Alles was correct en volgens de afspraak.

Alles is gekomen zoals het beloofd was.

Supersnelle service!

De bestelling en bevestiging verlopen heel vlot. Dezelfde dag mocht ik het artikel gaan ophalen in het depot.

Vlot besteld en op afgesproken tijdstip geleverd.

De bestelling ging vlot en de levering gebeurde zoals afgesproken.

Materialen nodig voor uw tuin?

Makkelijk besteld, vlot geleverd en vooral niet te duur. Mooi zo!!!

goed geregeld en alles op tijd!

Goed verlopen. Geen gedoe. Gemakkelijk in gebuik!

Correct

Alles is verlopen zoals het is belooft. Zoals altijd zeer tevreden!

Snelle service, uitstekende prijs kwaliteit

Belangrijk dat je in deze tijden kan rekenen op een goede dienstverlening tegen een correcte prijs

Eenvoudige en snelle service

De ene dag besteld en betaald de andere dag afgehaald gemakkelijker kan niet.

Vlotte en vriendelijke service

Bestelling perfect verlopen en afgehandeld

Online bestelling geplaatst. De dag erna reeds bericht dat het kon afgehaald worden. Bij afhaling gewoon aanmelden aan het bureel. Hun heftruck chauffeurs brengen de goederen tot bij de wagen. Ze hebben zelf een handje geholpen om in te laden. Heel tevreden.

Vlot, netjes, mooi materiaal

Vriendelijke service, vlot

Vlotte service!

Vlot kunnen bestellen en vlot kunnen ophalen.

snel geholpen , uitstekende service

bij vragen krijg ik steeds een gepaste uitleg ; ben snel geholpen ; bestelde producten kon ik dezelfde dag nog gaan ophalen in zelf gekozen afhaalpunt ( Bekkevoort ) ; alleen maar positieve feedback

Super bediening

Makkelijke website. Prijs/kwaliteit dé goedkoopste. Snelle levering. Wat mag een klant nog meer verwachten.., Niets..!

eerste maal en perfect verlopen aan een aanvaardbare prijs

er is veel aanbod; hun website is zeer goed opgesteld en eenvoudig van bediening. simpel product bestel maar zeer professioneel verwerkt en geleverd. en Belgisch!!!

Snelle service aan een correcte prijs

Goede betrouwbare firma

Na veel zoekwerk op het internet in verband met dakisolatie ben ik op de site van Bouwdepot gekomen. Ik mag zeggen dat de prijzen voor hun materiaal zeer goed zijn. Verder is de site zeer duidelijk met informatie en bestellen gaat zeer vlot. Na drie dagen is mijn materiaal geleverd, de chauffeur was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik ben zeer tevreden over de service met andere woorden TOP firma.

Perfecte service!

Voldeed volledig aan de verwachting!

uitstekend

bestelling online geplaatst, zeer goede opvolging en een dag later de bevestiging gekregen dat ik mijn bestelling in het depot mocht gaan ophalen.

Goedkoop en goede service

Online prijzen vergeleken, algemeen gezien goedkoop en snelle levering/afhaling. Heb al meermaals gekocht en steeds keurig en snel afgehandeld.

Correct en snel. Gebruiksvriendelijke website.

Wat ik verwacht van een bedrijf: goede communicatie, snelle service, goede prijzen,...

Snel en proper

Bestuurder was vriendelijk en zeer gedienstig , levering was netjes

Super, vriendelijk

Gemakkelijk, snel, correct Zeker opnieuw

Vlotte vriendelijke service

Zeer vlotte en vriendelijke service

Alles correct en snel verlopen.

Top service.

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.