Alles petfect verlooen en snel

Goede service en goede ophaalpunten.

heel snel en bediend

kon mijn bestelling vlug afhalen

Perfecte informatie, timing en kwaliteit van aanlevering

De bestelling verliep zeer vlot. De levering was perfect zoals beloofd en de informatie rond de timing klopt als een bus. Zeer tevreden van mijn 1e kennismaking

Zeer correct

Correct en behulpzaam ook in het afhaalmagazijn.

Bestelling, betaling, afhaling zonder zorgen!

Duidelijke info, vlotte afhandeling.

prima materiaal en service

Prima materiaal en moest er een probleem zijn doen ze echt grote moeite om dit zo snel mogelijk in orde te brengen binnen zo kort mogelijke tijd.

Perfecte service.

Alles verliep perfect.

Correcte bestelling en correcte levering.

Het was vrij eenvoudig om on line een bestelling te plaatsen en die werd correct uitgevoerd en geleverd.

Bestelling van Hevadex coating is keurig aangekomen en zeer goed verpakt. 1 pot was opengegaan maar is bijna niets uitgelopen heb deze nagekeken en terug goed toegeduwd product zag nog blauw in de pot dus nog niet uitgehard.

Besteld product in uitstekende verpakking snel geleverd

De verwerking van mijn bestelling verliep heel vlot, en de levering in een gepaste verpakking, werd snel uitgevoerd.

Alles ok.

Snel en eenvoudige bestelling

Handige website en snelle levering! Altijd vriendelijke klantendienst ook bij vragen.

Vriendelijk verder geholpen door de medewerkers van bouwmaterialen De Roover uit Schriek.

Spontaniteit

Bij afhaling van onze materialen werd gevraagd om handschoenen bij te hebben en gepaste verpakking om ons object in de auto te leggen. Groot was onze aangename verbazing dat de medewerker zelf in de hand nam en alles zelf in de wagen legde. Dus een supertevreden cliént.

Toelevering dik in orde

Top in orde.

Vlotte bestelling en levering

Chauffeur belde me vooraf correct op zoals gevraagd

top

makkelijk besteld, vlug geleverd. Top kwaliteit

Correcte service

Bestelling ligt klaar Geen gedoe Geen verassingen

Prima service en product kwaliteit

Ik kan de service en kwaliteit van de producten appreciëren.

netjes afgeleverd

Zeer professioneel

Snel en goed

snelle levering van het gevraagde materiaal

Een goede levering

Vanwege afwijkende levering aan het poortje achteraan de tuin was er iets meer communicatie. Uiteindelijk verliep de levering zoals gevraagd. 2 zakken hadden een gaatje waardoor wat beton verloren ging, maar niet heel erg.

Snel en efficient

Snel en efficient

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.