Mooi binnen de tijd, product conform beschrijving. Tevreden klant!

Alles correct verlopen!

Product zoals omschreven en tijdig geleverd.

Vlotte behandeling

De meeste producten zijn in stock en goed van prijs

Vlotte en correcte afhandeling!

Heel vriendelijk aan de telefoon om het tijdstip van de levering te bespreken.

Vlot geleverd

Put deksel aan een goede prijs, vlot thuis geleverd

ondanks dat niet alles voorradig was prima service!

een deel van mijn bestelling kon omwille van "niet beschikbaar" niet geleverd worden. ondanks dat toch alles prima verlopen en deel van bestelling teruggestort.

levering de eerste werkdag na plaatsing van bestelling!

Heel fijn en snel geregeld

De max

Bestellen op de site en nog dezelfde dag beschikbaar in afleverpunt. Sneller kan niet.

Uitmuntend

Artikelen aan zeer goeie prijs gekocht. Een stuk goedkoper dan de concurrentie. Op het depot in Evergem waren ze zeer vriendelijk en gedienstig. Een dikke aanrader. We bestellen zeker nog!

Alles naar wens

op voorhand gekande prijs vlotte levering

Gemakkelijk bestellen en afspreken voor levering waar en wanneer.

Handige site om te bestellen en de service waar de goederen mochten geplaatst worden is goed verlopen.

Perfecte service

Makkelijk bestelling en snelle ophaalservice

Fijne en vriendelijke levering binnen de 5 dagen geleverd en op de dagen dat wij thuis waren zoals gevraagd. Het materiaal op staal komt overeen met wat wij hier al liggen hadden. Super en bedankt

Supersnelle levering!

Kwaliteit ligt binnen de verwachtingen. Niettegenstaande de tekorten van diverse bouwmaterialen momenteel waren mijn goederen gelukkig in stock en werden zelfs een dag eerder geleverd dan eerst voorzien.

Snelle levering.

Zeer correct,

Met bouwdepot bouw je beter

Zeer makkelijk en overzichtelijk om materialen te bestellen. De leveringen zijn strikt op tijd en volgens de wensen van de klant. Vriendelijk en professioneel personeel met klantgerichtheid als voornaamste troef. Het afhaaldepot in Ichtegem is zeer vlot bereikbaar en de mensen staan steeds klaar om u te helpen. Zelfs om een bestelling te wisselen naar een ander product wordt u perfect geholpen en begeleid. Bouwdepot gewoon TOPBouwdepot.

correcte berichtgeving omtrent levertijd

goede dienstverlening

Ging supervlot

Overzichtelijke website, snel gevonden wat ik zocht en de bestelling was ook piekfijn in orde. Vlot kunnen ophalen op een korte deadline. Voor herhaling vatbaar.

Vlotte service

Bestellen via website ging zeer vlot. Ik kreeg vlug bevestiging via sms en mijn bestelling lag de volgende dag reeds klaar.

heel goed

correcte termijn en snel afgehandeld product perfect

Vlotte afwerking

Gaat er vlotjes aan toe, maar toch even uitkijken dat je de juiste levering mee krijgt bij eventuele afhaling!

Perfecte afhandeling

Zeer goede service

correcte levering binnen de afgesproken termijn

gebruiksvriendelijke website, correcte levering

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.