perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle reactie en vriendelijke service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle bezorging, mooi product, voldoet aan de verwachtingen, goed verpakt, snelle reactie op mijn opmerking

nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Onmiddelijke respons op productvragen, technische vragen, retourverzoeken, etc, 7 dagen per week. Goede prijzen, uitstekende website, goed assortiment.

Iets zorgvuldiger omgaan met vragen omtrent aanschaf-advies. Ga met aankoop-advies-vragen om alsof elke misstap het verlies van je klant betekent. AST is wat mij betreft de beste webshop van de Benelux, qua snelheid van respons, maar ook qua service als retourrecht en problemen oplossen en klantgerichtheid (gratis ringen erbij doen etc) maar heeft ook de kans om zichzelf neer te zetten als de beste *advieszaak*. Op dit moment denk ik nog wel eens: bij TS reageren ze nog wel wat preciezer op je vragen, en reageren ze wat grondiger als je mail bijvoorbeeld twee vragen bevat. Ik zou Astromarket op dit moment nog niet durven inschakelen voor expert-advies, er wordt iets te makkelijk teruggevallen op simpele stellingen als 'AST is gewoon prima' of 'van topmerk x krijg je geen spijt', zonder verdere argumentatie of antwoord op je vraag. Wellicht dat een tweede emailadres (met lagere urgentie wat betreft respons) speciaal hiervoor nuttig kan zijn. [email protected], antwoord binnen een week? Het is maar een idee. De hobby is complex, de prijzen zijn hoog, de leercurve is stijl. Goed advies maakt veel uit. Ik denk dat er in deze hobby veel miskopen worden gedaan en dat dit een zorg is van veel klanten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, degelijke beschermde verpakking.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlotte,maar bovenal snelle service.Als je iets niet weet stuur je een bericht of met de onlinechat en voor je het weet heb je jouw antwoord. Dit zijn mensen met passie voor hun zaak,bedankt Jim

Positif

Trés bon service et très bonne communication, Top !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ik kan er altijd terecht met alle mogelijke vragen, altijd vlug geholpen met advies

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed product. Vlugge communicatie met Astromarket. Vriendelijk en correcte afhandeling. Aan te prijzen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles prima, dit wordt mijn nieuwe leverancier.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs. Zeer snelle en correcte levering. Prima verpakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

alles mooi verpakt en in perfecte staat toegekomen !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

bestelling snel geleverd en in voortreffelijke staat

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering uitgebreid assortiment voor amateurastronomen betaling mogelijk via ideal professioneel advies

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bij een aantal vragen vlug en goed geholpen. Groot aanbod. Vlugge verzending.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Scherpe prijzen, supersnelle levering, zeer goed verpakt. Perfect!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ottimo materiale, consegna rapida. Servizio ineccepibile. ++++++++++++

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

1. Extremely fast shipping. Ordered one morning and next afternoon it was delivered to Cyprus! 2. Maintains a large number of products in stock - rarely did I have to wait for something to come back into stock and the wait was no more than 2 days.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle respons op vragen en of opmerkingen en zeer klantvriendelijke oplossingen aanbieden op knelpunten. Zeer positieve ervaring ondervonden.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede afhandeling van alle kopen die ik gedaan heb bij Astromarket,goede kwaliteit en nazorg al s er iets fout loopt. Ik raad iedereen aan kopen bij Astromarket.Zeer tevreden klant.Groeten Marc.

Alles is goed voor mij.

Positif

bon conseil, rapide, colis impeccable bien emballé

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eerlijke goede service. Snel, goedkoop en accuraat. Altijd behulpzaam voor advies.

57 Pieter Braeckelaan

Nieuwpoort 8618