jullie maken het de transporteur niet gemakkelijk
Met een trekker oplegger in de binnenstad is niet eenvoudig. Dat je dat vooraf niet weet in tijden van google streetview is moeilijk te geloven. Dan dnek ik, weinig respect voor de transporteur, die het maar moet oplossen (met hinder voor andere passanten...). Maar de goederen, allemaal, in orde.
Beveelt aan
23 September 2026
wim van acker
Sint-Niklaas
Reactie van Bouwdepot.be
bedankt voor uw reactie. Uiteraard bepalen wij niet met welk type vrachtwagen er uitgeleverd wordt, dit doet de transporteur zelf op basis van beschikbaarheid van zijn type vrachtwagens die dag, het totaalvolume dat op de route uitgeleverd/opgehaald moet worden én de benodigde manieren van lossen/laden (transpallet, kooiaap, kraan). Efficiënt/betaalbare leveringen uitvoeren in België is geen eenvoudige klus voor transporteurs en verdienen van ons zeker alle respect. In de hoop u hiermee een juiste beeldvorming van de situatie te hebben gegeven. Alsook leuk te vernemen dat de goederen, desondanks de moeilijk leveromstandigheden in Sint-Niklaas, prefect werden uitgeleverd door de goede rijkunsten van de chauffeur.