijdje een papiersnijmachine dat minstens 40 A4 papier kan snijden en ook karton van 2 en 3 mm. Tegen een aannemelijke prijs is dit toestel uitermate geschikt. Handig is de papierklem en uiteraard het groot formaat (A3)
Beste klant, Bedankt voor uw positieve reactie. Het is fijn te lezen dat u het gewenste artikel terug vond op onze website. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, dan helpen wij u graag verder. Vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Ik had een bestelling gedaan op 12 maart 2022. Dit ging over inktpatronen die ik besteld had ORIGINEEL van HP Ik had deze al enkele dagen in mijn winkelwagentje gelegd Doch ik kreeg een telefoon van u dat het beter is de alternatieve inktpatronen te kopen Ik heb hun toen gezegd dat mijn printer deze niet herkend Men verzekerde mij dat de software werd aangepast en dat die zeker zouden werken Ze verteld mij ook indien problemen mag u ze terug zenden…. De printtoners dus besteld( alternatief) geplaatst en geen vuiltje aan de lucht….. Doch deze printkoppen zijn zeeeeeer snel leeg. Vorige week een nieuwe XL zwart geplaatst en nu weeral de fout dat ik deze moet vervangen amper na 10 bladen afgedrukt te hebben.? Dit is rommel en zal nooit meer naar de raad van u opvolgen.
Geachte meneer Franken, Het spijt ons te lezen, dat de werking van uw bestelde cartridges niet optimaal is. Op onze huismerk artikelen heeft u steeds een levenslange garantie. Indien er zich een probleem voordoet, aarzel dan zeker niet om ons e-mail te beantwoorden. Zo kunnen wij dit verder voor u nakijken en eventueel de cartridges kosteloos retour nemen. Het 123inkt team.
VLOTTE BESTELLING ZELFS PER TELEFOON EN EVENEENS VOLOTTE VERZENDING BEN HEEL TEVREDEN VAN DE SERVICE
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service, Lisette! Bedankt voor deze positieve review! Groetjes, Anouk van 123inkt
Makkelijk te vinden op duidelijke website snel geleverd zoals aangekondigd
Wat fijn dat je kon vinden wat je zocht en dat je zo tevreden bent over de levering, Lutgart. Wij zien je graag terug in onze webshop voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123inkt
Snelle levering.
Wat fijn dat je zo tevreden bent over de levering, Frédéric. Groetjes, Christianne van 123inkt