Super goed

Bestelling is vlekkeloos verlopen. En de levering is gebeurd volgens afspraak. Ook als er een probleel is zijn ze super vriendelijk en altijd bereid om te helpen ze staan direct klaar. Als tuinaannemer zal ik er altijd bestellen. Ik heb hier een nieuwe leverancier gevonden

perfect!

Vlotte aankoop, snelle en duidelijke levering!

Snel en perfect verlopen

Even iets bestellen, dat zal dan wel eeven wachten zijn. Nee hoor die zelfde voormiddag was ik al in het bezit ervan. Terplaatsen even de code laten zien en het stond al klaar… en vertrekken maar.

Alles is vlot geleverd op het dichtstbijzijnd adres. Ontvanger wist ook vlot waarover het ging.

Gemakkelijke website

Ruim aanbod Veel mogelijkheden van afhaalpunten of levering indien gewenst Gemakkelijke website waarin je eenvoudig de verschillende bestellingen kan opvolgen.

Heel snelle service

Voormiddag besteld en betaald namiddag bestelling mogen afhalen

Het gewenste artikel stond niet in de artikellijst, maar werd na een mail toegevoegd. Vervolgens kreeg ik een mail met een bestellink op de website en kon ik het gewenste artikel eenvoudig bestellen. Na 2 dagen was de bestelling al geleverd.

Correcte prijs en goede klantenservice

Al verschillende keren bij Bouwdepot besteld. Hanteren zeer correcte prijzen en een snelle levering of afhaling. Ik ben alleszins een tevreden klant!

goede services

de leverings termijn was korter dan voor opgesteld

snelle en vriendelijke afhandeling

Goederen stonden netjes klaar bij afhaling, er werd eveneens geholpen deze te laden en de bediening was zeer vriendelijk! 95%van mijn goederen konden gratis aan huis geleverd worden, de andere moest ik in het depot gaan afhalen omdat deze niet in voorraad waren om te verzenden, terwijl dit wel om hetzelfde artikelsoort ging? We zijn dan maar alles gaan ophalen.

vlot

een correcte en duidelijke omschrijving van het product op de website. Door de gratis verzending was zoeken naar een andere online verkoper niet nodig. Vlotte communicatie via mail en een zeer snelle levering zorgden ervoor dat we de werken niet lang moesten stilleggen!!

Handige website

Vlotte service en vlotte afhandeling bestelling

Snel, efficient en klantvriendelijk

Overzichtelijke website met enorm veel producten. Bij problemen met leveringen, werd er via de chat onmiddellijk actie ondernomen. Retourneren gaat ook als een fluitje van een cent. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Zeer vriendelijk

De bestelling staat steeds snel klaar en de mensen zijn zeer vriendelijk!!

Heel praktisch om te bestellen

Je bestelt online hetgeen je nodig hebt en nog geen half uur later kreeg ik al bevestiging dat ik het mocht gaan afhalen. Heel gemakkelijk vind ik dit.

Leveringen worden stipt zoals afgesproken uitgevoerd en de communicatie verloopt perfect.

Ik zou mijn volgende bestelling terug bij bouwdepot plaatsen. Een aanrader.

Gemakkelijk te bestellen en gemakkelijk af te halen.

Gemakkelijk te bestellen en bij het afhalen geen wachtrijen aangezien men de bestelling al klaar gelegd heeft. Ook de prijs is was aanzienlijk beterkoop.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Op de juiste dag geleverd en juiste plaats

Het was de eerste keer dat ik daar heb besteld. En het was direct in orde

vlotte afhandeling en korrekte prijs

snel , vlot en vriendelijke afhandeling

gaat snel om te bestellen , betalen en vriendelijke afhandeling in het depot (meise)

Bestelling perfect verwerkt en snel verzonden

In Nederland was het amper te verkrijgen, in Belgie bij Bouwdepot was het een eitje. Super!

Vlot verlopen

Snelle en kwalitatief levering

Hoogwaardige materialen. Duidelijke uitleg.

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.