Goed product en goede service

Alles vlot , zowel online bestellen als afhalen !!

We hebben ondanks de huidige covid omstandigheden toch een heel snelle beschikbaarheid ervaren. Korte wachttijden bij het afhalen ter plaatse. Hulpvaardig personeel op de binnenkoer.

Matig tevreden

Opgesplitste bestelling, het deel via Depot Booischot perfect. Het deel via Depot Kampenhout minder tevreden van wegens ontbreken van een item (bestelling stond klaar om af te halen, zelf voor de zekerheid nagezien en gemerkt dat er iets ontbrak, het item daarna wel ontvangen) & geen advies op mijn vraag te krijgen.

Zeer correcte levering en materiaal in perfecte staat. Mijn volgende bestellingen zullen zeker via bouwdepot gebeuren.

Vlotte service en levering!

Alles verlipe heel vlot, zowel de bestelling als de levering. Dankjewel!

Zeer goed en correct

Goede levering en correcte prijs

onverzorgde aflevering=pallet omgevallen

onverzorgde levering pallet omgevallen tijdens vervoer, waardoor verschillende zakken gescheurd zijn.

Snelheid en service

Gisteravond besteld, deze morgend al in mijn bezit zodat ik verder kon met het klussen.

Zeer goede en snelle communicatie bij vragen. Werken steeds aan een oplossing.

betrouwbare levering en uitstekende chatfunctie

scherpe prijzen, correcte levering, vriendelijk en behulpzaam via de chatfunctie.

Het was in orde

Het werd op tijd en correct afgeleverd.

Eenvoudige bestelling en vlotte afhaling!

Eenvoudige bestelling op de website waarna ik zeer vlot en vriendelijk bediend wordt bij de afhaling.

Perfect!!!

Correcte prijs en service

Snel en goedkoop

Vlotte bestelling via duidelijke website Gemakkelijke afhaling op depot

Vlot besteld en snelle reactie

Vlot besteld en snelle reactie met besteldtatus. Zowel leveren als afhalen verliep vlot.

Beste prijzen

Via Bouwdepot.be vind ik al mijn producten makkelijk terug aan de beste prijzen. De click en collect optie zorgt ervoor dat je materiaal snel afgehaald kan worden.

Goed product

Klinkerdeksel besteld. Ziet er goed uit.

Correcte afh1ndeling

Bouw materialen op af gesproken tijdstip geleverd en alles klopte.

Zeer onproffessionele werking.

Twee maal leveringskosten moeten betalen omdat dit niet van 1 depot komt. Ergste is vreselijke stikkers plakken aan de strijkzijde van schapmes en schaplat!! Heb deze dus met nix afgekregen van de aluminium lat.

vlekkeloos verlopen

correct vlug en ok

Juiste producten, juiste prijs, juiste service

Het is moeilijk online bouwmaterialen te vinden maar bouwdepot is hierop de uitzondering. Correcte producten voor een correcte prijs!

Snelle levering op tijd

snelheid van uitvoering

de zelfde dag kon ik mijn bestelling afhalen dicht bij huis

Correcte afhandeling

Ontvangst volledig volgens corona maatregels en vlotte bediening met hulp om gekochte goederen in te laden . Vlotte en snelle afhandeling van de on-line aankoop .

heel tevreden, alles goed verlopen

Heel tevreden

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.