vlot

perfect, ik kan mij geen betere service voorstellen

Heel snel geleverd

Ik ben heel tevreden met vriendelijke groeten

Goeie prijs en makkelijke service

Bij het bestellen van materiaal kijk ik naar prijs, makkelijkheid in bestellen/afhalen en kwaliteit en dat was hier mooi gecombineerd.

Perfecte service!

Bestelling en levering (afhaling) in het bouwdepot te Aalst zijn uitstekend verlopen.

Betrouwbaar, snel en vriendelijk

Per vergissing artikel bestel dat niet voldeed, zelfde dag nog mogelijkheden tot retour. Herbestelling van juist artikel en na een paar dagen al terug voor mijn deur. Werken zoals een on-line dienst zou moeten werken. Hartelijk dank

Goede afhandeling en goed op de hoogte gehouden van de leveringsstatus

Correcte vriendelijke service!

Ik werd onmiddellijk zeer vriendelijk ontvangen en geholpen.

prima service in assortiment, levertijd en betrouwbaarheid

ondanks de covid en het opstarten in het nieuwe jaar een prima levering ontvangen in Nederland!

perfect!!!

goede prijs, kwaliteit en verzending!!!

correcte en snelle levering

correcte en snelle levering

Super service!

Snel in orde en alles in mijn auto gelegd, super. Een aanrader!!

Positief

Snelle en correcte levering

Tiptop

Snel gekregen wat ik nodig had

Prima product, correcte levering.

Prima product, correcte levering.

Snelle ophaling

Vriendelijk ontvangst + goede service

Correcte levering

Alle bouwmaterialen te verkrijgen

Alle bouwmaterialen particulier te verkrijgen aan een scherpe prijs

Heel snelle levering aan een mooie prijs

Ik kon bij tuincentra mijn benodigde eco-pic niet meer vinden en kwam terecht op deze site. Na bestelling op zondag stond het pakket met mijn materiaal dinsdagmiddag reeds aan de deur. En dat alles tegen een mooie prijs! (zonder leverkosten!) We bestellen hier zeker nog in de toekomst.

Positief

Altijd de goedkoopste kwaliteitsmaterialen in de buurt

Zeer behulpzaam en snel.

top

top

Goede service en snelle levering

Leveringsdag heb ik mogen kiezen en alles was snel en correct geleverd!

Product werd snel en zonder enige schade geleverd.

Makkelijk, snel, vriendelijk. Prijs kwaliteit dik ok

Zeer makkelijk te bestellen. Een zeer interessante verkoopsprijs ivm andere handelaars! Vlotte communicatie zowel per mail als sms als de bestelling afhaalklaar is. Ik blijf bestellen alvast want dit is een aanrader!

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.