Mijn eerste aankoop, Zeer tevreden.

Bestelling geplaatst op 5 Juni en ontvangen 9 Juni. Zeer snel geleverd en goed verpakt. Het aanbod op de webshop is zeer groot en gevarieerd en artikelen zijn gemakkelijk te vinden snel gevonden wat ik nodig had. Een tevreden klant, Bedankt.

Snel en gemakkelijk

Makkelijk

Snel en efficient

Makkelijke en snelle bestelling, degelijke en snelle levering. Alles perfect in orde!

Snel en handig

Orders worden correct en binnen de dag voorbereid.

Lage prijzen en uitstekende service

Online een bestelling geplaatst voor bouwmaterialen. De prijs is veel lager dan bij de doe-het-zelf zaak. Op het afhaaldepot was ik in 10 minuten klaar. Het personeel is zeer vriendelijk en hielp bij het inladen van mijn wagen.

snel besteld en betaald + snelle en gemakkelijke afhaling

thuis kan je gemakkelijke bestellen en betalen. Duidelijke instructie via mail ivm afhaling ter plaatse snelle en gemakkelijke afhaling

Gewoon super snel en correct geleverd.

Onverwacht vlot en snel geleverd koopwaar zoals verwacht wat mij betreft een aanrader.

Uitstekende communicatie en service.

Een helder online platform. Je wordt uitstekend geinformeerd bij iedere stap. Er wordt gebruik gemaakt van betrouwbare leveranciers.

Vlotte bediening. Scherpe prijs

Heb zelf na de bestelling nog iets kunnen toevoegen aan de levering.

Prima graag een volgende keer

Een fijne samenwerking en correcte afhandeling

correcte afhandeling

Vlugge afhandeling en geleverd in depot (bouwwinkel) van mijn keuze. Betrouwbare online winkel voor zeer veel bouw materiaal. Goed van prijs, de betaalwijze en opvolging worden correct uitgevoerd.

Perfectie

Mooi verpakt en super snel op tijd ! Aanrader

Perfecte service !

Makkelijk online besteld en ophaling snel geregeld , goede service.

Prima sevice

Goed product , vlotte bediening

Levering correct verlopen

Materiaal van uitstekende kwaliteit, wel iets te lang moeten wachten op de levering maar is normaal in deze bizarre tijden.

Voldoende keuze, voorraad en gemakkelijk af te halen

Bestellingen liggen zeer snel klaar!

Prijzen zijn zeer goed en bestellingen worden zeer snel verwerkt.

Snelle, correcte levering

De ecolatten en de paaltjes werden snel geleverd. Maar denken jullie ook aan de rug van de chauffeur? Alle rechte platen waren samen verpakt, haast niet te tillen. En Corona afstand houden is niet zo eenvoudig bij het helpen uitladen.

Correcte en zeer vlotte behandeling

De hele bestelling is prima verlopen, van aankoop tot levering (in mijn geval afdaling in Aalst).

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

Goed opvolging levering bij bpost.

1e ervaring is zee goed.

Goede prijs, prima service

Snel, vriendelijk, overzichtelijk

Prima bedrijf met eerlijke prijzen en prima service.

Snel geleverd prima !!!!

Snel

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.