Gemakkelijk, snel en uitstekend

Even wat bestellen on-line. Duidelijke site: waar voorradig en snelle opvolging. Ik wist in een minuutje wanneer ik het kon afhalen. Afhaling verloopt ook snel en probleemloos.

Top service!

Goed geregeld: snel, goedkoop & vriendelijk!

snelle correcte levering

correcte levering zoals op de pagina was aangegeven. Telefonisch contact voor/tijdens levering. Makkelijk op te volgen.

Goed product, correcte prijs!

Goede service, pakket was niet compleet afgeleverd, na telefoontje alsnog nageleverd, probleem lag bij de vervoerder Bouwdepot is een goed en betrouwbaar bedrijf.

Steeds snelle en correcte service!

Snel geholpen, mooi afgehandeld en alles was dadelijk op stock en af te halen.

Kwaliteitsvol product

Algemene ervaring is goed, levering binnen de termijn dat beloofd wordt, de product zelf is schappelijk van prijs en van goede kwaliteit.

perfect

Commandé le jeudi, livré le mardi. lundi de paques oblige.

Bestelling prima verlopen. Soms langere wachttijd bij het afhalen van het product buiten

Heel tevreden

Vlotte levering, scherpe prijzen, zeker aanbevelen

vlot en correct

Een snelle afhaling mogelijk zoals beloofd op de site. Goed afgehandeld.

Laag in prijs, hoog in service!

Tijdens mijn zoektocht naar intensief reiniger kwam ik op de site van bouwdepot terecht. Ik was aangenaam verrast door de lage prijs van het product en ook door de zeer klantvriendelijke en duidelijke site. Mijn bestelling was daarenboven nog sneller dan aangegeven geleverd. Intussen glimt mijn keukenvloer als nooit tevoren. Dikke duim voor bouwdepot!

snelle respons op bestelling

na mijn order mocht ik snel (zelfde dag nog) bestelling ophalen. prijs was tot bijna 20% goedkoper dan indien ik artikel rechtstreeks bij bouwmaterialenhandel zou hebben aangeschaft.

Correcte en tijdige afhandeling

Gemakkelijk te bestellen .vlotte afhandeling

Overzichtelijk. Gemakkelijk. Prijs kwaliteit

Vlotte afhandeling!

Na bestelling kon dit de volgende dag al opgehaald worden Prima service

Vlotte levering

Bestelling, betaling en levering vlot verlopen

De bestelling is heel vlot verlopen.

De website is duidelijk en de bestelling afronden en betalen ging perfect. Communicatie omtrent levering waren ook heel goed, de levering kwam zelfs vroeger aan dan verwacht.

perfect

snel en correct

Alles prima verlopen.

Snelle afhandeling en levering

De producten zijn correct geprijsd, het is een mooi assortiment. Eens de bestelling is doorgegeven word deze vlot verwerkt. Ook krijg je meldingen bij elke stap via mail en sms zodat je dit zeker niet over het hoofd ziet.

Vlotte bestelling

Vlot, op tijd en goedkoper als op andere plekken. Ik moet wel zeggen dat ik een product van het merk Firestone bestelde maar dat het product dat ik kreeg van een andere merk was.

Snel en top producten super bedrijf.

Steeds een super service

Mijn bestellingen steeds op tijd. Zeer goed verpakt. In 1 woord TOP.

Snelle en correcte levering!

Alles was tijdig geleverd en correct!

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.