Correcte en snelle service

Een aanrader

Heel goed materiaal!

Wij bestelden hier voor de eerste keer 2 paletten betonmix. Bestelproces op de webshop is duidelijk en makkelijk in gebruik. Woensdag besteld, vrijdag reeds na telefonisch contact geleverd! Het verschil in kwaliteit met de zakken uit de "doe-het-zelf-zaken"is echt enorm zichtbaar, stonden we eigenlijk een beetje van te kijken. Ook het terugbrengen van de waarborgpaletten verliep heel vlot: ik werd heel vriendelijk voortgeholpen aan de balie, op het lossingsterrein was de eerste heftruckchauffeur waar ik mee in aanraking kwam duidelijk met het verkeerde been uit bed gestapt maar de 2de chauffeur die mij dan wel kwam helpen heeft dit dubbel en dik goedgemaakt met zijn vriendelijkheid en behulpzaamheid! Zéér zéker aan te raden om via bouwdepot uw materiaal te bestellen!!!

Snel, betrouwbaar!

Snel, betrouwbaar en correct!

Prima van bestelling online tot ophalen

Positieve ervaring, online bestelling ging zeer vlot aan een zeer goede prijs. Vlotte communicatie over wanneer de bestelling klaar zou liggen. Bestelling kunnen gaan ophalen in het depot waar men met de glimlach me heeft ontvangen. Vriendelijke persoon ook om alles in de wagen te laden. En nadien ook weer een vriendelijk persoon om de bestelling af te tekenen. Kortom prima ervaring doe zo verder!

Top kwaliteit en afhalen verliep vlost

Het wordt voldeed aan de verwachtingen en kon na bestelling snel afgehaald worden.

lange leveringstijden.

Hebben gebrek aan chauffeurs blijkbaar...

Snelle en professionele service

uitstekend

Snelle service.

Vorige bestelling voldeed niet aan mijn verwachtingen. Een nieuwe geplaatst met commerciële geste vanwege bouwdepot.

Vochtmeter besteld

Ik had hier vochtmeter besteld, alles was netjes geleverd. De planning en communicatie i.v.m. verzendingen mag iets beter. Maar al bij al, ik ben heel blij. De online communicatie via de website is prima en duidelijk.

Vlot besteld en klantvriendelijke ontvangst

Zeer klantvriendelijke onthaal en zeer behulpzame collega's om te helpen inladen.

Gewoon heel goed.

Ik had een hoop isolatie nodig in de vorm van glaswol & PIR platen, ook nog een pak OSB platen. Hier aan de beste prijs verkregen en alles netjes door vriendelijke medewerkers thuis afgezet. Levering duurde iets langer door de kerstperiode maar dat is niet meer als logisch, iedereen heeft recht op wat rust tijdens het eindejaar. Goede communicatie omtrent de leveringstijden. Kan ik met een gerust hart aanbevelen!

Vlotte levering

Vlotte levering van de bestelling

Scherpe prijs, grote voorraad

Alles wat ik nodig had aan een scherpe prijs! Afhalen was snel geregeld, vriendelijke medewerkers hielpen met laden.

snel

alles is naar mijn wens

Vlotte service!

Vlotte service en scherpe prijzen! Ik werd vriendelijk geholpen in Ichtegem!

Goede klantenservice en snelle bediening

Ik kreeg goede uitleg aan telefoon over de specificaties. Mijn bestelling lag de dag erop klaar.

Heel tevreden.

Heel tevreden

Goede ervaringen

Zeer goede service en goedkoop dan maakt mijn project gemakkelijk

Levering zoals het zou moeten zijn .top

Alles prima in orde.

Top bedrijf

Bestelling vlot en snel geleverd

Topervaring

Goed, vlot en vriendelijk geholpen

Snelle en goede afhandeling

Zonder problemen en snel alles geregeld!

Professioneel advies

Professioneel advies van een team van professionals dat je graag helpt.

alles loopt zoals gepland!

altijd snel kaar en goede service na verkoop!

Snel geleverd , goedeprijs

Snel geleverd , goede prijs

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.