Correcte prijs , snel en topkwaliteit !!

Bestelling ging vlot , website gedetailleerd en product makkelijk te evalueren; en Prijs was mi. correct .

Vlot en goed

Vlotte en goede bestelling. Prijs kwaliteit zeer goed. Alles zeeer duidelijk

Zeer goede communicatie

Alles vlot verlopen en op afspraak

Rappe levering nouwkeurig opvolging van u bestelling

Alles is goed afgelopen.

Ruime keuze van assortiment en bijna alles op voorraad. Bestellingen kunnen bijna direct worden opgehaald bij het depot van onze keuze.

Vlotte bestelling aan scherpe prijs

Zowel de bestelling als de afhandeling ervan verliepen zeeer vlot.

Op zoek naar ventilatieroosters voor op afvoer kruipkelder. Al in verschillende andere winkels geweest, nooit op voorraad of te bestellen. Hier gemakkelijk online kunnen bestellen en snel geleverd..

Vriendelijke en snelle bediening

Snel en vriendelijk geholpen

Goede prijs

Goede prijs en excellente service

in orde

Alles verlopen hoe het moet. Snelle en vlotte service.

Super service bij afhalen

De metalstuds waren iets te lang voor mijn wagen. Personeel ter plaatse heeft goed geholpen en alles mee ingepakt zodat ik toch veilig de baan op kon.

Betonnen schutting en palen

Tijdens bouwverlof besteld en kreeg melding dat dit 2 weken zou duren. Echter werd na het bouwverlof (na contact) reeds geleverd. Zeer tevreden van materiaal en service!

Snelle levering volgens afspraak

Ik werd na het bouwverlof gebeld voor de levering. Geleverd op het afgesproken uur een de paletten geplaatst waar ik het wou. Super.

Vlot online besteld, snel en correct geleverd !

Duidelijke bestelsite, overzicht en opvolging bestelling/facturatie en levering.

Super geholpen door de medewerker online bestelling tijdens bouwverlof nog kunnen gaan halen echt top super vriendelijk. Een aanrader!

SUPERSERVICE

Bestelling verliep vlot en snel, levering perfect op de plaats die ik vroeg.

Top organisatie, van online bestelling tot afhaalservice!!!

De ruime productkeuze, het snelle antwoord op mijn vragen in het contactformulier, de vlotte bestelling, en de zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers op het afhaalpunt. Bouwdepot: topservice!!!

PRIMA VERLOPEN

PRIMA

Goede prijs

Vlot besteld, vlug berichtgekregen voor ophalen

overzichtelijke website, competitieve prijs, snelle levering

Zeer tevreden met mijn eerste aankoop, gemakkelijk om te bestellen, snelle levering, kwaliteitsvol product

Woensdagavond online besteld, donderdagochtend afgehaald. Tot team in Ichtegem!

Snel besteld, snel geleverd en goede service!

Ik had 2 artikelen besteld en bleek er na betaling maar één nodig te zijn. Een bericht naar de service desk was voldoende om het te regelen. De creditnota en geld waren de volgende dag al geregeld.

vlot

alles verliep vlot en zonder problemen het juiste product binnen een snelle tijdslimiet

Perfect zoals afgesproken geleverd

Niets op te merken alles in orde .

Bestellen en afhalen gaat zeer vlot.

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.