zeer goed dank u

zeer goede servies snelle levering ik ben een te vrede man groetjes

Snelle opvolging

Zeer snelle opvolging en vriendelijk onthaal iets wat in deze tijd toch zeldzaam wordt.

Super handig!

Eenvoudig in gebruik, en gemakkelijk

Zeer tevreden over de communicatie alles verliep zeer vlot en werd geleverd op de juiste plaats en binnen de afgesproken levertijd.

Snelle levering van een correct produkt.

Gebruiksvriendelijke webshop met snelle en correcte levering.

Ik heb online besteld en afgehaald in Hasselt, dit ging zeer vlot!

Ik heb online besteld en afgehaald in Hasselt. Via mail werd ik duidelijk op de hoogte gehouden van de voortgang. Het was duidelijk dat dit een alledaagse activiteit was voor hun.

Snel, goede prijs en kwalitieit

Super goede website, goede prijzen, snelle levering in 1 woord, geweldig.

Snelle vriendelijke service.

Zeer goeie en vlotte service bij het afhalen van de verschillende bouwmaterialen .

Top!!

Vlot en netjes afgehandeld!

Ruime keuze en vlotte afhandeling

Produkt gemakkelijk gevonden op de website. Snelle bevestiging en bechikbaarheid van mijn bestelling.

Zeer snelle levering !!!

Volgende dag al geleverd !!!

Correcte inhoud & snelle levering

Correcte inhoud & snelle levering

Vlot en snel

Snel besteld en beschikbaar. Vlotte afhandeling.

Alles sas tip top in orde

Aleew was tip top in orde

Alles in orde

Bestelling gaan ophalen, alles was goed geregeld

vlot

perfect, ik kan mij geen betere service voorstellen

Heel snel geleverd

Ik ben heel tevreden met vriendelijke groeten

Goeie prijs en makkelijke service

Bij het bestellen van materiaal kijk ik naar prijs, makkelijkheid in bestellen/afhalen en kwaliteit en dat was hier mooi gecombineerd.

Perfecte service!

Bestelling en levering (afhaling) in het bouwdepot te Aalst zijn uitstekend verlopen.

Betrouwbaar, snel en vriendelijk

Per vergissing artikel bestel dat niet voldeed, zelfde dag nog mogelijkheden tot retour. Herbestelling van juist artikel en na een paar dagen al terug voor mijn deur. Werken zoals een on-line dienst zou moeten werken. Hartelijk dank

Goede afhandeling en goed op de hoogte gehouden van de leveringsstatus

Correcte vriendelijke service!

Ik werd onmiddellijk zeer vriendelijk ontvangen en geholpen.

prima service in assortiment, levertijd en betrouwbaarheid

ondanks de covid en het opstarten in het nieuwe jaar een prima levering ontvangen in Nederland!

perfect!!!

goede prijs, kwaliteit en verzending!!!

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.