Bestelling sneller klaar dan voorzien

Bestelling was sneller klaar dan voorzien

Snel en goedkoop

Bestelling kon na 1 dag al afgehaald worden. Goede prijzen. Een aanrader.

Vlotte afwerking bestelling

Bestelling ging vlot, opvolging was eveneens zeer vlot en de volgende dag reeds kunnen afhalen in depot Ingelmunster. Dus e en aanrader

Snelle verzending

Snelle verzending

Snelle correcte levering

Snel, vlot en makkelijke website

Eenvoudig bestellen

Eenvoudig te bestellen. Prijzen zijn marktconform. Alles was af te halen in hun magazijn. Top!

Vlot verlopen

Snelle en vlotte levering.

snel en corect

voor herhaling vatbaar !

Gemakkelijk bestellen via de site. Alles juist en snel geleverd.

Prima snelle service

Goede service en probleemloos direct geholpen

super service

Bestelling kon niet geleverd worden op depot A. Na contact hebben ze de bestelling doorgegeven naar depot B en dit op vrijdag na 17u. Dat is nog eens service

Vlotte en snelle levering zoals beloofd via webshop

Geen enkele opmerking

enorme klantgerichte toewijding

de snelle reactie (zelfs 's avonds na 8u!) en de to-the-point klantgerichte service, maken van bouwdepot.be mijn nr1 go-to in de toekomst!

Aanrader! Vlotte service

Deze online bouwdepot is super handig. Met enkele muisklikken was mijn bestelling afgerond. De volgende dag kreeg ik mijn vlekkenstop voor natuursteen van Lithofin keurig aan huis geleverd. 5 op 5 :)

Zeer snelle en correcte service

Ik bestelde een item op zaterdagavond en reeds maandagochtend kon ik het item reeds ophalen in het dichtstbijzijnde depot. Verwittiging via SMS. Daar was het gewoon ophalen. Prijs is ook correct en scherp. Reeds meerdere bestellingen gedaan. Telkens op snelle en correcte wijze afgehandeld.

Perfecte en snelle afhandeling

Dag na mijn bestelling mocht ik mijn goederen in het depot reeds gaan afhalen. Vriendelijk onthaal en snelle bediening.

Snelle correcte levering, en voor de isolatie zelfs vroeger dan voorzien!

Goede update over stand van zaken.. Ook de chatdienst was zéér behulpzaam en duidelijk. Snelle levering op dag van afspraak.. Voor de isolatie, normaal wachttijd van +/- 8 weken.. na 1week al geleverd.. één minpunt vind ik zelf: met verschillende producten van verschillende depots, loopt de leveringskost wel serieus op..

snelle correcte service

binnen de 2 dagen geleverd

Ging vlot

Alles ging vlot. Zowel bestelling, betaling als afhaling.

vlotte verwerking van bestelling

Grote keuze van producten, beloofde levertijd is gerespecteerd, met zorg verpakte producten (extra tape rondom de pot om lekkage van het product te vermijden...Top!) Dit zijn allemaal elementen die een positief gevoel geven over de online shop.

uitstekend

Besteld en snel ontvangen. En dat voor een hele redelijke prijs.

1 e goeie feedback dat mijn bestelling klaarstond voor afhaling 2e teruggave van de pallet die aangerekend was werd direct terug gestort op mijn rekening. 3e vriendelijke ontvangst.

Correcte prijs en levering

Het duurde een dagje langer dan gepland maar alles werd correct en goed geleverd. Vriendelijke chauffeur die de pallets onder de carport gezet heeft.

Snelle beschikbaarheid van ophaling ook tijdens feestdagen

Zeer snelle beschikbaarheid van de producten. Nog geen 100% omdat andere concurenten toch dezelfde artikels tegen een lagere prijzen kunnen aanbieden.

Super snelle levering rekeninghoudend met mijn wensen

Een eerste contact was via de klantendienst (e-mail). Hier kreeg ik een snelle en duidelijke reactie op mijn vragen en opmerkingen. Een twee weken later plaatste ik mijn bestelling online. Via een opmerkingsregel noteerde ik mijn gewenste leverdatum (4dagen na mijn online bestelling - indien mogelijk uiterraard.) Diezelfde dag werden we telefonisch opgebeld met de vraag of ze sneller mochten leveren. Gezien het toen hard aan het regenen was hebben we even getwijfeld, maar gaven ons akkoord en hebben we gevraagd om de gipsplaten extra te beschermen. Hiermee werd volledig rekening gehouden toen deel 1/3 werd geleverd. Verder vind ik de website goed opgebouwd. Enkel de zoekfunctie vind ik persoonlijk niet goed werken. Als niet professionele klant ken je de exacte benamingen niet altijd, en dan geef hij geen resultaten terwijl jullie het eigenlijke product wel aanbieden. Dat is een klein minpuntje. Verder verkies ik om 1 factuur te ontvangen voor alle producten die werden aangekocht + 3 aparte leverbonnen. Ik mocht hier in totaal 6 mails voor ontvangen. Die opsplitsing heb ik minder graag, maar is misschien een persoonlijke voorkeur. Wel vond ik het fijn om telkens op de knop "in kruiwagentje" te klikken i.p.v. een traditioneel winkelmandje... goed gevonden! :-) groetjes, Tahnee & Glenn

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.