Super, alles wat ik er van verwacht

Ik vergat nog iets aan mijn bestelling toe te voegen, na contact op te nemen heel snel reactie gekregen met de nodige instructies, super! Bedankt !

Vlotte bestelling en verzending

Het online bestellen ging zeer vlot. De levering was zoals voorzien bij de bestelling.

snel correct en vriendelijk onthaal

snel , correct , duidelijke info - afspraken en vriendelijk onthaal

Zeer snel

Eens bestelling geplaatst, kan ik mijn materiaal al na 2 dagen afhalen in één van de depots.

Redelijk tevreden

Het enige probleem was dat na de bestelling niet werd gecommuniceerd over de levering. Pas een dag voor de levering werd ik op de hoogte gebracht.

Prima ervaring!!

Altijd vkot bereukbaar via de chat, goeie prijs en zeer vlotte afhandeling!

Tevreden

Tevreden over het algemeen

uitstekend

uitstekend

Vlotte verkoop en afhandeling van een zak tegel spiesjes

Vlotte verkoop en afhandeling van een zak tegel spiesjes.

Zeer goed! Bedankt!

Zeer goed! Bedankt!

Zeer snelle levering en nette communicatie via de mail. Alles netjes geleverd en op de afgesproken tijd via de chauffeur. Top!

Correcte service

Vlotte en correcte afhandeling van de bestelling.

Perfectv

Alles vlot en correct verlopen .

Leveringen

De leveringen zijn steeds ok. Maar europalletten retour meegeven lukt niet. Ik krijg hiervoor een nieuwe kost aangerekend. Dit is niet klantvriendelijk/ klantgericht. Heel spijtig

ALTIJD SUPER SNEL

een zeer tevreden klant

Je krijgt wat je verwacht.

De levering was op het moment, zoals aangegeven en werd ook fijn afgehandeld. Ook het aangeleverde product werd onbeschadigd geleverd.

Heel tevreden over de service.

Geen gedoe, alles perfect zoals afgesproken

Bestelling vlot verlopen Heel snel gecontacteerd voor levering Levering volgens afspraak en perfecte ontvangst

perfect afgehandeld

vlotte wegwijs in productengamma en eveneens afwikkeling on-line bestelling en -betaling.

Vlotte afhandeling

Topservice eerste klasse

In uiterste nood had ik een bestelling geplaatst. Behalve een uitstekende prijs heb ik deze nog dezelfde dag ontvangen. Alleen maar een aanrader

overzichtelijk,correct en op tijd

overzichtelijk, correct, op tijd

over het algemeen tevrede

Eenvoudig om het online te kiezen en bestellen en dan vlot af te halen. Enkel jammer dat ze soms heel rare eigenschappen hebben, zoals borg vragen als je een paar stenen koopt.

alles corect en vriendelijk verlopen

geen enkel probleem ondervonden , ook met levering alles prima , vriendelijke vrachtvoerder

Duidelijk zeer correct

Levering was zeer correct veilig binnen de poorten gezet, scherpe prijzen, correcte leverinb en kwaliteit!

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.