Laden reviews...
438 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken vooral snelle levering en aantrekkelijke prijzen. Klanten waarderen het duidelijke bestelproces en de betrouwbare afhandeling bij afhalen. Enkele opmerkingen gaan over kleine stocktekorten of leveringsdetails, maar de algemene tevredenheid blijft hoog. Over het geheel genomen is de ervaring vlot en betrouwbaar.
Goed maar retour kan niet in depot naar keuze waardoor retourkosten moeten gemaakt worden.
Sabine Smets
SCHERPENHEUVEL
Bestelling gedaan vanuit nederland, binnen paar dagen al in huis, top
Jente
Kudelstaart
Goede communicatie, snel betrouwbaar en prijs kwaliteit.
Kristof
Tielt
Via Bouwdepot tegellijm gekocht. Opgehaald in Bekkevoort, maar bezorgen was ook een mogelijkheid. Prima voorraad, makkelijk bestellen met diverse betaalmogelijkheden. En in Bekkevoort verliep het afhalen ook uiterst soepel!
Johan
Sittard
Christian Houdart
Linden
Perfect geholpen en duidelijke communicatie, het afhaalpunt was gebruiksvriendelijke optie om daar mijn bestelling op te halen.
1 June 2026
Gert
Wuustwezel
Ok
1 June 2026
Stefaan
Moorsele
Zondag besteld, maandag materiaal opgehaald. Kan niet beter.
Kurt
Balen
Alles snel besteld en afgerekend. En tijdig geleverd.
Dirk
Asselberghs
Alles perfect gegaan,alleen spijtig chauffeur franstalig
Eddy
Opwijk
vlotte bestelling maar moest wel vrij lang wachten op 'koerchauffeur' die item moest brengen.
lieven
gits
Goede service, we kwamen betonnetten ophalen en ze hebben ons goed geholpen met opladen
29 May 2026
Braam Devos
Heusden
Doen! Werkt uitstekend en snel!
26 May 2026
Yvonne
Berlaar
Snel geleverd, goed contact en zeer goeie prijzen
Lorenzo Bernaerts
Brasschaat
Super tevreden met aanbod, bestelmethode en levering. Dag voor levering telefonische verwittiging van leveringsuur. Perfect!
Nancy
Overijse
Katy
Van Audenhoven
De lamellen zijn goede kwaliteit en snel geleverd maar bovenal ook de goedkoopste. Een 3 in 1 combi die je niet ergens anders ga tegenkomen
Steve
Deinze
Heel goede service en prachtig verpakt
Sandra
Waregem
Besteld online , dag erna bericht dat ik erom mocht komen, stond klaar inladen en thuis aan de klus kunnen beginnen
Geoffrey Baetens
Lembeke
Ruime keuze en dichtbij afhalen of aan huis geleverd naar keuze.
Chris
Meise
Keurig volgens afspraak geleverd, door spontane chauffeur, tegen scherpe prijzen. Zeker voor herhaling vatbaar
O.Peters
Oisterwijk
Laser besteld. Ik moet zeggen, van bestellen tot verzenden en ontvangen, Super overzichtelijk en snel geregeld!!
Jeroen
Opoeteren
Ik kon op de site makkelijk vinden wat ik zocht. Na het bestellen kon ik de levering goed volgen, en deze was vlugger bij mij dan verhoopt.
19 May 2026
Marc
Halle
Snelle en correcte service
16 May 2026
Geert
Wetteren
Snelle levering, duidelijke documentatie & correcte prijs voor particulieren
15 May 2026
Sander
Sint-Michiels
bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.
Industriepark-west 75
9100 Sint-Niklaas