perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten
Onmiddelijke respons op productvragen, technische vragen, retourverzoeken, etc, 7 dagen per week. Goede prijzen, uitstekende website, goed assortiment.
VerbeterpuntenIets zorgvuldiger omgaan met vragen omtrent aanschaf-advies. Ga met aankoop-advies-vragen om alsof elke misstap het verlies van je klant betekent. AST is wat mij betreft de beste webshop van de Benelux, qua snelheid van respons, maar ook qua service als retourrecht en problemen oplossen en klantgerichtheid (gratis ringen erbij doen etc) maar heeft ook de kans om zichzelf neer te zetten als de beste *advieszaak*. Op dit moment denk ik nog wel eens: bij TS reageren ze nog wel wat preciezer op je vragen, en reageren ze wat grondiger als je mail bijvoorbeeld twee vragen bevat. Ik zou Astromarket op dit moment nog niet durven inschakelen voor expert-advies, er wordt iets te makkelijk teruggevallen op simpele stellingen als 'AST is gewoon prima' of 'van topmerk x krijg je geen spijt', zonder verdere argumentatie of antwoord op je vraag. Wellicht dat een tweede emailadres (met lagere urgentie wat betreft respons) speciaal hiervoor nuttig kan zijn.
[email protected], antwoord binnen een week? Het is maar een idee.
De hobby is complex, de prijzen zijn hoog, de leercurve is stijl. Goed advies maakt veel uit. Ik denk dat er in deze hobby veel miskopen worden gedaan en dat dit een zorg is van veel klanten.