Goede service.

Goed product, snelle bezorging.

Zeer goed, efficiente website, punctuele levering

Zorgeloos

Alles in orde en vlot geleverd

Makkelijk besteld online. Info over het product goed weergegeven. Vlotte levering. Sneller dan verwacht.

Correcte levering

Onze bestelling werd snel en correct verwerkt. De leveringen gebeurde op tijd en we werden verwittigd wanneer een deel niet kon worden uitgeleverd.

uitstekende service

uitstekende service

zeer vlot en snel geleverd

makkelijk besteld en binnen enkele dagen geleverd

Alles liep zoals gepland, niks op aan te merken.

levering correct gebeurd doch enkele hoeken van de gyprocplaten beschadigd

Snelle en vlotte levering/omruiling

Levering en ophaling perfect verlopen. Super vriendelijk personeel zowel aan de telefoon als afhaaldepo.

Zeer vlotte levering

Vlotte levering en opvolging

Bestellen en snel leveren en zeer vriendelijke leveringsdienst.

Heel makkelijk en duidelijk om te bestellen, snel geleverd en uitstekende leveringsdienst die 's avonds iets komt nabrengen wat uit de verpakking was gevallen

Bestelling ontvangen zonder enig probleem

Goed ! Bestelling is op de geplande datum geleverd netjes ingepakt zonder beschadigingen. Zoals het hoort

uitstekend

uitstekend van begin tot einde depot Ingelmunster.

Vlot en makkelijk

Vlot, makkelijk en voor herhaling vatbaar

Snel en perfecte service.

Hulptaal en correct

Vlot helpen laden wat meer dan een duim waard

Snel en correct geleverd. Product in NL niet verkrijgbaar, maar binnen 1 week via België geleverd

Snel besteld aan een scherpe prijs, vlotte afhaling

Na melding per sms en mail kon ik de goederen vlot tijdens de opgegeven uren afhalen.

Top levering

Gepaste product - Levering op tijd (een beetje te

Alles liep perfect apart dat de prodict was om 6:30u ochtend geleverd alhoewel het moest tussen 8 en 17u

Perfecte service!

Wij bestellen tegenwoordig voor onze verbouwingen altijd bij bouwdepot.be en kunnen dit alleen maar aanraden. Perfecte prijs kwaliteit! Mij zullen ze nog vaak terug zien.

Snel, behulpzaam, vriendelijk!

Bestellen gaat makkelijk. Via mail en sms word je op de hoogte gebracht. In het afhaaldepot (Booischot) verloopt alles goed georganiseerd. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Proficiat!

Correct

Correcte levering

Gemakkelijk en vlug ter beschikking

Snel en efficiënt

Goeie prijs en efficiënte manier van werken

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.