geleverd zoals vermeld on time

eenvoudige website om te bestellen, snelle verwerking van bestelorder en vlotte levering zoals vermeld in de mail.

Prima service!

Vlotte levering meteen na het bouwverlof!

Vlot online besteld en snel geleverd

Zeer gebruiksvriendelijke website. Levering binnen 5 werkdagen klopt! Leveringsbon in brievenbus (dus ook handig als je niet thuis bent). Heel tevreden prijs/kwaliteit.

conform product zeer snel geleverd tegen een uitstekende prijs

we hadden een zoldertrap besteld voor een klein trapgat. Is zeer snel op ophaalpunt geleverd. trap van goede kwaliteit en veilig. Alles is zeer vlot verlopen.

perfect volgens afspraak

positief

Heel goed!

Vlot & dus efficient, van bestelling tot en met afhaling

Had dringend en onverwacht nood aan OSB3 platen die ondertussen schaars geworden zijn. Mijn ervaring bij bouwdepot: zoeken, klikken, bestellen & afhalen. Snel zoals het hoort.

snelle en correcte producten en service !!!!

prima kwaliteit en correcte snelle service. Zekerlijk voor herhaling vatbaar. Depot in Ieper was prima en vriendelijk.

Vlotte bestellingafhandeling, fysieke levering kon beter

Handige bestel website, vlotte en snelle bestelling afhandeling, goede communicatie en reactieve klantendienst. Fysieke levering kon beter : 40 gyproc platen werden geleverd zonder pallet waardoor lossen met de kraan een riskante onderneming werd.

Aanrader!

Met het bouwverlof in aankomst (4 dagen de tijd) en de drukte dat iedereen besteld was het eerst niet mogelijk om ervoor nog te leveren. Uiteindelijk een mail gehad dat ze toch nog hebben kunnen leveren, waardoor ik gewoon verder kon blijven werken. Goede communicatie door heel de weg! Zeker een aanrader om opnieuw te bestellen!

Super service.

Scherpe prijs en zeer snel stond mijn bestelling klaar voor afhaling. De eerste ervaring en zeer tevreden.

Vlot

Nog net voor bouwverlof vlot mijn materiaal bekomen aan een goede prijs.

Gemakkelijk en snel besteld,bij afhaling van de goederen snel geholpen

Vlotte site voor te bestellen Bij afhaling in depot ging dit vlot

Heel goede opvolging en respecteren van de levertijd

perfect van bestelling tot en met levering

Super levering!

Ondanks het "bouwverlof" werd alles supersnel geleverd. Ook de complimenten aan de chauffeur. Super vriendelijke man!

Perfect geregeld!

Bestelling kon nog voor de aangegeven tijd opgehaald worden. Zelfs al was het week voor bouwverlof! Nu kan ik verder tijdens verlof!

Snel besteld, snel geleverd!

Bestellen gaat heel vlot, de bevestiging dat de goederen beschikbaar zijn volgt zonder problemen en zeer snel.

Vlugheid bij de bestelling!!!

Bij het bekijken op de websiet een duidelijk beeld wat er was aan artikelen. Voor de bestelling zelf was het makkelijk om een interactie te maken.

Uitstekend!

Eerste keer dat ik bestelde en alles verliep voorspoedig en correct. Direct mail met bevestiging en ook wanneer ik mijn bestelling zou ontvangen.

Heel goede ervaring

Snelle levering ondanks periode van bouwverlof

Vlot

Duidelijke website met groot aanbod. Mijn bestelling werd snel bevestigd en de afhaling in Ingelmunster verliep vlot.

Uitstekende service

Correcte en snelle bestelling van Bouwdepot

Mijn eerste inkoop hier en voor mij was het een positieve ervaring positief

Snelle levering tot nu de snelste

Uitstekende, correcte service

Dringend iets nodig en gevraagd om tijdig klaar te leggen, alles naar wens en vriendelijke bediening. Zeer tevreden over de service.

prachtige hulp via imail

werd goed geholpen want ken er niks van van pc

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.