Beste Anne, hartelijk dank voor de mooie review! Fijn dat u alles ook makkelijk kunnen vinden heeft. Wij zien u alvast graag terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Beste Peter, bedankt om uw ervaring met ons te delen. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent van onze service en ons ruime aanbod van producten. Met vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Beste René, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Mocht u enige hulp nodig hebben bij het verwerken van uw bestelling of het vinden van producten, dan mag u steeds per mail of telefonisch contact met ons opnemen. U kan onze gegevens terugvinden via de contactpagina op onze website. Het is inderdaad niet mogelijk om te betalen mastercard of creditcard, onze excuses hiervoor. Daarentegen hebben wij wel nog vele andere betaalopties waarvan u gebruik kan maken. Met vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Beste Elien, Bedankt om uw ervaring met ons te delen. Fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit van het door u bestelde product. Gezien de aanvraag van de stempel verloopt via de producent en deze gepersonaliseerd moet worden, kan dit inderdaad iets langer duren. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Beste Bonnie, hartelijk dank voor de 5-sterren beoordeling! Het doet ons enorm plezier dat u onze service apprecieert. Wij hopen dat u in de toekomst opnieuw beroep zal doen op ons ''top bedrijf''! Met vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Beste Michel, bedankt om uw positieve ervaring met ons te delen. Het doet ons plezier dat alles naar wens verlopen is en u de bestelling ook mooi op tijd in ontvangst genomen heeft! Met vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Beste Erik, Het spijt ons te vernemen dat u ons telefoongesprek als negatief ervaren heeft, het was uiteraard niet de bedoeling om u hiermee lastig te vallen. Indien u dit wenst, kunnen wij voor u aangeven op uw klantenaccount dat u niet meer gebeld wenst te worden. Wij ontvangen in dat geval nog graag uw klantengegevens per mail op info@123inkt.be. Alsnog een fijne avond toegewenst, het team van 123inkt
Beste Koen, Hartelijk dank voor de 5-sterren review! Fijn dat u heeft kunnen genieten van onze razendsnelle service, het doet ons ook plezier te vernemen dat u tevreden bent van de geleverde producten. Met vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Beste Jan, Dankjewel voor de mooie review, we zijn blij dat u zo tevreden bent over de snelle levering en ons uitgebreid assortiment. Wij hopen dat u in de toekomst opnieuw beroep zal doen op onze diensten. Met vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Beste Sven, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een positieve review achter te laten. Dat u onze service als ''Perfect'' ervaren heeft is voor ons de kers op de taart. Mocht u de volgende keer wat extra stylo's wensen, dan mag u steeds een opmerking achterlaten bij de bestelling en dan sturen wij er wat extra voor u mee! Met vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Beste Vera, goed om te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, het Webcare team van 123inkt
Beste Jean-Paul, Fijn te vernemen dat u tevreden bent over onze service en uw bestelling! Bedankt voor uw positieve review en alvast een prettig weekend gewenst. Het team van 123inkt
Beste Noel, Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie. Fijn weekend gewenst! Het team van 123inkt
Beste Sandra, Bedankt voor uw review. Fijn te vernemen dat u uw bestelling in goede orde ontvangen heeft. Fijn weekend! Het team van 123inkt
Beste Eddy, Hartelijk dank voor de mooie review! Fijn dat u heeft kunnen vinden wat u nodig had. Mocht u ooit hulp nodig hebben bij het vinden van een product, mag u te allen tijde contact opnemen met onze klantendienst, wij helpen u met veel plezier verder! Met vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Beste Eddy, Hartelijk dank voor de 5-sterrenbeoordeling! Helaas hebben wij in België géén magazijn waar de goederen kunnen opgehaald worden en is de levering bij ons niet gratis. De reden hiervoor is eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden (onze bezorgdienst verstuurt helaas niet gratis) moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. Dit vinden wij echter oneerlijk. Op deze manier worden klanten die meerdere artikelen bestellen namelijk gestraft, doordat er aan hen eigenlijk dubbele verzendkosten worden gerekend. Wij maken geen geheim van de kosten, maar houden ze liever transparant. Mocht u nog verdere bijkomende vragen hebben mag u steeds mailen naar info@123inkt.be, wij helpen u met plezier verder. Met vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Beste Marnix, Hartelijk dank voor uw positieve reactie over de afhandeling, dit stellen wij zeer op prijs. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan beantwoord ik of één van mijn collega's deze uiteraard graag. Met vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Beste klant, hartelijk dank om uw ervaring met ons te delen. Fijn dat u bij ons kunnen vinden heeft wat u nodig had. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te mogen te zijn! Met vriendelijke groeten, Het team van 123inkt
Met bijna 4 miljoen klanten is 123inkt marktleider op het gebied van online verkoop van inktpatronen, toners en fotopapier. Sinds de start in 2003 in België en 2000 in Nederland is 123inkt één van de snelstgroeiende en meest succesvolle webwinkels van België en Nederland. Bij 123inkt.be vindt u overzichtelijk het grootste assortiment printer benodigdheden voor de beste prijzen. Slimme logistieke processen en uitstekend voorraadbeheer zorgen ervoor dat ruim 97% van alle orders binnen 24 uur wordt bezorgd.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.