top

correcte afhandeling

Perfekt.

Ik ben helemaal tevreden over mijn aankoop bij 123inkt.be. Het was letterlijk: vandaag besteld, morgen in huis. Mijn complimenten !

Sneller en beter kon het niet !!!

Aantebevelen

bovenverwachting

makkelijk te bestellen, goede prijs en daags nadien al geleverd.

zeer goede kwaliteit

Zeer snel geleverd en alles tiptop in orde.

Indien ik cartridges nodig heb slechts één adres, bij jullie. Proficiat.

super

Snelle service, vlotte levering

alles was prima

alles was prima oke

Heel tevreden

Goede service! Perfekte levering!! Snelle bezorging!

Goedkoop (origineel product) en zeer snelle levering.

Mijn bestelling is volgens afspraak geleverd.

SUPER SERVICE!!

Eerste maal bestelling gedaan en de dag nadien in huis. Super service in deze moeilijke corona tijden. Bedankt!!!

Snelle en correcte levering voor een goede prijs

Top.

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Snelle levering.

Na week en half is mijn bestelling nog ni ontvangen

Ik bestel een printer welke volgens de site op voorraad is. Achteraf blijk dit niet juist en nu na week en half wachten nog geen printer ma wel al betaald

Vlugge levering en prijzen in orde

Bij nazien van prijzen om zelfde producten zijn jullie momenteel de goedkoopste

snelle , vlotte levering

Snel op de site gevonden wat ik nodig had. Prijs viel heel goed mee voor originele cartridges. Makkelijk besteld en vlot geleverd. Top !

correcte levering

bedankt voor de perfecte service.

Top aankoop

Product kwaliteit/prijs aanrader Heel snelle en veilige levering, top

snel geleverd, fijne service.

een aanrader, goede service. niet duur

Snelle en correcte levering. Alles naar wens.

Tevreden

Tevreden voor wat de bestelling, opvolging en levering betreft. Vind de verpakking, t.o.v. het bestelde/verpakte item, overdereven groot.

Vandaag bestellen en de volgende dag verzorgd geleverd, met zelfs nog een aandenken als cadeau

Als ik nog iets nodig heb voor mijn printer zal ik eerst bij 123inkt komen kijken om mijn bestelling te doen, voordelig en in orde!!

Heel tevreden

Vlotte service,een aanrader.

Kleinhoefstraat 5 A14

2440 Geel

Over 123inkt.be

Met bijna 4 miljoen klanten is 123inkt marktleider op het gebied van online verkoop van inktpatronen, toners en fotopapier. Sinds de start in 2003 in België en 2000 in Nederland is 123inkt één van de snelstgroeiende en meest succesvolle webwinkels van België en Nederland. Bij 123inkt.be vindt u overzichtelijk het grootste assortiment printer benodigdheden voor de beste prijzen. Slimme logistieke processen en uitstekend voorraadbeheer zorgen ervoor dat ruim 97% van alle orders binnen 24 uur wordt bezorgd.