snelle en correcte aflevering

goed verpakt materiaal , snelle en correcte aflevering

Tevreden

De beloofde bestelling was niet geleverd, stond ik daar met mijn remorkske. Een dag later was alles opgelost. Kan gebeuren. Conclusie.... tevreden.

Perfect verlopen en uitstekende service

De bestelling van mijn energie bocht was in 123 gedaan. Dag later mag deze klaar en bij afhaling werd ik super geholpen.

Duidelijke communicatie en snelle en correcte levering

Duidelijke omschrijving van het product en snelle levering aan huis

Vlot, correct, duidelijk

Ik heb verschillende soorten isolatie besteld. Normaal was dit in 2 verschillende vestigingen op te halen. Vrij snel kon dit op 1 adres, zonder meerprijs. Alles is correct verlopen.

Snel en volgens afspraak

Besteld en onmiddellijk geleverd

Vlot verlopen was zeer goed .vlug geleverd ondanks vakantie

Beste materiaal, nog betere prijs. Snel en eenvoudig.

Savonds besteld, volgende dag stond het klaar bij Gedimat om op te halen. Top.

Mijn bestelling stond netjes klaar. Vriendelijk onthaal.

snel en goed..

goed bezig, gewoon verder doen.

Toen we ons infiltratiekrat bestelde dachten wij dit geraakt in onze auto, bij het afhalen zagen we dat dit niet ging, uiteindelijk met de hulp van een van jullie medewerkers hebben we dit toch met de auto mee naar huis gekregen met de auto, door het op het dak te leggen en vast te maken. Daar voor heel veel dank!!

Correct én snel!

Zeer tevreden!

bestelling, vlotte levering

zeer vlot, gemakkelijk te bestellen, vlotte levering op juiste plaats

telkens opnieuw goed service!!

al enkele keren iet besteld en telkens in orde!!

prijs/kwaliteit

hermelock composiet putdeksel online gekocht, inclusief verzendkosten nog een stuk goedkoper dan bij het plaatselijke bouwmaterialen bedrijf.

snel en correct

snel en correcte afhandeling van onze bestelling !

Correct volgens de afspraak geleverd

vlotte en snelle levering maar niet info niet volledig correct

De levering was snel en vlot. Maar ik heb 2 paletten moeten betalen en er werd maar 1 palet gebruikt. Eerste minpuntje. Op de website stond dat als we het gebruikte palet direct terug meegaven, we deze terugbetaald zouden krijgen. Maar de persoon die leverde vertelde dat de palet voor de vuilbak was en wou deze niet terug meenemen. Dus de info op de website hieromtrent is niet correct.

Alles perfect verlopen

Mijn bestelling van dolomiet is perfect en vlot verlopen van online aankoop tot levering.

Zeer snelle actie op product op te halen. Goedkoopste in de regio.

De aankoop was goed bij prijs en de afhaling HEEL goed georganiseerd

Professioneel

Heel snelle levering en perfect ingepakt Ga dit zeker aan andere verder vertellen hoor

uitstekend

site overzichtelijk ,gemakkelijk online bestellen en goede services naar levering toe

Schitterende ontdekking!

Beste, Jullie systeem is zoals boeking.com voor bouwmaterialen! echt top! reeds 3 zaken aangekocht bij jullie en steeds heel tevreden, snel, correct! kortom ik ben fan!

positief

snelle levering en materialen zoals beschreven. top.

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.