Zeer vlotte dienstverlening en goede prijs

Zeer vlotte dienstverlening en goede prijs

Bestelling was correct, en de attentie die er nog gratis bijzat was mooi bedankt daarvoor

Zou het iedereen aanraden om bij 123 inkt te bestellen heel eenvoudig en verschillende merken als ook verschillende materialen, verder te werkenalles wat je nodig hebt om administratief

Vlotte bestelling en levering, alles goed en korrekt verlopen

Vlotte bestelling en levering, alles goed en korrekt verlopen

Zoals het hoort !

Overzichtelijk... telkens huismerk vergelijkend.

vlugge en correcte aflevering

eenvoudig om te bestellen - vlug geleverd

Snelle verzending en goede prijzen!

De printer die ik bestelde had bij 123inkt.be de laagste prijs, vergeleken met andere winkels in België en Nederland. Ik heb deze ook héél snel ontvangen, nl. 1 of maximum 2 dagen later.

Correcte afhandeling

Alles goed verlopen - bestelling - levering - tijdspanne -

Goede en snelle service, correcte snelle levering

Goede en snelle levering

xx

heel degelijk

Vlotte en correcte bediening

Prima zoals verwacht.

Snelle en feilloze levering ..

Voor herhaling varbaar.

Snelle en goede afhandeling van de bestelling. Zeer goede SERVICE.

Goed verzorgd, dik in orde.

zeer tevreden

Vlot en correct geleverd.

Vlugge en correcte levering met fijne verrassing van 2 stylo's.

zeer tevreden

Snel en eenvoudig besteld en geleverd.

MAGNIFIQUE !

C’est la première fois que je commande sur ce site . J’avais un peu peur de commander une imprimante autre part que chez Media Markt ou Vandenborre. J’ai fais par de mes craintes dans la remarque pendant la commande . Une adorable dame m’a téléphoné le lendemain pour me rassurer ! Malgré le coronavirus j’ai reçu ma commande avec mon papier et ma cartouche 48h après . Et 2 jours plus tard mon imprimante et la vieille une dame du service clientèle m’a téléphoné pour s’excuser du retard ! Incroyable autant de gentillesse ! Et l’imprimante est en parfaite état ! Avec en prime un petit cadeau de leurs part ! Je ne sais pas quel mot pourrai qualifier 123encres ! À part merveilleux , fantastique professionnalisme respectueux ! Vraiment ! Je n’hésiterai pas à vous recommandez à tout le monde !

Première commande chez vous ,très satisfais délais respecté ,bon produit .

Première commande chez vous ,très satisfais délais respecté ,bon produit .

Zeer goed, voor herhaling vatbaar

bestelling is zeer vlug geleverd, speciaal in deze corona tijd, en is volledig, onbeschadigd en werkend toegekomen.

Verkeerde perforator

De afstand van de gaten zijn te groot voor mijn kaften ik ben een verzamelaar van munten De bladen die ik heb komen niet overeen met de perforator die ik heb gekocht bij jullie

Slechte service.

Opgegeven leveringstermijn wordt niet gerespecteerd. 1 week op mijn goederen moeten wachten, schandalig. Wel tot 2x toe excuses per mail ontvangen maar een compensatie zagen ze niet zitten.

Super goede service en levering.

Mijn bestelling kon direct ingevoerd worden. Daarna kreeg ik nog een telefoontje van een medewerker met de vraag of ik de bestelling wel zou laten doorgaan en met het aanbod van evtl. alternatieven, die goedkoper zouden uitvallen voor mij. Ik vond het wel super dat ik nog kiezen en van mening kon veranderen. De bestelling en verzending is ook zéér snel en vlekkeloos verlopen. Voor een volgende aankoop zal ik zeker 123inkt.be overwegen. Het was nu voor mij de 1ste keer dat ik er een bestelling plaatste. Ik bestel wel vaak een bestelling online, maar deze is niet altijd zo efficiënt zoals deze. Doe zo voort!!!!

Huismerk HP CF410 4x tonerset is een risico

Een huismerk tonercassette is een bekend risico. Helaas zie ik dit hier bevestigd want kleurenvlekken en strepen waren vanaf het begin van het gebruik ervan niet te vermijden en niet aanvaardbaar in deze prijsklasse printer (HP Color Laserjet Pro). Een 69 € printertje doet het beter. Dus mijn les geleerd en ontgoocheld elders weer originele HP toners besteld waarna alles weer piekfijn geprint wordt. Wees dus gewaarschuwd.

Kleinhoefstraat 5 A14

2440 Geel

Over 123inkt.be

Met bijna 4 miljoen klanten is 123inkt marktleider op het gebied van online verkoop van inktpatronen, toners en fotopapier. Sinds de start in 2003 in België en 2000 in Nederland is 123inkt één van de snelstgroeiende en meest succesvolle webwinkels van België en Nederland. Bij 123inkt.be vindt u overzichtelijk het grootste assortiment printer benodigdheden voor de beste prijzen. Slimme logistieke processen en uitstekend voorraadbeheer zorgen ervoor dat ruim 97% van alle orders binnen 24 uur wordt bezorgd.