Heel tevreden

Ik bestelde het in de loop van de voormiddag en na 16u konik mijn bestelling al afhalen. Super snel Heel vriendelijk Alles heel duidelijk

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling, snel reageren, behulpzaam en heel vriendelijk

Fantastisch zoals afgesproken

Fantastisch zoals afgesproken

vlot en goede prijzen

vlot en goede prijzen

prima vriendelijke service na online bestelling

Online bestelling is oké Afhaling is prima verlopen Vriendelijke bediening

Helemaal top .

Snel en gemakkelijk.

Alles vlot verlopen

Levering is vlot verlopen en tegen een correcte prijs. Bij het lossen was 1 deel van de levering op de vrachtwagen blijven staan. Direct gebeld en nog dezelfde dag de rest bezorgd door een vriendelijke chauffeur.

Hele goede en snelle service!

Als koppel doe het zelvers die aan het verbouwen zijn, zijn wij heel tevreden over bouwdepot. Heel veel materiaal en een zeer vlotte service. Meestal kunnen we onze bestelling de volgende dag al afhalen. Ook de helpdesk is zeer vriendelijk en toegankelijk! Tevreden klanten!

Selle levering, jammer sommige stukken beschadigd

snel levering en heel goed koop , spijtig sommige stukken beschadigd en dat heeft niks te maken met de leverancier want de schade was wegverstopt, al bij al Ok

Alles geregeld ,snel en correct

Dik in orde,geen problemen

Niet goed!

5€ voor 3 sierkeien als ‘staal’ wat een dievenbende. Nooit meer!

Snel, duidelijk, goeie prijzen en goeie afspraken

Perfect gerief en snel geleverd

Zeer snelle levering en aan zeer lage prijs

Super vriendelijk

Super vriendelijk en de dag na m'n bestelling geleverd door een heel sympathieke medewerker.

snel, en vlot aan degelijke prijzen

snel, en vlot aan degelijke prijzen

Online heb ik eenvoudig kunnen terug vinden wat ik zocht. Enkele uren later kreeg ik al de melding wanneer het pakket geleverd ging worden. Eenmaal toegekomen was het een vriendelijke dame die nog geholpen heeft het binnen te brengen. Meer moet het niet zijn. Vlotte service

Tijdig en goed afgehandeld

Snel geleverd van juiste producten

Zeer snelle levering van de juiste producten.

Alles vlot verlopen

Bestelling en afhaal heel vlot verlopen en correct

snelle en professionele verwerking van de bestelling.

vlotte afhandeling van het gevraagde materiaal.

Afhalen materiaal zoals afgesproken

Snel en vlot

Correct en snel

Snelle levering en correct geplaatst waar bij aangegeven had om te plaatsen.

correcte en vlotte regeling zoals afgesproken

Super service!

Ik had een bestelling geplaats en deze diende redelijk snel geleverd te worden, maar dat was geen enkel probleem. Ook had ik wat materiaal vergeten te bestellen en ook deze werd op de afgesproken dag geleverd. Super service!

Perfect!

Producten en service was perfect!

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.