Laden reviews...
429 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken vooral snelle levering en aantrekkelijke prijzen. Klanten waarderen het duidelijke bestelproces en de betrouwbare afhandeling bij afhalen. Enkele opmerkingen gaan over kleine stocktekorten of leveringsdetails, maar de algemene tevredenheid blijft hoog. Over het geheel genomen is de ervaring vlot en betrouwbaar.
Makkelijk om te bestellen en duidelijke communicatie ivm levering! Na enkele dagen al geleverd!
17 July 2026
Tim
Deinze
Alles verliep vlot en naar wens.
17 July 2026
Niels
Gistel
Per ongeluk verkeerde kleur besteld. Zonder probleem kunnen retourneren.
Tiny
Elsloo LB
Prima! Kleine hapering bij subcontractor, maar OK.
Bernard
Zwaenepoel
Gravier besteld voor mijn oprit. Levering binnen de week in grote bigbags en exact afgeleverd op de plaats van de oprit waar ik het wilde hebben. Levering verzorgd door locatie Ingelmunster (Bouwpunt Desmet)
Martijn Risseeuw
Nazareth-de Pinte
Vriendelijk,snel geleverd .
Vincent
Dentergem
Makkelijk te bestellen, snel bericht om af te halen. Goede service
Linda Spakman
Kortenaken
Bestelling geplaatst, volgende dag al af te halen. Vriendelijke ontvangst en magazijnier. Spullen lagen allemaal klaar. Beste prijs in de buurt.
Bart
Brasschaat
Zeer overzichtelijke website en een snelle, correcte afhandeling van de bestelling.
Marc
Wuustwezel
Mijn bestelling was vlug beschikbaar en kreeg hulp bij inladen van vriendelijk personeel
Guido
Welle
Website met zeer ruim aanbod tegen scherpe prijzen. Producten waren snel beschikbaar in het afhaaldepot. In afhaaldepot vriendelijk ontvangen en snel geholpen.
Jurgen Buelens
Beerzel
Goede website met scherpe prijzen , top produkten en het voornaamste is . een vriendelijke en snelle service bij het ophalen
Rony
Schoubben
Thomas
Tielt winge
Bij het uitpakken van mijn bestelde brievenbus bleek deze beschadigd te zijn. Ik bracht Bouwdepot hiervan op de hoogte via mail en enkele foto's. Binnen de week ontving ik een nieuwe brievenbus en kon ik via dezelfde koerier de beschadigde brievenbus retourneren. Ook verliep de communicatie vlot en vriendelijk. Topservice!
Pieter
Ieper
Je komt aan balie sturen u door om af te balie en terug balie om te tekenen en alles snel en efficiënt !!!
14 July 2026
Conny Van Roosendael
Begijnendijk
Producten zijn van zo goed kwaliteit. Levering zeer snel. Prijzen zijn ook interessant.
Fran
Borgworm
Rol van 25m Ecolat besteld,online. Gemakkelijk bestelproces. Verschillende afhaallocaties en betaalmogelijkheden. In mijn geval in Hoogstraten.Vriendelijke dame aan het afhaalloket. De magazijnier/vorkliftchauffeur heeft de bestelling,die al klaar lag, met alle plezier in mijn voertuig geladen.
Joseph Claeskens
Brecht
Isolatiemateriaal besteld voor onze zolder bij depot Gent Haven & paar dagen nadien kreeg ik de melding dat we onze bestelling konden gaan afhalen. Verliep ter plaatse heel vlot en duidelijk. Materiaal teveel besteld en dit kunnen perfect terugbrengen en geld terugkrijgen, no questions asked. Heel tevreden hierover!!
Nikki
Hamme
Is o.k.
GEERT VANMEENEN
DENTERGEM
besteld en ontvangen. alles tip top
6 July 2026
jolien
zedelgem
Snelle levering, duidelijke documentatie & correcte prijs
Sander
Sint-Michiels
Online is alles goed overzichtelijk, van start tot afrekenen van je bestelling. De bouwmatriaalen zijn professioneel, en kwalitaief, en de levering gebeurd correct en net.
Detlev
Beveren-leie
Snel besteld, sms dat de bestelling mocht afgehaald worden kwam snel. Ophalen vlot.
K.
Rotseaar
Ideaal voor te bestellen, en afhaling verloopt vlot
Sandrino
Beveren-leie (waregem)
Als je wat nodig hebt om te verbouwen aan een zeer scherpe prijs, dan zit je goed bij Bouwdepot
1 July 2026
Chris
Hoeilaart
bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.
Industriepark-west 75
9100 Sint-Niklaas