Alles perfect

Niets aan te merken

alles vlot verlopen

overzichtelijke website, bestelling ingegeven en enkele uren later kreeg ik reeds een melding dat ik deze kon komen afhalen

Onbetrouwbaar.

Wat volgens de site voorradig was bij de lokale handelaar bleek in het echt niet zo te zijn. Ik heb het dan toch nog ergens anders mogen kopen. Heb wel zonder problemen mijn geld teruggekregen.

Ik heb een volledig putdeksel en een controleput besteld, helaas heb ik een stuk te kort omdat het putdeksel niet past in of over de controleput. Misschien kon dit door een kenner van bij jullie opgemerkt worden bij de bestelling.

Alles zoals het hoort!

Bestelling, bevestiging, afhalen, factuur, ... het lijkt eenvoudig als alles goed georganiseerd is. Chapeau

Top service!

Levering mooi op tijd! Top kwaliteit.

Snel en goed

Bestelling plaatsen, bericht krijgen en ophalen. En dat tegen een uitstekende prijs. Een aanrader!

Perfect zoals het hoort

Bestelling geplaatst, de dag erna reeds een mail een sms om te bevestigen dat het klaar lag voor afhaling

Perfecte afhandeling

Van bestelling tot levering verliep alles perfect.

Vlotte afhandeling

Wij bestelden online en mochten dag erop onmiddellijk gaan ophalen! Alles stond correct klaar.

Perfecte service!

Alles verloopt steeds vlot. Duidelijke communicatie en afspraken worden gehouden.

Redelijk prijs, snel en op tijd geleverd, netjes uitgeladen in gewenste plek.

Product zoals omschreven correcte afhandeling van mijn bestelling

Zeer tevreden.

Uitgebreid assortiment. Correcte info en mogelijkheid om zelf, op korte tijd, af te halen. Top!

Alles correct en volledig.

Bestelling afgehandeld zoals het hoort.

snel correct

bestelling online verloopt gemakkelijk, sms voor afhaling bestelling volgt snel, afhaling is zo klaar, binnen rijden opladen en weg.

Eenvoudig te bestellen en alles is correct verlopen!

Snel en eenvoudig te bestellen, correcte afspraken omtrent leveren/ophalen van de goederen.

snel en goed

Was snel en zonder lange wachttijd geholpen. Vlotte afhaling van online bestelde produkten.

Tevreden

Bestelling volgens afspraak ,stond klaar in de winkels .

Prachtige service

Vriendelijk en behulpzaam

snel en correct

Mijn bestelling werd snel en correct afgehandeld. De rpijs was trouwens ook top.

Alles ging vlot

Gemakkelijk besteld, snel geleverd!

De max!!

Bij een vraag in chat, direct antwoord. Bestelling afgehaald en verkoper was zo vriendelijk om de gekochte spullen in mijn autootje te laden. Kon dus echt niet beter!

Gisteren besteld, vandaag geleverd. Super service !!

Super service. Dag na bestelling geleverd !!!

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.