Vanaf bestellen tot en met afhalen alles zonder problemen! Top!

Simpel online bestellen en volg gewoon de procedure waar je van op de hoogte wordt gebracht! Super makkelijk en alles verloopt ook nog eens heel vlot!

Makkelijk online platform, snelle en vlotte levering.

Het is heel eenvoudig online alle prijzen te vinden, maakt het makkelijk om te plannen. Levering is soms opgedeeld als het uit verschillende depots komt, maar is telkens wel goed gecommuniceerd. Vlotte aankoop, tevreden!

Zoals het moet !!!

Opzoeken, klik en besteld, dag later klaar om af te halen, perfect dus

perfecte service zoals beloofd.

Perfecte service,zoals beloofd.

Kastanje palen waren in slechte staag

10/20 palen waren reeds gesplitst, de rest had geen goede vorm. De meeste waren ook gewoon scheef. Uiteindelijk maar 4 van de 20 die in orde waren..

Zéér goed

Vrijdag namiddag besteld en de zelfde dag nog kunnen gaan ophalen.

Snelle werking en correcte prijzen

Ik kon mijn bestelling meteen gaan ophalen en vond de producten nergens anders aan zo’n goede prijs.

De bestelde goederen werden zeer snel geleverd.

Professionele en snelle afhandeling van de bestelde materialen.

vlot

Vlotte bestelling, zeer goede communicatie en snelle levering na enkele dagen.

Zonder problemen verlopen

Bestelling, betaling, levering zijn allemaal zonder problemen verlopen.

Goede prijs snelle levering

Goede prijs snelle levering

Correct verlopen

Positieve ervaring, duidelijke en eenvoudige webshop

Duidelijk en snel

Duidelijk bestelproces gevolg door een snelle afhandeling en vlotte ophaling van de bestelling!

Goede prijs en met de afhaallocaties erg handig

Ik kocht redelijk veel van mijn bouwstoffen via bouwdepot. De prijzen zijn laag, de verzending snel en het systeem met de afhaallocaties werkt goed. Wat wil je nog meer?

Super service, alles wat je nodig hebt voor verbouwingen op één plaats

Super service! Besteld op een zondag en praktisch een dag kregen we de melding dat we het mogen ophalen (Aalst). We bestelden toen isolerende chap. Misschien een verbeterpuntje, vermelden op de website hoeveel zo een zak van 60L weegt :-). Wij gingen er dus van uit dat zo een zak 60kh ging wegen en stonden daar met heel wat meer materiaal om te ladé dan effectief nodig. Maar voor de rest, zeker een aanrader. Wij bestellen binnen een aantal dagen weer op de website!

topbediening

zeer correct

Correct

Makkelijk

Geraakte maar op de valreep daar,toch geen gesloten deur. Waar vind je dat nog

De bestelling plaatsen ging zeer vlot en deze werd al na 1 a 2 dagen geleverd, Alles werd in zeer goede staat en op de plaats naar keuze neergezet en zeer vriendelijk Wij zijn alvast zeer tevreden

Snelle bestelling en snelle levering. Ook prijzen vergelijkt met andere site en deze was de beste!

Alles tip top in orde.

Na de bestelling geplaatst te hebben kreeg ik de volgende dag de bevestigingsmail dat alles klaarstond. Top service, en ik ga zeker nog gebruik maken van deze website.

Eenvoudig en vriendelijk behandeld

Gemakkelijk en vriendelijk bediend

vlot bestelproces en snelle afhandeling

Op zoek naar info over isolatie kwam ik terecht op de bouwdepot website waarop een ruime keuze aan betaalbare prijs te vinden is. Een vraag naar de beschikbare voorraad werd snel beantwoord waarna ik de bestelling plaatste en deze reeds een dag later kon afhalen in het depot te Hoogstraten en werd ter plaatse snel en correct geholpen met laden.

Perfecte informatie

Snelle levering goede informatie

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.