parfait

tous les engagements ont été respectés ,content d'être un nouveau client.

perfecte service

Goedkoop qua artikelen en strikt in levering

Alles korect en op tijd.

Geen problemen

Alles zeer vlot verlopen.

Livraison très rapide et bon rapport qualité prix, à recommander!!!

J'ai commandé en fin de soirée une imprimante Brothers à un prix défiant toute concurrence et j'ai été livré le lendemain sur le coup de midi. Très bon service!!!

Niks ontvangen

Nooit iets gekregen en mijn geld ook nooit terug gezien!

subliem

het was mijn eerste bestelling en was onmiddellijk tevreden, geen enkel probleem gehad en een vlotte levering

Zeer vlugge levering tegen een supervoordelige prijs.

Enkele dagen na de bestelling volgde de levering. Ik hoefde zelfs niet op voorhand te betalen. Ook vriendelijke mevrouw aan de telefoon gehad om te controleren of ik wel een bestelling geplaatst had.

Uitstekend.

Gemakkelijk gevonden en besteld, en prima levering.

Snelle levering. Perfect! Leuke extra's bij mijn bestelling!

Vlot en gemakkelijk

Vlot en gemakkelijk

Perfect!

Geen enkel probleem: alles stipt en correct.

Zeer snelle degelijke service!

Zeer snellen degelijke service.

Vlot

Snelle bestelling, goede service en redelijke prijs

uitstekend

zeer tevreden snelle levering vriendelijke afhandeling goeie prijs dus houden zo

Snel en goed !

Verzorgde verpakking. Snelle verzending. Produkt zoals beschreven. Tevreden !

heel goed

alles goed , bedankt !

Interessante prijs en correcte afwikkeling van de bestelling.

Een kennis adviseerde mij de printer Canon Pixma MG5750. De prijs was het interessantst bij 123inkt en de bestelling werd uitgevoerd zoals afgesproken. Een aanrader.

Een tervreden klant

Alles perfect in orde, ben heel tevreden over 123inkt.

correct afgesproken en geleverd

na het opzoeken en het bestellen van het product correct afgeleverd en direct betaald na LEVERING dat is pas SERVICE

Perfecte service en prijzen Goede opvolging, hoe klein de bestelling ook is.

Er werd een bestelling afgeleverd die niet werkte.

Ik bestelde een kleureninktpatroon voor een HP-deskjet 950C. Maar er komt geen inkt uit het aangeleverde patroon. Omwille van deze reden wens ik hierboven nul sterren te geven, maar dit is niet voorzien in het systeem. Vandaar één onterechte ster.

Snel stipt en correct

Snel stipt en correct

Snelle en vlekkeloze service

Snelle en vlekkeloze service

Kleinhoefstraat 5 A14

2440 Geel

Over 123inkt.be

Met bijna 4 miljoen klanten is 123inkt marktleider op het gebied van online verkoop van inktpatronen, toners en fotopapier. Sinds de start in 2003 in België en 2000 in Nederland is 123inkt één van de snelstgroeiende en meest succesvolle webwinkels van België en Nederland. Bij 123inkt.be vindt u overzichtelijk het grootste assortiment printer benodigdheden voor de beste prijzen. Slimme logistieke processen en uitstekend voorraadbeheer zorgen ervoor dat ruim 97% van alle orders binnen 24 uur wordt bezorgd.