Perfecte combinatie van ruime keuze en gemak

Onberispelijke, vlotte, correcte service over de volledige lijn

Een aantal jaren geleden een 1e keer bij bouwdepot besteld op aanraden van een collega. Dit jaar, de afgelopen weken 3x een bestelling geplaatst die in een mum van tijd werd geleverd, iets wat in deze corona tijd geen vanzelfsprekendheid is.

Heel eenvoudig om te bestellen op de site. Daarnaast kan je ook een pick-up point kiezen in de buurt. Dat maakt dat je geen torenhoge leveringskosten moet betalen voor de levering van de bouwmaterialen. De producten zelf en de klantvriendelijkheid zijn ook een grote plus. Indien je nog twijfelde, kan je nu met een gerust hart bestellen.

prima verloop bestelling

bestelling geleverd zoals afgesproken, alles goed verlopen

Eenvoudige bestelling, duidelijke afspraken en opvolging

Een eenvoudige en overzichtelijke website met duidelijke productbeschrijving. De levering was volgens afspraak en duidelijk opvolgbaar. Geen enkel probleem en duidelijke communicatie.

alles correct verlopen

goede ervaring en vlotte regeling

Correcte service

vlotte levering

Vlotte bestelling, vlotte levering

Positief

Zeer tevreden over de vlotte en correcte service

Dit is mijn tweede keer dat ik via bouwdepot bestel en opnieuw zeer tevreden. Zeker een aanrader!

Snel, goedkoper en vlot

Na een kleine zoektocht op het internet naar isolatie kwam ik bij bouwdepot terecht. Direct bestelling geplaatst, mits dezelfde isolatie bij andere leveranciers duurder was, en kon deze een dag later al gaan ophalen. Het ophalen verliep ook zeer vlot en rekening houdend met de covid-maatregelen.

Eerste bestelling bij jullie

Heel gemakkelijk te bestellen, vlotte en correcte levering

Correcte levering.

goed verlopen zelfs met ingewikkeld leveringsadres

Vlotte communicatie vriendelijke service chauffeur heeft bij levering veel moeite gedaan om ons te helpen

Snel beschikbaar en goede communicatie

Snel beschikbaar en goede communicatie, als we nog eens iets nodig hebben kopen we terug via deze weg. Prijs zit goed!

Eenvoudig besteld, snelle levering

Uitgebreid aanbod, snelle levering via bpost, prijs/ kwaliteit zeer goed

Correct verlopen

Levering correct verlopen goede info van levering

Super tevreden over de bestelling tot het leveren van de goederen Ik zal het iedereen aanraden

Zeer volt en vriendelijk

Snel en volledig in orde

Alles ging zoals gepland. Meer moet dat niet zijn!

Snel en correct

Zeer tevreden over zowel de snelle levering als het product

Prijs/kwaliteit zeer goed. Vriendelijke bediening.

goede informatie en uitvoering van de bestelling.

Goede ervaring, product ontvangen zoals besteld. Duidelijke en overzichtelijke website. Product zelf nog niet verwerkt dus die kan ik (nog) niet beoordelen.

alles verlopen zoals afgesproken.

Alles is verlopen zoals we hadden afgesproken. materiaal besteld voor afhaling. En op afgesproken dag en uur was het klaar en was de 'koerman' op de hoogte voor vlotte aflevering

vlotte en snelle en vriendelijke afhandeling TOP

de tijd tussen bestellen en afhaling was minder dan 1 dag

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.