Alles zeer vlot verlopen!

We kregen heel snel het bericht tijdens het bouwverlof dat we onze isolatie konden afhalen! In het depot in Hoboken waren ze ook heel behulpzaam. Achteraf hadden we enkele rollen isolatie teveel en die hebben we mogen terugbrengen. De creditnota volgde direct!

Zeer gemakkelijk

Met een paar klikken op de knop weet je direct hoeveel je project je zal kosten en is alles direct besteld

Goed geregeld

Vlot, goed geregeld en juiste prijszetting

Goed en vlot geleverd

Goed systeem, online bestellen en afhalen als het klaar staat.

Top verkoper van bouwmaterialen!

Altijd snel geleverd, goede opvolging van de bestelde goederen en steeds tegen een goede prijs.

Snelle verzending in stevige verpakking.

Ondanks het naderende bouwverlof werd alles in het werk gesteld om een snelle verzending te garanderen.

Nieuwe ervaring met Bouwdepot

Ik kende Bouwdepot niet alleszins. Toch snel een aantal producten gevonden die zij in hun lijst hadden. Gekozen voor afhaal en ontdekt dat ze talrijk andere producten hebben. Hopelijk maak ik daar nog in de toekomst gebruik. Nieuwe ervaring dus :-)

Kleine problemen worden snel verholpen!

In mijn eerste, een grote, bestelling waren 2 items niet op de vrachtwagen geladen. Dat is vrij snel verholpen en voor dit euvel kreeg ik zonder vragen een compensatie op de leveringskosten! Bij een derde bestelling kreeg ik maar de helft toegestuurd van wat ik besteld had, maar ook dit is zonder aarzelen meteen verholpen en dezelfde dag nog verzonden. Missen is menselijk. En als dit met zo’n service verholpen wordt, kan je dit alleen maar toejuichen! Top SERVICE!

alles is vlot verlopen, hulp bij het laden.

positieve ervaring.

uitstekende service

alles zoals gepland

Prima afspraken

Prima afspraken

Tevreden met materiaal en service.

Door bouwvakantie ben ik mijn isolatiepanelen zelf gaan ophalen in Hoboken. De service en vriendelijkheid was er prima.

Vlot besteld, vlot geleverd

De bestelling verliep erg vlot en ook het bezorgen ging vlot. Een deel kon ik ook in de buurt gaan afhalen. De kwaliteit van de bestelde bouwplaten was ook beter dan ik gedacht had

Besteld en zelfde dag beschikbaar in depot13. Kan niet sneller.

gisteren besteld, vandaag opgehaald in mijn depot naar keuze

snel, correct en goedkoper dan elders

Alles was prima zoals het moet

Prima zoals het moet maar niets extra. Geen "sinterklaas komt langs met pakjes"-gevoel zoals je dat wel hebt bij grote Hollandse merken. Geen bescherming voor het product. Gewoon los in een doos, tape errond en we zien wel.

materiaal was inorde

Goede service door bouwdepot, goede feed back gehad

Alles zoals gewenst

Correcte productinformatiematie, vlugge levering zoals beloofd, product voldoet aan de beschrijving.

overzichtelijke webshop...klantvriendelijk...uitstekende levering

Super vriendelijke klantendienst die onmiddellijk klaarstaat om vragen te beantwoorden en alle moeite doet om te helpen Levering op een zeer professionele manier ook in moeilijk toegankelijke weg. Top Top Top

Alles goed en vlot verlopen

ok

snelle service en scherpe prijzen

gemakkelijk bestellen en overzichtelijke site

Heel goede service!

Duidelijke site, snelle reactie op vragen via klantendienst, hulp bij inladen. Kortom: ik ben uiterst tevreden!

correct en vlotte service

correct en vlotte service

Zeer tevreden!

Snelle, correcte levering.

Gewoon super!!!!

Super goede service!!!! Daar zouden ze in Nederland een voorbeeld aan kunnen nemen!

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.