Snel en vriendelijk verlopen

Snel

Snelle levering, correcte prijs

Makkelijk online bestellen en super snel geleverd

Bestel de volgende x zeker bij bouwdepot.be

Snelle verwerking

Bestellingen worden snel verwerkt en kunnen snel afgehaald worden. Levering duurt ietsje langer (kwam mogelijks door wintersluiting) Vragen worden snel beantwoord via online chat. Goede prijzen, goede service.

Zeer vlotte verwerking. Van bij begin bestelling tot einde afhaling.

Makkelijk en vlot !!

Eenvoudig bestellen en afhalen.

alles liep vlotjes

geen problemen goede verloop en correct

Fijne en behulpzame informatie op website

Spullen besteld voor isolatie zolder, handige rekentool op website. Prima vlotte levering, helaas wintersluiting maar dat was overal. Verder snel en goede levering, goed materiaal.

Perfect geholpen

Vlotte afhandeling en keurig geholpen bij het ophalen. Spullen werden voor mij ingeladen. Top!

Initieel werd het verkeerde artikel geleverd. Rechtzetting stond binnen de 4 uren voor mijn deur.

Zie boven

Super service

Supervlot verlopen ....

Goed maar geen hulp bij inladen

De magazijnier toonde enkel waar het stond. Zelf naar buiten mogen dragen terwijl het ene stuk 4m lang was. Bestelling op zich snel verwerkt en snel mogen ophalen.

Super service.

De bestellingen worden snel en corect klaargemaakt. Zeer vriendelijk personeel op de afhaaldepot. Super tevreden klant.

perfectie!

Prima in orde! Snelle levering, mooi verpakt exact zoals beschreven. Dikke aanrader!

Materialen zijn zoals verwacht en de leveringen zijn vlot en stipt!

Ik heb reeds enkele onderdelen besteld voor de isolatie in onze woning en heb dit al voor verschillende afhaalopties gedaan: - paletlevering - via BPOST - afhaal op depot En in geen enkel van de gevallen ben ik teleurgesteld geweest. Er werd telkens transparant gecommuniceerd. Ook bij fouten van mijn kant omtrent levering locaties werd ik gecontacteerd om dit recht te zetten. Ook prijskwaliteit toplocatie om bestellingen te plaatsen. Als ik er met anderen over spreek zijn ze altijd onder de indruk van de lage aankoopprijs. Zeker een aanrader om bij bouwdepot.be te bestellen.

Top service en professionele ingesteldheid!

TOP!

Alles top!

Duidelijke overzichtelijke info op de website. Correct, efficiënt in afhandeling.

Snelle service, klantvrienedelijk

De bestelling wordt overzichtelijk weergegeven, inclusief de verzendkosten per depot. De totaal kost is duidelijk vanaf begin, inclusief zelfs de waarborg voor de pallets. De betselling stond volgende dag al klaar. Het gereedschap dat ik besteld hed, was binnen de week geleverd. De firma belt je op als er iets niet duidelijk is of als de chauffeur onderweg is. Ook de prijs van het materiaal is zeker niet overdreven!

Zeer behulpzaam en correct.

Zeer behulpzaam en correct.

Zeer vlot en behulpzame levering!

Zeer vlot en behulpzame levering!

Goede Belgische webshop

Goede prijzen voor topmerken uit de bouw. Als DIY een webshop om aan te bevelen

Altijd het juiste product en super snel geleverd.

Duidelijke site en gemakkelijk in gebruik. Genoeg betaal mogelijkhede. Zo kan je vaak de dag nadien al je bestelde product gaan halen zonder terplaatse nog iets te moeten gaan halen. Algemeen een duidelijk en goed georganiseerd bedrijf ook in samenwerking met hun partners. Al reeds op 2 verschillende plaatsen producten laten binnnen komen en altijd snel geholpen geweest.

heel vlotte aankoop en afhaling

bestelling vlot verlopen, afhaling bij ISOWILL heel behulpzaam en vriendelijke mensen. zeker een aanrader!

Correct en snel afgehandeld

uitstekende service

Snel, goedkoop, goede kwaliteit

Vlotte bestelling, vriendelijk geholpen

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.