10 op 10

Alles perfect in orde

Prima op een detail na.

Bij het online bestellen van gyproc worden er vier euro paletten in rekening gebracht terwijl de bestelling op 1 palet geleverd wordt.

Goede ervaring !

Pikobello

Correcte prijzen / eerlijk / vriendelijk.

Snel en correcte levering

Was volgende dag in huis voor een goede prijs.

Er is ons met een vlotte levering kwaliteit geleverd.

Gemakkelijk te bestellen. Vlugge levering en kwaliteit.

Snel, efficiënt goede communicatie goede webshop

Goede ervaring met deze firma, grote keuze en proffesioneler dan de meeste,

Snelle en vriendelijke service

Bestellingen plaatsen en online betalen gaat vlot. Ondanks de waarschuwingen op de website over lange wachttijden, kreeg ik de volgende werkdag al bericht dat de bestelling opgehaald kon worden. Goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs!

Mooi op tijd en piekfijn geleverd!

Mijn bestelling was mooi op tijd en verzorgd ingepakt!

good

very good organised

Snel, vlot en correct

Vlotte bestelling, snelle en correcte levering. Goede prijs kwaliteitverhouding.

Uitstekende en snelle service

Mijn eerste bestelling bij Bouwdepot had helaas wat vertraging, maar een week later kon ik reeds mijn bestelde goederen gaan afhalen. De tweede bestelling had ik omstreeks 15uur besteld, een half uurtje later kreeg ik al de melding dat mijn bestelling kon afgehaald worden.

Uitstekende service

Bij m’n bestelling ontbrak een kleinood... supersnel rechtgezet door de klantendienst. Ook zeer scherpe prijzen. TOP

Duidelijke website, vriendelijke handelaar(s). Bestelling opgehaald in Gentbrugge.

Alles was goed geregeld

Snelle levering en correcte prijs

Gemakkelijk om het gezochte product (in dit geval een zoldertrap) te vinden. Aan een correcte prijs. Snelle levering en het feit om ook zelf te kunnen afhalen bij een leveringspunt in de buurt is een surplus.

Groot aanbod, snelle bestelling en afhandeling. Bij afhaling vd goederen in Aartselaar heel vriendelijk en correct.

Prima bestelling + levering.

Perfecte service.

perfect, snel en foutloos

online materiaal besteld, gemakkelijk te vinden, snel beschikbaar, eenvoudig af te halen in ene wip.

Duidelijk en correcte afhandeling

Duidelijke omschrijving van het product, zeer degelijk verpakt, zeer snelle levering, meerdere betaalmogelijkheden beschikbaar, vlotte communicatie, correcte verkoper, A+++++ !!

Ik bestelde op donderdag met de bedoeling om dinsdag te gaan ophalen. Maar op vrijdag morgen kreeg ik al bericht dat ik alles kon ophalen. Zo kon ik het weekend mn werkjes al opknappen! Super snel! En ook nog eens goede producten!

Goede en snelle service

Wij hadden gyproc platen besteld. Na even rondkijken bleek Bouwdepot op dat moment de goedkoopste. S’avonds laat hadden we de platen nog besteld en de volgende dag in de ochtend konden we deze al gaan afhalen. Topservice!

Verrassend

Eerst een mail met de mededeling dat er omwille van omstandigheden vertraging zou zijn op de levering en dan plots ZONDER verwittigen stond daar een vrachtwagen. Gelukkig was er iemand thuis.

duurde een week

bestelling duurde te lang dit was niet vermeld, of niet duidelijk

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.