Bedankt.

Prima service en vlotte levering

Zeer tevreden!

Ik had bij jullie een zeer snelle service wat voor ons heel belangrijk was aangezien wij aan het verbouwen zijn. Ook vriendelijk personeel.

Vlot geleverd in NL, goed materiaal

Vlotte levering, wel in twee delen wat me wat onnuttig leek voor n international transport enfin... degelijk materiaal.

Vlotte afhandeling bestelling

Vlotte afhandeling bestelling

Snel geleverd voor goede prijs

Snel geleverd voor goede prijs vanuit België naar Nederland

Snelle levering aan een correcte prijs

Net wat ik zocht aan de gunstigste prijs

Alles gewoon snel geleverd. Afhaling ook perfect

Positief...dag van bestelling wad het al beschikbaar in afhaalpunt

Super ervaring

De website was heel gemakkelijk. Dadelijk gevonden wat ik nodig had. Alles is vlot verlopen. Snelle levering.

Zeer vlot en correct

Kon de bestelling zeer snel reeds afhalen.

Vlotte procedure met snelle afhandeling

Overzichtige bestellingsprocedure met eenvoudige betalingsmodi, snelle thuislevering

Snel en goedkoop

De producten waren nergens goedkoper te vinden voor een particulier. Snelle en correcte levering.

Zeer vlotte afhandeling aan correcte prijs!

Ik had een kleinigheid nodig. Via internet besteld, betaald en de volgende dag kon ik het al ophalen. Super bedankt

Snel en correct

Duidelijke en correcte informatie

Goed service met advies op maat!

Een handige website, goede prijzen en advies op maar in het afhaalpunt. Zeer tevreden!

zeer vlot

Makkelijk, snel, alles zoals er stond

Dik in orde!

Snel en vriendelijk geholpen. Goede prijs-kwaliteit.

;-)

Product correct ontvangen, matige ervaring

De basis is OK, maar er is nog een pak afwerking nodig: ingave BTW nummer lukt niet, format factuur - factuuradres ontbreekt, leveringsvoorwaarden op de site stemmen niet overeen met wat in de mail gecommuniceerd word, taalfouten, doodlopende links (404), ...

Alles naar wens verlopen

Overzichtelijke website Duidelijke produktbeschrijving Bestellen via website verloopt eenvoudig Snelle levering zoals afgesproken Ben zeer tevreden Raad de firma aan Zal hier zeker nog terugkeren

Beton netten laten komen, ze waren sneller dan voorzien en werden netjes en proper weggelegd.

Super!!!

Zeer goede service

Mooi op tijd geleverd, verwittigen volgens afspraak en de beste prijs!

Zondag besteld maandagmorgen geleverd

Wat een service

Goede levering prima artikelen

WE hadden wat vragen na de levering, zeer goed opgepakt en netjes geregeld.

Vlotte bestelling, eerlijke prijzen; snelle levering

zeer tevreden. zeer klantvriendelijke eshop.

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.