alles ok

zonder meer ok

Makkelijk besteld en prima geleverd op de gevraagde datum !!

Ik heb deze isolatie besteld en daarbij gevraagd om op een specifieke datum te leveren. Op de dag dat ik had gevraagd werden de paletten netjes op de oprit geplaatst waar ik vroeg ze te zetten !!

Super vlot!

Gemakkelijk besteld en betaald. Binnen de 5 dagen geleverd.

professionele afhandeling

Ruime omgeving om met auto en remorque binnen te rijden. Erg hulpvaardig personeel. Ruimte keuze aan materialen.

heel goede ervaring

Steeds stipte en snelle aflevering !

Altijd snelle en correcte afhandeling!

Kwalitatief en goede service.

Duidelijke uitleg en goede levering

Goede uitleg op de website, en vlotte levering zoals beloofd

Goeie service

Onlangs bestelling geplaatst ,geleverd met 1 item tekort en direct opgelost ,goed werk.

Zeer goede prijs-kwaliteit

Snelle correcte service en een van de betere prijzen die ik vond

goed verlopen!

Prima service en ogenblikkelijk

's middags en 1u later mogen afhalen!!!

Snel en correct. Goed ontvangen bij handelaar.

Alles is correct verlopen. De dag na bestelling kon ik het materiaal reeds afhalen. Met de glimlach bediend bij de handelaar.

goed afgehandeld

vlotte verwerking

Alles is naar wens verlopen

alles is binnen de voorziene tijd correct geleverd klein minpuntje is dat het geleverd werd in 2 verschillende leveringen

Super handige bouwshop

Kennis mogen maken met afhaling op twee verschillende depots. Bij het laden van de buizen op het dak van de bestelwagen zelfs nog extra verlichting gekregen van een behulpzame wielladerchauffeur.

Vlotte afhandeling, snel geleverd in afhaalpunt

Snel beschikbaar in afhaalpunt, daar ook makkelijk opgehaald.

Efficient

Efficient

Top service,

Een aanrader!! Bij mijn online-bestelling maakte ik een klein foutje, de dag nadien werd ik onmiddellijk gecontacteerd om dit recht te trekken, chapeau! Van bestelling tot levering alles tiptop! Zeker voor herhaling vatbaar en aan iedereen aan te raden.

Alles vlot verlopen.

Gewoon vlot, zonder meer.

super

heb al 3 bestelling gedaan en moest 3 dagen wachten en hat het al , en nu heb ik en bestelling gedaan om af te hallen en de zelfde dag mocht ik er achter

Vlotte bestelling

Alles vlot verlopen. Enig minpuntje: sommige artikelen moet je soms in verschillende depots afhalen.

goede site, levering zoals beloofd.

Bij mijn bestelling stond levering binnen 5 werkdagen. Binnen twee werkdagen was het artikel al geleverd.

Doe zo voort

Bestelling en afhaling in minder dan 2 uur.

Bestelling en afhalen liep vlot.

Ik had Recticel besteld maar die was niet meer in voorraad. Nu had ik dit wel graag gezien tijdens mijn bestelling. Ze hebben mij wel een alternatief aangeboden voor dezelfde prijs.

Geleverd binnen aangegeven tijd. Alles mooi verpakt, snel geleverd. Zeer content van.

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.