Zeer voordelige prijs en enorm vriendelijk

Voordelige prijzen, vriendelijk personeel, Mijn bestelling stond ondanks de aangegeven drukte dezelfde dag ook al klaar! Aanrader!

Vlot en eenvoudig

Ideaal en eenvoudig

In alle opzichten geweldige firma.

Duidelijke overzichtelijke site en correcte en snelle afhandeling.

Vlotte afhandelijk

Snelle en vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Vlotte afhandeling van de bestelling!

Vlot en snel

Ik ben heel tevreden van bouwdepot.be Ik heb mijn product goedkopen (30%) kunnen kopen dan bij een ander winkel en het is heel vlug geleverd geweest.

Snelle levering + vlotte online chat

Onmiddellijke reactie door de chat over de beschikbaarheid in de verschillende depots. Na bestelling, snelle respons door het lokale depot m.b.t. de levering. Geen negatieve ervaringen. Werkpunt voor de website: niet alles die beschikbaar is in een depot staat online, bv. hulpstukken(eindstop, T-stuk...) voor drainagebuizen.

Correct en snel

Levering van diverse bouwmaterialen op enkele werkdagen. De bestelling was exact juist. Vooraf een telefoontje om het exacte uur te melden. De chauffeur deed zijn best om alles zo dicht mogelijk bij de woning de plaatsen en hield rekening met het drukke fietspad voor onze woning.

Prachtige service en kwaliteit

Alles ging zeer vlot, van het plaatsen van de bestelling tot het afhalen ervan. Enkele platen waren wat beschadigd, maar dat kan ook van het transport zijn. Het plaatsen van de bestelling via de website ging zeer vlot. Ook de communicatie dat de bestelling klaar was voor afhalen en de afhaling zelf verliep vlekkeloos. De europaletten waarvoor ik waarborg moest betalen hebben we ter plaatse achter gelaten en bijna meteen kreeg ik een mailtje met een creditnota om het bedrag terug te storten. Bouwdepot is dus zeker aan te raden!

Vlot, correct en vriendelijk

Telkens weer word je snel en goed geholpen.

Snel efficiënt

Vlekkeloze bestelling en levering.

Het is heel gemakkelijk en overzichtelijk om iets te bestellen bij bouwdepot. Ook de levering gebeurde stipt, met een duidelijke communicatie wanneer de exacte levering zou plaatsvinden. Aanrader!

Uitstekende service, echt een aanrader

Dit is alreeds de 2de keer dat ik materiaal aankoop via bouwdepot en opnieuw leverde bouwdepot een uitstekende service. Zo had ik een logistiek probleem met het leveren van mijn bestelling maar dankzij tussenkomst van bouwdepot is deze toch op tijd geleverd. Zeker een aanrader!

Top service!

Zeer goede service. Gevraagd om voor bepaalde datum te leveren (haalbaar volgens indicaties). 1 klein item niet beschikbaar, maar levering is op tijd doorgegaan en item is nagestuurd!

Zeer snelle en correcte afhandeling van de bestelling

De snelle afhandeling van de bestelling ging zeer vlot! Een zeer handige website voor als je kleine klusjes zelf wil doen in en rond uw huis aan zeer aangename prijzen!

Duidelijke site, snelle service en directe levering. Wij bestellen hier zeker nog materiaal!

correct en snel

correcte opvolging en snelle levering en kwaliteitsvol materiaal

prima service

bestellen via de site - afhalen op gekozen afhaalpunt Hendrickx Bekkevoort - snelle service

Voor herhaling vatbaar

Zeer correcte levering, zeer vriendelijke chauffeur, aangenaam.

Vlotte en professionele service!

Aangename medewerkers

Prima bediening bij bouwdepot

Zeer correct en duidelijke afspraken en zeer vriendelijk. Top bedrijf !!

Gewoon goed

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Bij een vraag kreeg ik heel snel een antwoord terug. De ophaling gebeurde ook snel en vlot. Heel tevreden over bouwdepot.

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.