overzichtelijke website , maar levering was niet binnen de levertermijn afgeleverd !! En heb 2 maal contact moeten opnemen .

Vlot, efficient en klantvriendelijk

Stipte correcte levering, kwalitatief product,

Degelijke gestructureerde levering!

Bestellen, betalen en enkele mails met bevestiging en dag en tijdslot levering: prima verlopen. Beij de bestelling werd gesuggereerd dat je een dag kon kiezen voor de levering, het minpuntje: de levering was niet op de door mij gevraagde dag

vlot en vriendelijk

Ik werd in een wip geholpen door een zeer vriendelijke medewerker, super !!!! vriendelijke groet

mijn beste ervaring ooit gehad bij bestelling en levering !

promt geleverd na bestelling.

Snel en goed, prima verloop van de bestelling.

Heb de gewenste artikelen besteld in de voormiddag, in de namiddag kon ik alles al geen afhalen, dat vind ik een prima zaak.

Voldoet helemaal aan de verwachting

Prima materiaal

Efficiënt en onverwacht snel geholpen.

Ondanks dat er best veel mensen waren, werd mijn bestelbon bijna direct overgenomen door een vlijtige heftruckchauffeur. Binnen vijf minuten werd de bestelling bij mijn auto afgeleverd. Inladen.... en weer naar huis! Was echt aangenaam op die manier.

Goedkoper en snel geleverd

De producten die ik zocht goedkoper gevonden op BouwDepot dan in de fysieke winkel. Leveren ging heel vlot, palletje neergezet en we konden beginnen. Zeker aanrader!

Correct en vriendelijk

Mijn bestelling ging vlot. Alles is correct verlopen en dat in combinatie met vriendelijk personeel. Top!

Super service!

Alles is echt tot in de puntjes geregeld, je wordt constant op de hoogte gehouden van de levering. Langs mijn kant is het misgelopen omdat ik mijn mail niet gezien hah, telefoon gekregen, heel vriendelijk en er werd onmiddellijk een oplossing aangeboden. Hier bestel ik zeker terug!

Bestelling levering prijs, 1 woord PRIMA

De eerste maal bestelling geplaatst, alles prima en vlot verlopen, prijs kan gerust concureren.

Rol nog steeds niet ontvangen

De rol is afgeleverd bij een DHL home point die pas in de avond open is. Het is een zakelijke bestelling en ik woon niet in de buurt van dit home depot.

Scherpe prijs, snelle levering en geen verzendkosten

Scherpe prijs, snelle levering en geen verzendkosten. Hierdoor kan er makkelijk even worden bijbesteld als er tekorten zijn zonder dat ik met restpartijen blijf zitten.

gemakkelijke en snelle afhandeling bij Hendrickx in bekkevoort.

online betalen,snel bericht dat goederen kunnen afgehaald worden en dan zonder rompslomp product ophalen,super

Gemakkelijk

Duidelijke en gemakkelijk bestellen via de website. correcte levering van het materiaal

Prijs-kwaliteit de beste

Eender wat type bouwmateriaal je zoekt, je zal het nergens goedkoper vinden, zonder in te boeten op kwaliteit.

Makkelijk online bestellen

Enige minpuntje: Je krijgt vrij snel het bericht dat je bestelling klaar ligt, maar eenmaal ter plaatse moet de bestelling toch nog bij elkaar gezocht worden. Beetje raar en wat tijdverlies, maar voor het overige ... Prima service

niets op aan te merken!!

Alles naar wens, zoals het hoort te zijn. Top!!!

Vriendelijk

We hebben al verschillende keren besteld hier. Bij de vorige bestelling was er iets mis met een van de producten. Dit werd gemeld, de dag nadien werd een nieuw stuk opgestuurd! Super service!

correcte servies

komt op afgesproken tijdstip alles was in orde

Correct en snel geleverd

Duidelijke website, snelle levering en correct product.

Snelle beschikbaarheid

Snelle verwerking van de bestelling: afhalen was onmiddellijk mogelijk.

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.