snel en gemakkelijk

gemakkelijk te boeken op de website De levering kwam al na 2 dagen.

Wij waren niet thuis op het moment van bezorging. De chauffeur heeft mij gebeld en alle moeite gedaan om mijn bestelling ergens veilig te stellen. Echt super aardig. Bestel proces verloopt goed en snel.

Goede en snelle levering

Alles verloopt heel correct en snel.

Bestelling verliep vlot

Jammer dat er een paar brokjes van de dorpels waren.

Alles zoals afgesproken verlopen

alles netjes verpakt en op tijd geleverd, zeer behulpzame chauffeur

Snel, correct en competitief

Mijn bestelling is correct en snel geleverd tegen een scherpe prijs. Dank jullie wel.

Op maandagochtend besteld, op dinsdag bericht gekregen dat de levertijd vanwege problemen bij de leverancier mogelijk kon oplopen tot 8 weken. Op woensdag een telefoontje gekregen dat er toch al op donderdagochtend kon geleverd worden en donderdagochtend om 8u30 kwam een vriendelijke chauffeur het materiaal leveren. Een kopje koffie en een chocolaatje op de dag van de trucker was meer dan verdiend. Topservice!!

gemakkelijke webshop, snelle en vriendelijke levering

Snelle en correcte levering. zeker een aanrader.

Snelle en correcte levering. Goede prijs. Al meermaals besteld, en er zullen nog bestellingen volgen. Zeker een aanrader.

correct en vlug

correct en stipt

uitmuntend

snel en zonder problemen geleverd

JUISTE MATERIAAL CORRECT GELEVERD TEGEN GUNSTIGE PRIJS

JUISTE MATERIAAL CORRECT EN TIJDIG GELEVERD TEGEN GUNSTIGE PRIJS

Goed alleen levering niet heel goed

Bestellen gaat eenvoudig maar de levering kan wel beter levering is heel duur en uiteindelijk heb ik zelf de omgevallen big bags terug vol kunnen scheppen.

product is goed toegekomen, wel 2 dagen later dan voorzien was

Prima service.

Juiste levering op juiste moment.

Uitstekend!!

Afgesproken tijd geleverd en niet beschadigd!! Zeer tevreden

Heel tevreden

Ik bestelde het in de loop van de voormiddag en na 16u konik mijn bestelling al afhalen. Super snel Heel vriendelijk Alles heel duidelijk

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling, snel reageren, behulpzaam en heel vriendelijk

Fantastisch zoals afgesproken

Fantastisch zoals afgesproken

vlot en goede prijzen

vlot en goede prijzen

prima vriendelijke service na online bestelling

Online bestelling is oké Afhaling is prima verlopen Vriendelijke bediening

Helemaal top .

Snel en gemakkelijk.

Alles vlot verlopen

Levering is vlot verlopen en tegen een correcte prijs. Bij het lossen was 1 deel van de levering op de vrachtwagen blijven staan. Direct gebeld en nog dezelfde dag de rest bezorgd door een vriendelijke chauffeur.

Hele goede en snelle service!

Als koppel doe het zelvers die aan het verbouwen zijn, zijn wij heel tevreden over bouwdepot. Heel veel materiaal en een zeer vlotte service. Meestal kunnen we onze bestelling de volgende dag al afhalen. Ook de helpdesk is zeer vriendelijk en toegankelijk! Tevreden klanten!

Selle levering, jammer sommige stukken beschadigd

snel levering en heel goed koop , spijtig sommige stukken beschadigd en dat heeft niks te maken met de leverancier want de schade was wegverstopt, al bij al Ok

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.