Uitstekend bediend!

Op de vloer snel aangesproken door medewerker op vorklift die onmiddellijk de weg voor 'bezoekers' toonde. Daar vriendelijke ontvangst aan de balie en werd onmiddellijk het klaar staande materiaal bezorgd. Ook al was de bestelling klein, de service was groots. Ik weet waar naartoe in de toekomst :-)

Professionele samenwerking zoals het hoort!

Correcte prijzen, groot assortiment en zeer vlotte afhandeling van de bestellingen. Heel makkelijk en aangenaam om op deze manier als tuinarbeider te werken met een leverancier.

Geleverd wat er gevraagd werd

Geleverd wat er gevraagd werd.

Vlot en perfect.

Vlotte en perfecte aankoop, mail dat ik mijn product kon afhalen en bij afhaling heel vriendelijk personeel. Een aanrader!!!

Vlug

Mijn bestelling was vlugger dan verwacht

Super snel afgehandeld.

Super snel afgehandeld,

correct

besteld, betaald, geleverd!

Snelle beschikbaarheid, vlotte aflevering

Snel na bestelling afhaalbaar. Aflevering ging vlot, magazijnier ging zelfs produkten mee in mijn koffer leggen.

snel en goed

alles vlot verlopen van bestelling tot betaling en snelle levering doe zo verder groetjes

Duidelijk

What you order is what you get! En correcte, snelle levering

No comment!

Nice

ontdekking met een verrassende ervaring

het was een verrassende ervaring. Positief in de afhandeling, de bestelling en betaling. Het enige min puntje is de levering. De persoon was heel behulpzaam en vriendelijk, maar op een werf een pallet afzetten zonder kraan was even heel creatief tewerk gaan. Maar anders doe zo verder bravo

Vlotte levering tegen een competitieve prijs

Duidelijke website, eenvoudig om het juiste product te vinden. Competitieve prijs. Vlotte levering met telefoontje als transport onderweg is.

Duidelijke website, waar ik vond wat ik nodig had.

Ik was al even op zoek naar een putdeksel met de bedoeling om daarop ook tegels te leggen. De deksels die ik tegenkwam waren oftewel zeer zwaar of anders zeer duur. Tot ik hier terecht kwam en vond wat ik wilde. Dus ik kan deze website wel degelijk aanraden.

Heel makkelijk

Bestellen via bouwdepot.be, afhalen in Bekkevoort. Zeer vriendelijk en snel geholpen.

Correct verloop

Eerste kennismaking met bouwdepot Alles volgens wens verlopen dus ok

Correcte prijsverhouding en levering

Correct

Alles was prima

Alles ok

Alles verliep vlot!

De informatie was duidelijk en snelle beschikbaarheid

Alles is vlot verlopen

Duidelijke communicatie, vlotte levering

Alles werd correct geleverd, de chauffeur nam contact op zoals afgesproken. 10/10

Nette prijzen, goede service

Duidelijk, snel, vriendelijk

Klantgericht

Super service

Super snel geholpen geweest, 1 speciaal stuk nodig en gevonden op de site van bouwdepot. Enkele vragen gesteld via de chat van bouwdepot en onmiddelijk verder geholpen geweest. Avond zelf kon ik nog afhalen, binnen het uur. Zeer tevreden!!

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.