snelle levering met correcte prijzen

Snelle levering met correcte prijzen en duidelijke website met voorstellen om steeds het goedkoopste product te bekomen

Keurig snel en ideaal die leveringen van 123inkt.be

Je vindt gewoon alles terug op de webstek van 123inkt.be. Prachtige en snelle service en altijd leuk er een 'gele balpen' bij te krijgen. Schrijven zeer aangenaam. Dankjulliewel !

Perfect verlopen

Her bestellen via de site ging vlot en de levering gebeurde snel op 1 dag was mijn bestelling op het afhaalpunt. En dikke plus voor deze vlotte afhandeling

Wanneer je inkt nodig hebt voor jouw computer : één adres 123inkt.be

Ik ben een gepensioneerde PC-gebruiker met een laserprinter. Sinds vele jaren bestel ik toner bij 123inkt.be om 2 redenen : ik vind nergens goedkoper in de wijde omgeving van Knokke en de service bij bestellingen loopt perfect. Daarom blijf ik trouwe klant. Hartelijk dank. Frans Bingé

Niet origineel verpakking

Tot op vandaag altijd heel tevreden geweest. Deze keer was een van de vier brother ink patronen niet in het origineel verpakking maar in een gewoon doorzichtige plastic ingepakt.

Zeer goede klantenservice en prima levering

Prijs kwaliteit een absolute aanrader, hulp voor product informatie via telefonisch contact met klantenservice is heel goed. Ook op technische vragen omtrent producten en waar op te letten duidelijke antwoorden en hulp bij keuze. Ik ben uiterst tevreden. Levering is vlot, correct en snel.

Snelle levering, goede prijs

123 inkt heeft een goede prijs op originele merken en bied ook nog een veel korting als je het huismerk neemt. Steeds snel geleverd. Heel tevreden prijs/ kwaliteit.

uitgebreid assortiment, duidelijke catalogus, faire prijzen, zeer snelle levering. Leuk presentje ingesloten. Met dank en respect

Op het eerste zicht werkt het product (toner voor printer)

Aankoop was vlot en duidelijk, levering verliep ook snel. De toner was gemakkelijk te installeren en de leverancier voegde ook een A4 toe met wat extra instructies om het huismerk zonder problemen te kunnen activeren. Op één moment deed de printer toch wat vreemd en kon ik niets printen, maar dit probleem verdween na een heropstart van het systeem.

Onbetrouwbare B2B-levering en communicatie

Ordernummer: 29334441 Datum bestelling: 26-12-2025 Item: Kyocera ECOSYS MA2600CWFX Laserprinter De advertentie en verkoopsvoorwaarden voor zakelijke klanten vermelden “Direct leverbaar – morgen in huis”. Deze advertentie staat op het moment van schrijven nog steeds actief op de productpagina. We zijn ondertussen 31-12-2025, 3 werkdagen en 5 e-mails verder met de klantendienst, zonder duidelijke informatie over de status van de levering of een Track & Trace-code. Volgens de advertentie en contractvoorwaarden had de levering moeten plaatsvinden op 29-12-2025. Reacties van de klantendienst blijven grotendeels uit. Indien er geantwoord wordt, betreft het telkens een algemene standaardreactie zonder concrete informatie over verzending of leverdatum. Aangezien 123inkt.be haar eigen B2B-voorwaarden niet naleeft en de advertentie niet overeenstemt met de feitelijke leverstatus, werd gevraagd om de overeenkomst te annuleren en een creditnota op te maken indien het product niet tegen 02-01-2026 geleverd is. Ook op dit bericht hebben wij nog geen antwoord mogen ontvangen. Ondertussen wordt wél een factuur verstuurd met de verwachting van onmiddellijke betaling (reeds voldaan op 26-12-2025), terwijl uitvoering en communicatie uitblijven. Deze printer was dringend nodig voor zakelijk gebruik. Niet alleen waren wij genoodzaakt uit te wijken naar verschillende printshops om ons werk tijdig gedaan te krijgen, daarnaast moeten wij dagelijks permanent iemand voorzien op het leveradres, aangezien wij volledig in het duister tasten omtrent de levering. Indien dit dossier niet correct wordt afgehandeld, volgt een formele ingebrekestelling en verdere juridische stappen. Update 7 januari 2026: Na meerdere mails nog steeds geen enkele reactie van de klantendienst. Je wordt gewoon straal genegeerd. Aangetekende brief verstuurd. Volgende stap: incassobureau. Update 13 januari 2026: Nog steeds GEEN ENKELE communicatie van 123inkt.be uit. Geen creditnota, geen terugbetaling. Niks. Een

Snel en altijd goed

Het lijkt soms wel alsof de mensen van 123inkt achter de deur staan te wachten om mijn bestelling in te pakken en te verzenden. Zo snel gaat het! De inkt van hun huismerk is van prima kwaliteit en een stuk goedkoper. En hoe leuk is het dat je altijd een cadeautje bij je bestelling vindt!?

Zeer correcte afhandeling van mijn dosseir

Een originele HP inktcartridge waarvan de chip niet meer leesbaar was door de HP printer. Duidelijke procedure voor het nakijken van de fout. Fout bleef bestaan en en ze hebben het artikel gratis vervangen.

Persoonlijke opvolging!

Zeer correcte en persoonlijke opvolging van bestellingen! Maken je er telefonisch attent op dat er nog zaken in je winkelmandje zitten en geven indien mogelijk een korting. Nemen telefonisch contact op als je overstapt van huismerk naar merk inktpatronen. Niet om je te dwingen maar vooral met de oprechte vraag waarom je wenst over te stappen. Wat ik dan met plezier heb laten aanpassen naar het huismerk.

Vlotte afhandeling

Na het bestellen een vlotte afhandeling van de bestelling mooi op de aangegeven tijdslot Montage ging heel vlot

vlugge levering in afhaalpunt

Niettegenstaande de winterse omstandigheden toch vlug geleverd in afhaalpunt. Vriendelijke bediening aldaar.

Zeer snelle en correcte levering. Topproducten!

Een heel snelle en correcte levering. Huisproducten zijn van zeer goede kwaliteit. En het leuke is dat er altijd wel iets extra in de doos zit. Nu, met de koude en sneeuw zat er een extra ijskrabber voor de auto. Top gewoon!

Zeer vlugge levering , enkele extraatjes erbij

sAvonds mijn bestelling gedaan , de ochtend erna reeds geleverd . Goede prijs/kwaliteit . Extraatje in je pakje.

Top, juist vind ik een ijskrabber als cadeautje niks. Jullie stylo en blocnote had ik meer aan. Maar dit is persoonlijk. M.v.g. VERIPLAK

Scherpe prijzen goede kwaliteit en vlotte verzending

Wederom besteld bij deze shop en wederom uiterst tevreden.

Altijd tevreden

Ondanks het barre winterweer werd de bestelling toch supersnel geleverd. En inderdaad het huismerk is goedkoper en bevat meer inkt.

Tevreden klant

Goed geholpen ook aan telefoon.

Betaalbare en uitgebeide keuze.

SInds jaar en dag ben ik klant bij 123inkt.be en tevens bij 123accu.be. Jullie websites bieden een zeer ruim aanbod aan inkttoner/drums/accus. Tevens waardeer ik de huisproducten. Perfecte aflevering van de betaling&levering. Vertel het door! Vriendelijke groeten, Erik.

correcte afhandeling van de aankoop en vlotte levering

De website van 123inkt.be mag volgens mij een beetje opgefrist en duidelijker worden. Maar de aankoop, de betaling en de levering verlopen vlot en probleemloos.

Snel en correct

Vandaag besteld en morgen in de printer

Kleinhoefstraat 5 A14

2440 Geel

Over 123inkt.be

Met bijna 5 miljoen klanten is 123inkt marktleider op het gebied van online verkoop van inktpatronen, toners en fotopapier. Sinds de start in 2003 in België en 2000 in Nederland is 123inkt één van de snelstgroeiende en meest succesvolle webwinkels van België en Nederland. Bij 123inkt.be vindt u overzichtelijk het grootste assortiment printer benodigdheden voor de beste prijzen. Slimme logistieke processen en uitstekend voorraadbeheer zorgen ervoor dat ruim 97% van alle orders binnen 24 uur wordt bezorgd.