Response from the business owner
Bedankt voor uw beoordeling. Desondanks onze klantendienst vlot bereikbaar is via mail, telefoon en chat hebben wij echter van u geen enkele klacht op een gepaste manier mogen ontvangen van beschadigde isolatieplaten, niet nu alsook in het verleden niet (en u hebt al meermaals dezelfde isolatie aangekocht). Bovendien bent u de platen komen afhalen waarbij er tevens geen melding van schade was. Als het een verborgen gebrek betreft kan het magazijn dit uiteraard ook niet zien. (ook bij een A-merk kan er wel eens iets mislopen in de productie).
Graag ontvangen we dan ook meer duidelijkheid. Wat is de aard van de beschadiging? Betreft het 1 plaat of meerdere platen? En waarom werd het niet gemeld bij de afhaling?
Wij zijn in afwachting van verdere concrete informatie van u om ons in staat te stellen uw klacht te kunnen behandelen en op te lossen.
UPDATE: aangezien u niet reageert hebben we de bewakingsbeelden van uw ophaling bekeken, waarop we zien dat u de omverpakking heeft geopend en de 2 pakken in uw aanhanger legt en hierbij zelf een beetje wringt om alles op zijn plaats te krijgen. We zien tevens dat de pakken potentieel kunnen schuiven tijdens transport (spanbanden niet correct aangebracht en lege ruimte tussen de pakken). U bent vervolgens ingestapt en vertrokken zonder enige melding van eventuele schade terwijl u de isolatie van dichtbij heeft bekeken tijdens het inladen. En op de beelden zien wij ook geen visuele schade voorafgaand het laden. Wij vermoeden dan ook dat de schade tijdens uw vervoer is ontstaan. Echter zolang u niet reageert kunnen we alleen maar gissen.