Snelle vlotte verkoop en afhaal

Het liep als een trein

zeer vlotte bediening

Zeer snel voorradig en afhaalmogelijkheid in de buurt

Zeer snel voorradig en afhaalmogelijkheid in de buurt

in 3 woorden : duidelijk, snel en correct !

een voorafbetaling kan soms vreemd overkomen. Niet in dit geval. Eénmaal betaald, een email voor afhaling. Ter plaatse alles onmiddellijk duidelijk, zich snel naar de koer begeven, quasi direct iemand beschikbaar om goederen op te pikken in de magazijnen en na amper enkele minuten terug buiten, de goederen afgehaald en terug op weg naar de volgende site. Soms kan het snel maar in dit geval ook simpel en correct !

Great service

Great service

Een toppertje

Groot assortiment, snelle levering en duidelijke omschrijving.Top

Vlotte bestelling!

Groot aanbod, snelle levering, goede kwaliteit

Heel tevreden over t product en de service

product voldoet aan de specificaties en verwachtingen vriendelijk personeel

Zeer ruim aanbod voor een interessante prijs met zeer snelle service.

Op zoek naar materiaal toevallig op de website van Bouwdepot terechtgekomen. Na prijsvergelijkingen heb ik materiaal online besteld en betaald via één van de vele mogelijkheden. De volgende dag al kreeg ik een mail dat ik het bestelde materiaal kon afhalen bij het afhaalpunt dat ik had gekozen. Prima service!

Zeer behulpzaam

De medewerkers die mij geholpen hebben waren zeer vriendelijk en behulpzaam.

Goedkoop

Snelle en goede levering!

Product is in goede staat en snel geleverd.

Tevreden van bouwdepot

De bestelling ging vlot en de levering was snel

Dat je niet alle artikels in alle depots kan halen desnoods met een wachttijd is spijtig.

Supergoede service

Super goed geregeld.

Heel goede service!

Betonnetten besteld en deze mochten we na 1 werkdag al komen ophalen! Vriendelijke mensen, heel snel alles in orde gebracht en onze bestelling meegegeven zonder problemen! Zeer aan te raden! We zijn super tevreden!

Correcte prijs betaald, en levering volgende dag zoals afgesproken. Zoals het hoort! Top. Niets op aan te merken.

Snel en correct!

Niets op aan te merken. Bestelling is snel en correct verlopen.

Super goed

Mijn ervaring bouwdepot is zeker een aanrader !!! Bestelling geplaatst, drie dagen later al gaan afhalen. Zeer vriendelijke bediening aan de balie, en in het Magazijn, zeer behulpzaam.

Snel, efficiënt en correcte levering

Snel besteld online. Efficiënt betaald en correct geleverd door Bpost.

perfect

goede prijs en goede service , geleverd volgens afspraak !! thx

levering

woensdag mijn bestelling geplaatst 1 week later nog steeds geen nieuws van levertermijn

Ruim aanbod, goede prijzen en levertermijnen

Aantal keer besteld, steeds goed verlopen.

Gewoon TOP

Al mijn goederen werden netjes geleverd voor een goede prijs

Correcte afhandeling

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.