Alles geregeld ,snel en correct

Dik in orde,geen problemen

Niet goed!

5€ voor 3 sierkeien als ‘staal’ wat een dievenbende. Nooit meer!

Snel, duidelijk, goeie prijzen en goeie afspraken

Perfect gerief en snel geleverd

Zeer snelle levering en aan zeer lage prijs

Super vriendelijk

Super vriendelijk en de dag na m'n bestelling geleverd door een heel sympathieke medewerker.

snel, en vlot aan degelijke prijzen

snel, en vlot aan degelijke prijzen

Online heb ik eenvoudig kunnen terug vinden wat ik zocht. Enkele uren later kreeg ik al de melding wanneer het pakket geleverd ging worden. Eenmaal toegekomen was het een vriendelijke dame die nog geholpen heeft het binnen te brengen. Meer moet het niet zijn. Vlotte service

Tijdig en goed afgehandeld

Snel geleverd van juiste producten

Zeer snelle levering van de juiste producten.

Alles vlot verlopen

Bestelling en afhaal heel vlot verlopen en correct

snelle en professionele verwerking van de bestelling.

vlotte afhandeling van het gevraagde materiaal.

Afhalen materiaal zoals afgesproken

Snel en vlot

Correct en snel

Snelle levering en correct geplaatst waar bij aangegeven had om te plaatsen.

correcte en vlotte regeling zoals afgesproken

Super service!

Ik had een bestelling geplaats en deze diende redelijk snel geleverd te worden, maar dat was geen enkel probleem. Ook had ik wat materiaal vergeten te bestellen en ook deze werd op de afgesproken dag geleverd. Super service!

Perfect!

Producten en service was perfect!

Perfecte service

Goede prijs kwaliteit, bij bouwdepots altijd al het voordeligste uitgekomen voor onze verbouwingen, nog heel wat werk aan het verrichten dus zullen hier nog regelmatig materialen bestellen

Eenvoudig besteld, snel en correct geleverd.

Dakisolatie online besteld. Enkele dagen nadien vlot en correct geleverd.

Correcte afhandeling van mijn online bestelling aan een correcte prijs

Correcte afhandeling van mijn online bestelling aan een correcte prijs

Topserice!

Perfect product en tijding geleverd voor correcte prijs

Vlotte afhandeling correcte prijzen

Snelle service!

Al verschillende malen een bestelling geplaatst bij bouwdepot. Steeds snelle afhaaldatum, afhalen loopt ook heel vlot. Kortom correcte prijzen, goede service, vaste klant.

Andere silicone aangekomen dan besteld

Zoals de titel zegt: ander type silicone aangekomen dan besteld. Uiteindelijk toch deze gebruikt om geen gedoe te hebben met terugsturen enzo... maar volgende keer bestel ik niet meer bij bouwdepot.

Alles zeer vlot verlopen

Prima dienstverlening

Snelle bevestiging, correcte afhandeling, vlotte transactie ter plaatse

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.