volgens verwachting

alles correct verlopen, juiste info, snel kunnen afhalen.

UItstekend!

Na een bestelling voor afhalen bleek het makelijker te zijn om thuis te leveren. Prima service, goede kwaliteit van besteld materiaal, heel tevreden.

ben tevreden.

alles verliep vlot

Supersnelle en goede bediening

Mijn bestelling was op een uur tijd reeds gereserveerd in het gevraagde filiaal.

Snel en correct geleverd

Mijn bestelling is snel en correct geleverd ook met tussentijdse stand van zaken van de bestelling.

Zeer vlot afgehandeld

een heel gemakkelijke manier om materialen te bestellen

In deze tijd dat er overal tekorten zijn kun je gemakkelijk een bestelling plaatsen bij bouwdepot, je krijgt snel informatie over je bestelling en krijgt nadien je bestelling aan huis zonder probleem

Correcte en snelle afhandeling /levering

Aanrader

Vlot gegaan

Eenvoudig te bestellen, snelle afhandeling.

Mijn product op donderdag besteld tegen een zeer economische prijs, vrijdag reeds klaar voor afhaling bij mijn gekozen filiaal.

Goede prijs en service

On-line besteld, goede prijs en snelle levering

Stipte levering

De bestelling werd stipt afgeleverd zoals afgesproken.

Zelfde dag alles nog kunnen afhalen

Vlotte afhandeling scherp geprijsd!

Vlotte afhandeling scherp geprijsd!

TOP

ZEER GOED

Supervlot

Bestelling was na 30 minuten klaar en vlot gaan ophalen voor goeie prijs

Top service!

Snelle en correcte afhandeling.

Geen tijdsverlies meer.

Je kan verder werken. Heb je iets nodig? Met de juiste planning kan je gewoon doorwerken en moet je niet zelf meer naar de bouwhandel.

Makkelijk besteld online

Ik had een verkeerde bestelling geplaatst en ze hadden dat probleemloos opgelost TOP

prima product snelle levering

prima product snelle levering

Vlot

Vlotte afhaling. Inwisselen zou makkelijker kunnen.

Heel positief !

Aangenaam verrast, zowel qua bestelling, communicatie, levering,... niks op aan te merken.

alles tijdig afgehandeld zoals gevraagd

duidelijke afspraken werden tijdig nagekomen

Vlotte en correcte levering, maar heel kleverige lijm

Bestelling was heel snel geleverd, en ook correct. Evenwel de lijm op de kleefband om de 10 stangen van 2 m bijeen te houden was veel de kleverig voor de toepassing: laat lijmsporen op de (zwarte) stang.

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.